Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mili, oni mi dalsi pokus neodpiraji. Spis mi doporucili vzit darovane nebo jit do toho i s PGD, coz je ale dalsich 15 tis navic a bohuzel s nejistym vysledkem. Ja urcite vyzkousim minimalne jeden dalsi pokus a par minimalnich stimulaci nez to vzdam uplne a zkusim darovane. Na ty se totiz vubec necitim.
Ja vzdycky chtela aby nasli nejaky problem i me, at manzel lip snasi to ze chyba neni jen u nej a ted to mam ![]()
bubli a už ses rozhodla, resp. přiklonila k nějakému řešení? odpověděl už ti někdo jiný kromě štěpána?
Borisko, nikdo jiny neodpovedel. Momentalne jsem naklonena k tomu, jit do dlouheho protokolu bez PGD. Zitra musim zavolat do Reprofitu a objednat se at muzu zacit pristi tyden stimulku. Taky by mi mladoch mel rict co uhradi pojistovna.
jojo, pokud nespěcháš, tak si počkej na odpovědi, všicni nejsou tak rychlí jako štěpán
- sestra o něm prohlásila, že je tryskomyš ![]()
budu ti držet palce, myslím, že pojišťovnu uhrajete - hlavně dr. zdůrazni,že by vás to finančně položilo, vím, že štěpán se snaží pro pacientky to nej a zároveň, aby to stálo co nejméně,tak snad i mladý ![]()
Jestli chci stimulovat tenhle cyklus, tak musim do CARu ted, jinak uz bude pozde. Zitra si tam zavolam a uvidim co mi reknou ale odkladat o dalsi mesic se mi nechce.
Bubli tak jak jsi dopadla? Jdete do stimulky? Dlouhý protokol je dobrý nápad. Vytvoří se kvalitní vajucha a ukážeš doktorům, že se pletli ![]()
Borisko jak se cítíš? Držím moc palečky na testík, už se ti to pomalu blíží ![]()
Mili, v patek se jdu domluvit a pocitam, ze pristi tyden zacnu stimulovat. Rekla jsem si o dlouhy protokol, zvlast kdyz vidim jak uspesny byl u Borisky
. Jeste nejsem rozhodnuta jestli jit do PGD nebo ne. Jednou jsem pro a priste proti. Jeste mam cas se rozhodnout.