Jak řešit problém ve školce? Rýma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
18.10.13 10:46
@Lama Lama píše:
já jo. :nevim: Stejně jako jsem se už plnokrát nakazila od jiných dospělých v práci. Jenže co se dá dělat, je jasné, že na neschopenku s rýmou si to nemůže jen tak někdo dovolit.

No je pravda, že u nás v práci prostě nemůže být doma nikdo..Je nás hrozně málo, takže když byla jedna nemocná, tak jsme se postupně nakazily všechny… :nevim:
Mamka v práci to samé..
Malý se ode mě nenakazil nikdy, ale já od něho skoro vždycky..

• Citovat
  • Upravit
4232
18.10.13 11:51

@Vemas Já musím říct, že za všechny ty roky, co mám děti, jsem se vždycky nakazila od dětí, převážně od Lucky, protože ta to tahala ze školky pořád a nakazila celou rodinu, hlavně manžel to vždycky hrozně schytal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
18.10.13 13:35

@Trojlístek ahoooj :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
20.10.13 19:19
@mamkasl píše:
@Vemas a kolik stojí zákrok?

platili sme 5000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.13 21:52

Tady zakladatelka.
Tak jsme byli se synem u doktora. Předepsal nám nějaká antibiotika, začíná to na písmeno P..nevím přesný název.
Bohužel mi přijde, že vůbec nepomáhají, rýma neustupuje. Takže syn do školky nechodí.

• Citovat
  • Upravit
1532
20.10.13 22:55

Anonymní: Taky řeším rýmičky po nástupu do školky. Kluci 32m, jinak bez nemocí. Teď to vypadá, že budem vždy 14dní doma a týden ve školce :roll:.

Pokud mu napsal Pamycon kapičky do nosu - nám zabraly, ale po týdnu měl rýmu znovu. Po druhé už nezabraly, tak jsme byli na ORL. Nosní mandle má I.-II. stupeň - takže na vyndání to není. Napsal nám namíchané kapky Pamycon+nějaká jiná látka a do 3dní měl po rýmě. Navíc mu napsal sirup Aerius - což už tu někdo zmiňoval. Zatím dobrý, zítra jdem do školky, tak se uvidí, jak dlouho to bude trvat, než chytnou něco znovu. Ale kluci měli tedy rýmu hodně zelenou. Ještě budem muset na alergologii.

Přeju ať se co nejdřív vyléčíte a je líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
21.10.13 12:05

Pamycon je na dvě věci, nám nikdy nezabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
21.10.13 12:24
@MarketaJ píše:
Pamycon je na dvě věci, nám nikdy nezabral.

Nám vždycky zabral, ale do týdne byla zelená rýma zase zpět..Je to na prd!! :zed:

• Citovat
  • Upravit
2969
23.10.13 20:44

@Silwinka87 Taky tak, zabral, ale jen chvilkově, Aerius pomohl, ale též jen na chvíli. Jsme objednaní do Motola na ORL 6.11. Rýmu už jedeme 3 týden, už není tak zelená, ale žlutá. Měl i zelené bakulky u očiček. Doufám, že se zadaří a půjde ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.10.13 09:36
@1024 píše:
@Silwinka87 Taky tak, zabral, ale jen chvilkově, Aerius pomohl, ale též jen na chvíli. Jsme objednaní do Motola na ORL 6.11. Rýmu už jedeme 3 týden, už není tak zelená, ale žlutá. Měl i zelené bakulky u očiček. Doufám, že se zadaří a půjde ven.

Tak já musím zaklepat, ale zdá se že u nás je klid..Už máme nějakou dobu pokoj..Začali jsme všichni cucat Oscillo..Možná je to tím, ale uvidíme, nó…My jdeme na alergo až na konci listopadu..

• Citovat
  • Upravit
2969
6.11.13 14:27

Hurá, juchuchu, jdeme 17.2. do MOtola na vyndání mandle. Teda malého je mi líto, ale zase se těším, že bude klid, doufám. Rýmu měl stále od doby, co jsem zde psala, takže přes měsíc :?:. Teď už jen spíše u očiček zelené bakulky. Dr. ho zkoukla, řekla, že slyší jak nemůže ani dýchat, vevnitř mu prý teče rovnou do krku zel. rýma, ven nosem už nic :nevim:,mandli jak tenisák, krční prý taky zduřelé. Jsem ráda, že jsem si to zařídila takhle, protože naše ORL měla názor, že vyndat není třeba a on chudák, jakmile padne nižší teplota rýmuje několikrát na zimní období. Jediné co mě děsí, tak je ty 3 dny a nemocnici, je neposeda a celkem hyper, takže to bude na pokoji boj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
6.11.13 14:30
@1024 píše:
Hurá, juchuchu, jdeme 17.2. do MOtola na vyndání mandle. Teda malého je mi líto, ale zase se těším, že bude klid, doufám. Rýmu měl stále od doby, co jsem zde psala, takže přes měsíc :?:. Teď už jen spíše u očiček zelené bakulky. Dr. ho zkoukla, řekla, že slyší jak nemůže ani dýchat, vevnitř mu prý teče rovnou do krku zel. rýma, ven nosem už nic :nevim:,mandli jak tenisák, krční prý taky zduřelé. Jsem ráda, že jsem si to zařídila takhle, protože naše ORL měla názor, že vyndat není třeba a on chudák, jakmile padne nižší teplota rýmuje několikrát na zimní období. Jediné co mě děsí, tak je ty 3 dny a nemocnici, je neposeda a celkem hyper, takže to bude na pokoji boj :zed:

Tak to je super.. :potlesk: Snaž už bude mít chudáček klid..

• Citovat
  • Upravit
1532
6.11.13 14:36

@1024 : No, hlavně aby to pomohlo - nejhorší je, že to dopředu nikdo nezaručí. Nemocnici nějak dáte :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
6.11.13 14:36

@Silwinka87 Taky doufám, ale u všech v okolí, vč. mě to tak bylo. Dr.ho chválila, seděl jak přibitý, hezky otvíral pusu, necukal se a když mu strčila zrcátko až do krku, tak se jen zadávil a otevřel znova. Zato v čekárně jsem málem vypustila nervy, hodinu čekání, ikdyž jsme byli obj.,bohužel jak se všude píše, doba objednací není čas, kdy se vstupje do ordinace.
Takže opět se mi potvrdilo, že co si člověk nevyběhá, nemá. Stejně jako jeho hyperfunkce štítné žlázy, tak dceřina celiakie
:cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
6.11.13 15:08

@1024
My jdeme 4.12. Tak už se taky těším až to bdue za náma. Mně teda řekli, že 4.12. příjem, vzhledem k tomu, že jsme pražský, tka s ejenom nahlásíme, odevzdáme papíry a jdeme domů a druhej den ráno nástup, během dopoledne zákrok a pokud bude všechno OK, tak večer domů. Spíš se děsím toho, jak našemu žravci vysvětlím, že od pěti ráno nesmí jíst a pít, to abych jí vzbudila o půl pátý, aby se ještě najedla, jinak s ní nevydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí