Jak říct NE!?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
16.6.11 10:19
Anonymní píše:
Nisso, koukám, že to máš taky silné kafe :mrgreen:Včera jsme se s manželem rozhodli, že s platností od dnešního dne nastolíme nový režim co se týče sousedů, jejich synátora a pejsků.
Mám takovou představu.
Z práce přijedu s dětma kolem 16 h., děti si půjdou hrát na zahradu, je vedro tak i koupat do bazénku. Soused dorazí s malým obdobně, jakmile uslyším otevírání branky, vrhnu se tam a slušnou formou sdělím, že se nám to dnes nehodí, nebudu zdůvodňovat proč, ani se omlouvat..
Protože však do 20 h. pořád zbývá dost času..a sousedka jezdí domů kolem 17-18 h., můj manžel také tak, budu stále ve střehu :-) a nic neponechám náhodě, co kdyby tam nějak přece jen Lojzík proklouznul :mrgreen: . Protože předpokládám, že sousedka zkusí svou taktiku Alá nevinný úsměv..obrním se i před tímto a zopakuji, co jsem již řekla předtím sousedovi, to už bude manža doma, takže když tak se ke mě přidá :dance:
Co se týče psisek, jakmile je uvidím, že se podhrabávají dírou pod plotem /má to ale soused dobře vymyšlené :mrgreen: /, v tomto budu již drsnější, pěkně nahlas zvolám: Fuj zase samé hovna všude, to už není možné…nebo něco na ten způsob.
No mám to pěkně naplánované, teď už jen dokonat, že :?: :wink: Každopádně jsme odhodlaní vytrvat a aplikovat co nejčastěji, ať jim to dojde :zed:

Drzim vsechny palce :palec: :palec: :palec:
Jak to tady ctu,tak cucim jako puk.My to meli taky,ale ne v takove mire… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.6.11 10:59

taky držím palce ať to klapne! a večer určitě napiš jak to dopadlo!!!! a jestli u vás nakonec byl nebo ne! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.6.11 11:13

Tak držím moc palce,a jsem zvědavá jak to dopadne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.11 11:21

Dám vědět k večeru :wink:
Jedno je jisté, že to bude zajímavé, a docela se na to těším, až uvidím reakci v jejich obličeji, doufám tedy, že nepřijde z jejich strany nějaký ostrý komentář..a nevykopeme válečnou sekeru, to bych fakt nechtěla nějaké dusno, pomluvy apod.

• Citovat
  • Upravit
2216
16.6.11 14:54
Anonymní píše:
Dám vědět k večeru :wink:
Jedno je jisté, že to bude zajímavé, a docela se na to těším, až uvidím reakci v jejich obličeji, doufám tedy, že nepřijde z jejich strany nějaký ostrý komentář..a nevykopeme válečnou sekeru, to bych fakt nechtěla nějaké dusno, pomluvy apod.

Hlavně se nenechej zviklat. Bože, drzost některých lidí je strašná. Fakt to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.11 20:27

držím palce… :potlesk: :potlesk: takhle se žít nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.6.11 21:22

tak nakukuju jak to zvládla!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.11 12:39

Nezvládla, nic se nekonalo, nebyli doma, a když dorazili k večeru nešli ven, to se snad ještě nestalo :roll:
Jsem z toho měla normálně šok 8-o , ale ten boží klídek, hurááá :wink:

• Citovat
  • Upravit
1837
17.6.11 12:47

No, jestli ona Lojzíkova maminka nechodí na emimino :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.6.11 12:57

nooo bylo by to jedině dobře!!! nemám takový „druh“ lidí ráda, pro které je vše automatické, jsou bezohlední, nevnímaví, a tupí! protože i snad i blb musí vidět, že tohle je opravdu obtěžující a bezohledné! a trošku se nad sebou zamyslet ne?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.14 09:11

Dobré ráno holky,
inspiroval mě jeden článek s titulkem „když chceš změnu, začni u sebe“.
Proto jsem se rozhodla, se trošku změnit aby se mi lépe žilo. Neustále ze sebe dělám pitomce a slovo ne, je mi dost cizí :zed: Jde hlavně o „kamarádky“. Pořád se snažím někomu pomáhat, i když to „kamarádky“ neocení. Snažím se být s každým za dobře, každému vyhovět, pomoct. Jenomže tyhle moje kamarádky toho začaly dost zneužívat. Takže jsem poslední měsíce fungovala jako chůva a banka v jednom.
Našla jsem si opravdovou kamarádku a díky ní jsem zjistila co kamarádství opravdu je a, že tyhle „kamarádky“, které se ozvou jen když něco potřebujou jsou obyčejný vy**aný mrchy.
Jenomže stále jim nedokážu řící ne. Chtěla bych se od těhlech lidí odtrhnout, přetrhat kontakty a nefungovat pořád jako charita, když toho sama moc nemám :zed: Nechci jim narovinu říct co si o nich myslím ale zároveň chci, aby pochopily, že nejsem ta, která ze sebe bude pořád dělat vola. Jak se tohohle „syndromu“ zbavit? :oops:

• Citovat
  • Upravit
801
23.9.14 09:15

Nezlob se, ale nemuzu hlidat tvy deti, uz neco mam.. Reknes to 3× a daj ti pokoj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.9.14 09:17
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky,
Proto jsem se rozhodla, se trošku změnit aby se mi lépe žilo. Neustále ze sebe dělám pitomce a slovo ne, je mi dost cizí :zed: Jde hlavně o „kamarádky“. Pořád se snažím někomu pomáhat, i když to „kamarádky“ neocení. Snažím se být s každým za dobře, každému vyhovět, pomoct. Jenomže tyhle moje kamarádky toho začaly dost zneužívat. Takže jsem poslední měsíce fungovala jako chůva a banka v jednom.
Našla jsem si opravdovou kamarádku a díky ní jsem zjistila co kamarádství opravdu je a, že tyhle „kamarádky“, které se ozvou jen když něco potřebujou jsou obyčejný vy**aný mrchy.
Jenomže stále jim nedokážu řící ne. Chtěla bych se od těhlech lidí odtrhnout, přetrhat kontakty a nefungovat pořád jako charita, když toho sama moc nemám :zed: Nechci jim narovinu říct co si o nich myslím ale zároveň chci, aby pochopily, že nejsem ta, která ze sebe bude pořád dělat vola. Jak se tohohle „syndromu“ zbavit? :oops:

je to o sebevedomi, pokud ho dostatecne nemas, nedokazes rict ne, uz proto, ze co si o tobe pak reknou, reknou to i jinym, uz nebudu ta dobra..jenze tohle je cesta do pekel, lidi te budou jen zneuzivat..a je to taky cesta k vyhoreni. Delala jsem totez…onemocnela pak celkove, takze uz ne rikat umim, naucilo me to moje telo.

• Citovat
  • Upravit
isp
1387
23.9.14 09:19
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky,
Jenomže stále jim nedokážu řící ne. Chtěla bych se od těhlech lidí odtrhnout, přetrhat kontakty a nefungovat pořád jako charita, když toho sama moc nemám :zed: Nechci jim narovinu říct co si o nich myslím ale zároveň chci, aby pochopily, že nejsem ta, která ze sebe bude pořád dělat vola. Jak se tohohle „syndromu“ zbavit? :oops:

Pokud bude manžel souhlasit, svedla bych to na něj a řekla už nemůžu hlídat vaše děti a půjčovat vám peníze, manžel si to nepřeje a důrazně mi řekl, že to nehodlá už tolerovat. Za ním nepůjdou, to si netroufnou jako na tebe. Můj by to dovolil svést na něj když by mi to pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
23.9.14 09:29
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky,

uplne normalne, byla jsem natom jak ty, myslela sem si, ze jsou to kamosky, a taky mne znaly, jen kdyz potrebovali pohlidat, nakoupit atd. Delala sem vola 15.let a pak uz mne vyuzivali kde dalo, tak jsem si rekla dost, jeste na mne svalili vinnu, ktera nebyla pravda a pohar trpelivosti za 15.let pretekl. Prestala sem se bavit, schazet a mam 3.roky klid!!Nikdo uz mne nezneuziva!!A uz bych se ani nenechala!!Tak hlavu vzhuru a zij v klidu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová