Jak roztikat biologické hodiny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
4.3.13 10:12
@Eemii píše:
Chapu..Jen me zarazi jedna vec. Casto se tu objevuji temata, kde zenska chce dite, chlap ho slibil, dohodli se na nejakem casovem terminu(za rok, po skole, az se nasetri atd..)Dohodnuty casovy interval utece a chlap se zacne cukat. V takovem pripade, je tu snad vzdy porazeno a psano, jakej je chlap sobec, at si zenska najde jineho apod..toto je vlastne to same, presto jsou reakce uplne opacne.

Já vím, že jsem v tomhle sobecká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.3.13 10:15

@lleennttiillkkaa ježíšmarjá, kolik je tvému „staříkovi“? ;) :mrgreen: :)
Jinak ty čtyřleťáci jsou ukecaní všichni… naše Gabčula má čtyři a půl a co chodí do školky, tak doma pusu nezavře a pořád něco kecá, zpívá, piští… ale to časem přejde, to je prostě to nadšení a radost ze života…
Na otázku, kdy pojedete pro Elišku, bych asi tatínkovi nebo synovi řekla, že až budou sloni lítat… a manželovi bych teda asi o samotě řekla, že to určitě nebude žádná Eliška, ale nejméně dvojčata - kluci… třeba se trochu zalekne a na chvíli dá pokoj… no, to si teď dělám legraci, ale teda osobně já bych to klidně řekla…
Pokud na tom finančně nejste nějak dobře, tak bych to nepodceňovala a s mužem promluvila právě o tomhle důvodu… i když pokud další dítě rozhodně nezavrhuješ a umíš si představit, že ho budeš mít, tak můžeš chlapa ukonejšit třeba tím, že pojedete v létě (nebo někdy jindy) na pěknou dovolenou a Elišku si uplácáte někde na romantické pláži za šumění vln a křiku racků… aby to bylo výjimečné a tak nějak… sice nemám osobně ráda nějaké to plané slibování, ale v tomto případě si nemyslím, že by to nějak výrazně vadilo nebo někomu ublížilo…

Edit: už čtu, že je mu 33… šmarjá, to je ještě mlaďoch… to žádné skoky do rakve trénovat nemusí a předpokládám, že i jeho chlouba mu bude zdárně sloužit ještě hezkých pár let :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (tak nějak jsem si myslela, že mu bude kolem padesátky, to bych se pak nedivila, že se mu za pár let do miminka chtít nebude)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.13 10:17
@lleennttiillkkaa píše:
Jinak mě je 26 a muži 33.
Já si prostě říkám, jestli v tom nehraje taky roli to, že jsem měla dítě poměrně mladá na dnešní dobu… :nevim:

To je taky možné :think: připomínáš mi jednu kamarádku…holčička už šla do první třídy, ona těsně před třicítkou, zajetá a spokojená v práci a nechtělo se jí znova domů na mateřskou. A když nad tím tak přemýšlím, naj ednu stranu jsem ráda, že už mám odrozeno, že už vidím ten konec toho bytí doma…
Ono kdyby se Ti v práci nedařilo, nelibílo se…taky na to budeš koukat jinak.
Jsou ženské, co berou mateřskou jako vysvobození :lol:

• Citovat
  • Upravit
27264
4.3.13 10:18

@Regina Hero No jenže víš co je nejhorší? Ten můj stařík by ty dvojčata klidně bral :D Máme je totiž v rodině ze všech stran :D a on je z tý představy úplně nadšený :D
No já jsem před časem prohlásila, že bych chtěla květnový mimino, takže by se muselo počít někdy v srpnu, on se toho chytil a prý dá do srpna klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
4.3.13 10:20

Sourozence nikomu nic nenahradí…já osobně jsem ráda, že mám ségru, tudíž jsem šla do druhého, aby jednou malý nebyl sám a nelituji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.3.13 10:25
@ivodička píše:
Sourozence nikomu nic nenahradí…já osobně jsem ráda, že mám ségru, tudíž jsem šla do druhého, aby jednou malý nebyl sám a nelituji…

tak já sourozence nemám a nemám ani pocit, že by mi chyběli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.3.13 10:25
@lleennttiillkkaa píše:
@Regina Hero No jenže víš co je nejhorší? Ten můj stařík by ty dvojčata klidně bral :D Máme je totiž v rodině ze všech stran :D a on je z tý představy úplně nadšený :D
No já jsem před časem prohlásila, že bych chtěla květnový mimino, takže by se muselo počít někdy v srpnu, on se toho chytil a prý dá do srpna klid…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no, tak to je dobrý… to máš klon od toho mého… když jsem čekala Gabču, tak poukazoval na všechny dvojčecí kočárky a všímal si dvojčátek a prý jestli by se mi to nelíbilo… jsem myslela, že ho zahluším… u Pavlínky totéž… a teď z něho vylezlo, že kdyby se nějakou náhodou zadařilo ještě jednou, tak by se tomu nebránil… zmohla jsem se akorát na větu, že by si musel v práci asi vzít trochu přesčasů, aby uživil pět dětí… na to mi řekl, že třeba by to byl konečně kluk… no, nezabila bys ho? ;)
Jinak vidíš, do srpna klid, v srpnu se nezadaří, tak se bude muset čekat další rok… to je trochu nadějné, nemyslíš? A co ty víš, jak bude za měsíc, za tři měsíce? Nikdy nemůžeš tušit předem, jestli nezměníš názor a najednou nebude všechno jinak…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.3.13 10:26

Na tvých pocitech není nic nenormálního. Já jsems prvním dítkem dost otálela, rodila jsem ve 33 ltetech, dokážeš si představit co jsem si vyslechla od okolí - navíc s přítelem jsme spolu už 12 let, takže neustálé narážky a dotazy mě fakt sr…y úplně neskutečně. Ted je malýmu 15m a já neustále poslouchám od tech stejných lidí kdy bude „druhý“.. Fakt nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
4.3.13 10:26

@tasa Je to asi tak, že to co neznáš, to ti nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.3.13 10:28
@lleennttiillkkaa píše:
@tasa Je to asi tak, že to co neznáš, to ti nechybí.

to máš sice pravdu, ale na druhý straně, dědečka jsem např. nezažila a chyběl mi, takže jak kdy a jak co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
4.3.13 10:29

@Regina Hero kamarádka má dvojčata, je pravda, že mě se to takhle na pokoukání a půjčení dobrý, ale mít to doma pořád??? To by mě zabilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
4.3.13 10:33

Lleennttiillkkoo, rozumím tvým pocitům, já se natlačit nechala. Takže držím palce, ať si ten svůj názor ustojíš. Tím odsunutím případného těhotenství k létu jsi to náhodou pěkně posunula, ale pořád člověk stejně na to myslí, že se to každým dnem blíží, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
4.3.13 10:35

@Livlin já pořád doufám, že se to do toho sprna ve mě probudí, ale moc tomu nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
4.3.13 10:44
@lleennttiillkkaa píše:
@Livlin já pořád doufám, že se to do toho sprna ve mě probudí, ale moc tomu nevěřím…

Tak jestli v to doufáš, tak k tomu aspoň přistupuješ trochu pozitivně.
Já jsem šla do opozice, tak jsem k tomu měla vyloženě averzi. A to je špatně. Dodneška se v tom plácám, co by bylo, kdyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.3.13 10:49
@lleennttiillkkaa píše:
řekla bych „nemysli na to, neřeš to“… jestli to má přijít, tak to přijde… ale ono se to lehko řekne a hůř provádí, když ti to někdo pořád připomíná, že?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin