Jak schovat bříško?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22080
28.2.16 11:32
@Hanka1 píše:
Kdybys to tu napsala z pozice admina nebo zakladatelky tak budiz. To ty nejsi - jak uvadis - ani jedno, tak si sve pouhe konstatovani faktu nech na doma :roll:

Ale jdi Ty.

„Kdybys to tu napsala z pozice admina nebo zakladatelky, tak budiž.“
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.2.16 11:37
@BohunkaP píše:
Ale jdi Ty.„Kdybys to tu napsala z pozice admina nebo zakladatelky, tak budiž.“ ;)

Ale nepujdu :mrgreen:

Konkrene co se ti nezda na tom, ze do diskuze muze zasahnout zakladatelka nebo admin. 8o

Ja mam k praci adminu vyhrady, to ano - treba k ruseni anonymity u prispevku, kde byla anonymita vic nez vhodna (ta diskuse je uz nastesti smazana na zadost zakladatelky)

• Citovat
  • Upravit
22080
28.2.16 11:57
@Hanka1 píše:
Konkrene co se ti nezda na tom, ze do diskuze muze zasahnout zakladatelka nebo admin. 8o

Měla jsem tím na mysli, že Ty taktéž nejsi ani jedno z toho… tudíž Ti (dle Tebou nastolené logiky) nepřísluší mne usměrňovat a říkat mi, abych si „své konstatování faktu nechala na doma“… že?

Začíná to být značně praštěný kruh, ve kterém už mě nebaví se točit. Přeji klidnou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.2.16 12:19
@Hanka1 píše:
No a to si predstav, ze pak sef zpetne to moje pridani konzultoval se svoji nadrizenou a spolecne to pak resili na personalnim, ti s nima vybehli jak si to jako predstavuji a udelali na ne bububu
No a pak kolegyne byla tehotna ve stejnem obdobi jak ja, ja to poznala na vanocnim vecirku a kladla ji na srdce at hlavne pocka do bonusu a podepsani noveho platoveho vymeru, ona ze je ji to blbe, tak to vybalila na sefa pri hodnoceni, tak bonus uz ji sebrat nemohl, ten mu podepsala, ale novy platovy vymer s peti tisici pridani pred ni roztrhal, debil. :?

Tak tomu říkám propopulační politika :roll: Místo aby si společnost (či firma jako její reprezentant) považovala žen, které tedy kromě makačky pro zaměstnavatele mají i další významné poslání, tak je ještě za mateřství diskriminuje. Je to celé špatně nastavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.2.16 12:24
@BohunkaP píše:
Měla jsem tím na mysli, že Ty taktéž nejsi ani jedno z toho… tudíž Ti (dle Tebou nastolené logiky) nepřísluší mne usměrňovat a říkat mi, abych si „své konstatování faktu nechala na doma“… že?Začíná to být značně praštěný kruh, ve kterém už mě nebaví se točit. Přeji klidnou neděli.

Tak s usměrňováním diskutujících v tom, co je má či nemá zajímat a na co se smějí ptát, jsi si začla ty, Bohunko. My už se jenom bráníme, protože tohle ti nepřísluší. Ale je fajn, že se shodneme aspoň v té poslední větě, co jsi napsala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí