Jak řešit problém ve školce? Rýma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6024
17.10.13 19:07

@Lama Lama syn nikdy nemel ani zapal plic ani cokoliv jineho, takze to bych tak nebrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
17.10.13 19:09

@Vemas a kolik stojí zákrok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
17.10.13 19:09
@Vemas píše:
@1024 http://fortmedica. cz/
Plati se „jen“ operace jina vysetreni a kontroly jdou pres pojistovnu

Kouknu na to, díky.
Solnou jeskyni jsem našla skoro kousek od nás, v Letňanech. Cena na pernamentku 110Kč za osobu + dítě do 6let. No je to pálka, ale zkusit se musí všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
17.10.13 19:13
@1024 píše:
Kouknu na to, díky.
Solnou jeskyni jsem našla skoro kousek od nás, v Letňanech. Cena na pernamentku 110Kč za osobu + dítě do 6let. No je to pálka, ale zkusit se musí všechno.

neděs se, kdyby se mu po první či druhé ta rýma spustila.. nám se to taky stalo.. ale pak se to začalo zlepšovat.. chce to chodit alespoň obden.. ale mělo by to mít stejné účinky jak 14 dní u moře.. u nás to stojí 100,–. koupím permici za litr na deset vstupů, první týden jdeme 4 x, druhý 3× a třetí 3× a jsme dva měsíce lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.10.13 19:15
@Vemas píše:
@Lama Lama syn nikdy nemel ani zapal plic ani cokoliv jineho, takze to bych tak nebrala

ale o tom přeci medicína není, že syn Mařky od sousedů nic neměl, tak nebude mít ani to moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
17.10.13 19:20
@Lama Lama píše:
ale o tom přeci medicína není, že syn Mařky od sousedů nic neměl, tak nebude mít ani to moje.

No jo jenomže pokud kvůli mandli dítě pořádně nemluví, tak si zvolím raději to odstranění. Nebudu riskovat, že pak bude mít problémy s mluvením ještě ve škole.
Navíc ani teď nemá smysl řešit třeba tu foniatrii, protože by ty výsledky byly neprůkazný. Pokud opravdu hůř slyší, tak já to v běžným provoze nemusím poznat. Chová se normálně, reaguje normálně, udělá, co jí řeknu. Rozumí dle mého přiměřeně svýmu věku, ale přesto může špatně slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
17.10.13 19:34

@Lama Lama myslim, ze zniceny sluch nasledkem zanetu stredniho ucha a spatne mluveni diky horsimu sluchu mi prijde jako mensi riziko nez bronchitida :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
17.10.13 19:34

@1024 brnkni tam, rekni co a jak. Vysetri ti dite, budes mit nazor dalsiho dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.10.13 19:39
@MarketaJ píše:
No jo jenomže pokud kvůli mandli dítě pořádně nemluví, tak si zvolím raději to odstranění. Nebudu riskovat, že pak bude mít problémy s mluvením ještě ve škole.
Navíc ani teď nemá smysl řešit třeba tu foniatrii, protože by ty výsledky byly neprůkazný. Pokud opravdu hůř slyší, tak já to v běžným provoze nemusím poznat. Chová se normálně, reaguje normálně, udělá, co jí řeknu. Rozumí dle mého přiměřeně svýmu věku, ale přesto může špatně slyšet.
šmarjá, já neřikam, že to u žádného dítěte není indikované. Jen že napsat na internet - chrápe a má sopel, řešní je snadné- vyškubnout mandli.
Ale to už jsme si ujasnili, že šlo o konzultaci. Mě z toho příspěvku prvně přišlo, že to bere šmahem jako snadné jasné řešeení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
17.10.13 19:44

@Lama Lama ne šmahem to neberu. Mně prostě vadí, že má dítě několik měsíců rýmu a zvetšenou mandli, ale nikdo s tím nic nedělá. Neudělají mu ani výtěr. :nevim: To mi fakt hlava nebere. Já jsem si to taky hodně rozmýšlela, taky z toho nejsem nadšená, ale co se dá dělat. Aerius jsme zkoušeli dvakrát, trošku to pomohlo, když se zbavila tý Moraxely, tak se to taky zlepšilo. Jenomže funí pusou při jídle, při mluvení, jakmile si zacpe pusu jídlem, tak v podstatě není schopná pořádně dýchat a plácáme se v tom už od února.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
17.10.13 19:50

Jediná neinfekční rýma je rýma alergická, každá jiná (i průhledná)je infekční takže se nedivím učitelce že není nadšená z usopleného dítěte…nakazí ostatní a soplit bude celá třída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
17.10.13 20:08
@sarlota535 píše:
Jediná neinfekční rýma je rýma alergická, každá jiná (i průhledná)je infekční takže se nedivím učitelce že není nadšená z usopleného dítěte…nakazí ostatní a soplit bude celá třída

Tak tohle bohužel není pravdou. Jsou i děti, kteří mají zvýšenou sekreci sliznic nebo děti které se mnohem hůř odhleňují a org. to prostě trvá déle… už jsou neinfekční, zdravé, ale tyhle potíže mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.10.13 20:20

HOlky, co nedáváte do školky dítě s jakoukoli rýmou - jak to řešíte, pokud máte rýmu vy sami? Jdete do práce nebo jste na neschopence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
17.10.13 20:22

@Lama Lama to je snad rozdil kolektiv malych deti co jsou porad spolu, hygienu taky tak nedodrzuji, nez dospely lidi ne.??? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
17.10.13 20:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat