Jak s Vámi miminko spinká?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
22.10.21 20:31

Moje děti, které vyžadovaly společné spaní, to vyžadovaly tak, že na mě musely být nalepené a já na nich, dceru jsem musela téměř zalehnout, jinak řvala, až uši krvácely. Syn se zase vyžíval v tom, že se zažížalil pod mou deku i s hlavou, kdykoliv jsem ho vytáhla, řval až uši krvácely. Spánková deprivace a celkové vyčerpání udělaly své, neměli jsme sílu řešit nějakou bezpečnost, cíl bylo přežít a aby proboha to dítě už neřvalo. A to jsem měla u prvního monitor dechu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.21 20:39

@Markétka111 Myslíte ten polštář z Dormea? Ten takový velký? A ten si dáte vedle sebe na opření ruky? Děkuji za odpověd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.21 20:42

Holky mám tento těhotenský polštář myslíte že malé můžu rozložit rychlozavinovačku a udělat z toho polštáře zábranu dát ho kolem malé a ležet vedle ní na pravém boku? Budu spát na kraji postele to myslím není nutné dávat postýlku za sebe ne? :D A na druhé straně bude ležet manžel za tím tehotenským polštářem myslíte že by to tak šlo? Foto přikládám. Napadlo mě že by malá ležela hlavičkou trochu na tom polštáři těhotenském

• Citovat
  • Upravit
14697
22.10.21 21:46

Roční syn spí jen tak v pyžamku na matraci. Pod peřinou mou nebo manželovou, podle toho, kdo si dřív všimne, že je odkrytej :P

Já spím zásadně zády k němu (když mne do nich kopne, nevadí, ale čelem k němu neusnu, bojím se, že mě kopne do prsa, už se parkrat stalo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1899
22.10.21 21:51

Oba kluci ve své posteli… nedokážu si představit spát s nema…nevyspala bych se strachy, že jim ublížim…to samý můj… když se obrátí hází rukama… máme oba špatný spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
22.10.21 22:19

Když miminko večer uspím, dám ho do jeho postýlky. A někdy spí až do rána. Ale když se třeba kolem půlnoci probudí a pláče, tak si ho i s hnízdečkem beru k sobě a pomazlím a takhle spíme až do rána. Dělám to tak od narození a jsem spokojená já i miminko, teď už šestiměsíční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
22.10.21 22:32

Ne na polštáři, ležel normálně mezi námi, přikrytý svou malou peřinkou. Nebo na druhé straně vedle mně, tam měl připevněnou postýlku bez boční strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
22.10.21 22:35

Mam 4 mesicni mimi a spi se mnou od prvniho dne co se narodila dokonce uz hned v porodnici ;) postylku mam prirazenou k posteli, ktera mi slouzi spise jako zabrana 😝spi pritulena ke me ,ma.svuj polstarek nekdy spi i bez nej, a jsme obe pod jednou prikrivkou,
prijde mi to naprosto prirozeny, naopak bych neusla kdybych necitila jeji pritomnost a uz vubec ne kdyby spala ve vedlejsim pokoji, to ani neprichazi v uvahu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí