jak se chovat po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5545
10.9.09 16:26

Mili, oni mi dalsi pokus neodpiraji. Spis mi doporucili vzit darovane nebo jit do toho i s PGD, coz je ale dalsich 15 tis navic a bohuzel s nejistym vysledkem. Ja urcite vyzkousim minimalne jeden dalsi pokus a par minimalnich stimulaci nez to vzdam uplne a zkusim darovane. Na ty se totiz vubec necitim.
Ja vzdycky chtela aby nasli nejaky problem i me, at manzel lip snasi to ze chyba neni jen u nej a ted to mam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
10.9.09 16:30

bubli a už ses rozhodla, resp. přiklonila k nějakému řešení? odpověděl už ti někdo jiný kromě štěpána?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
10.9.09 16:41

Borisko, nikdo jiny neodpovedel. Momentalne jsem naklonena k tomu, jit do dlouheho protokolu bez PGD. Zitra musim zavolat do Reprofitu a objednat se at muzu zacit pristi tyden stimulku. Taky by mi mladoch mel rict co uhradi pojistovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
10.9.09 16:47

jojo, pokud nespěcháš, tak si počkej na odpovědi, všicni nejsou tak rychlí jako štěpán :wink: - sestra o něm prohlásila, že je tryskomyš :lol:

budu ti držet palce, myslím, že pojišťovnu uhrajete - hlavně dr. zdůrazni,že by vás to finančně položilo, vím, že štěpán se snaží pro pacientky to nej a zároveň, aby to stálo co nejméně,tak snad i mladý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
10.9.09 20:16

Jestli chci stimulovat tenhle cyklus, tak musim do CARu ted, jinak uz bude pozde. Zitra si tam zavolam a uvidim co mi reknou ale odkladat o dalsi mesic se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5144
14.9.09 09:19

Bubli tak jak jsi dopadla? Jdete do stimulky? Dlouhý protokol je dobrý nápad. Vytvoří se kvalitní vajucha a ukážeš doktorům, že se pletli :wink:

Borisko jak se cítíš? Držím moc palečky na testík, už se ti to pomalu blíží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
14.9.09 19:15

Mili, v patek se jdu domluvit a pocitam, ze pristi tyden zacnu stimulovat. Rekla jsem si o dlouhy protokol, zvlast kdyz vidim jak uspesny byl u Borisky :-). Jeste nejsem rozhodnuta jestli jit do PGD nebo ne. Jednou jsem pro a priste proti. Jeste mam cas se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí