Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
Jsem ve 4 měsíci těhotenství, ale snažím se to zakrývat hlavně před rodinou.
Jenže ted uz to moc nejde a nevim co budu dělat v létě ![]()
Nemáte něaky typy jak zakryt bříško? ![]()
No tak v létě asi jedině tak, že nebudeš vylézat z bytu, protože to budeš těsně před porodem ![]()
No tka v druhý půlce léta už píš budeš řešit, jak schovat dítě, než břicho…a v první půlce to asi neutajíš ![]()
Pokud nemáš kila navíc a vhodný ty po postavy, tak to tak od toho 5. mesice proste neschovas. Hovna a mimino nejdou nosit po kapsách. ![]()
A proč
? Těhotenské bříško se - dejme tomu - schovává v začátku, abychom něco nezakřikli. Ale v pozdějších stadiích jsem ho hrdě vystavovala
. Vždyť je to jediné období v životě, kdy je velký pupík předností ![]()
@pe-terka píše:
A proč? Těhotenské bříško se - dejme tomu - schovává v začátku, abychom něco nezakřikli. Ale v pozdějších stadiích jsem ho hrdě vystavovala
. Vždyť je to jediné období v životě, kdy je velký pupík předností
Přesně tak ![]()
Tak jedině, že by chtěla dát dítě k adopci. Ale v létě břicho jedině schovat do kožichu. Což bude trochu zvláštní ![]()
@tamata píše:
Tak jedině, že by chtěla dát dítě k adopci. Ale v létě břicho jedině schovat do kožichu. Což bude trochu zvláštní
Taky si říkám, jaký k tomu má zakladatelka důvod a napadla mě adopce ![]()
@Svistice píše:
Pokud nemáš kila navíc a vhodný ty po postavy, tak to tak od toho 5. mesice proste neschovas. Hovna a mimino nejdou nosit po kapsách.
Hovna a mezi mimino…
![]()
Moje kamaradka je hodne moc hubena a nosila tak volne obleceni, ze jsme si toho vubec nikdo nevsiml - az v 6. mesici?! Tkz vol empirove saty - vsechno smiknuty pod prsama a hodne nabirany nebo rovnou celkove volnejsi. Dobre jsou tuniky do gumicky pres boky pro tehotne, tam se to nejakou dobu schovava dobre. Dokud nebude vedro, tak vice volnejsich (rozevlatych vrstev). A hl. nenos nic jednobarevnho, perfektni jsou velke vzory!
PS: Co te nuti to skryvat? To dite se stejne narodi a bude to venku. Neni skoda se ted stresovat?
Příspěvek upraven 27.02.16 v 22:19
První nebylo moc v některých typech oblečení vidět hodně dlouho, ted jsem byla odhalena už kolem 10-11 tt..
Jinak volne tuniky, oversized svetry, pledy, ponca..tím by to šlo nějak maskovat, ale do porodu asi ne:-(