Jak se dnes máte v předvánoční čas? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
23.12.11 14:49

Tak ja dneska od rana vcelku prijemnej den, prcek nas nechal krasne vyspat, mila navsteva od kamaradky ale po obede me vytocil chlap :zed: asi mi ten klid byl nejak divnej tak sem se proste drobet urazila :potlesk: pac mu rikam, ze jdu delat chlebicky, nacez odvetil, ze mi jde pomoc (to sedel jak jinak nez u pc) tak to chystam a on nic, tak sem namazala veku, stale nic, zacla zdobit stale nic a kdyz uz to skoro balim tak prijde a hrozne se divi ze uz to mam hotovy tak sem ho poslala at si de zase drepnout k tomu pc, ze uz ho nepotrebuju…me ani tak nedopalilo, ze neprisel, ale to, ze si vubec nepamatuje ze mi slibil ze prijde :pocitac: ted ze me dela paranoika…no, asi bude urazenej az do vecera, to on tak miva, takze supr naladicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
23.12.11 15:40

a mně je dnes báječně…chlap byl ráno přítulnej, pak odešel do práce, aby nepřekážel, cestou domů nakoupí..já celé dopoledne s dětma v herně, tam se dal i oběd, teď mladší spí, starší kouká na pohádku…stromeček máme ozdobený od středy, dárky jsou zabalené, kapra dostanu zítra u maminky a cukroví též..miluju vánoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
23.12.11 15:53

Tak u nás už je skoro hotovo, nejlíp mi jde práce od ruky, když mi hoří koudel u zadele :mrgreen:
S jedním snynem jsme umyli okna, z druhým udělali salát, uvařila jsem oběd, nazdobili jsme stromeček a teď jsem si konečně sedla. Ještě naložím maso, ale to jsem zapomněla vytáhnout z mrazáku, tak to vidím buď na noc, nebo hned ráno.
Dárků moc není, tak byly zabalené raz dva. Zítra chci jít s malou krmit koně, je to taková tradice, ať jen nesedíme a nejíme 8)
Jen mladší syn dostal facana, protože byl drzý, naštvaný, že musí pomáhat. Ale není tu na návštěvě :P
A měli jsme 3 návštěvy, extchýni, kamarádku s celou rodinou a sousedku, ale ta vyletěla jako namydlený blesk, dělá peklo po baráku a mně se to doneslo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
23.12.11 16:10

Já se mám dneska fajn.S manželem jsme poklidili,já dodělávám salát,domácí vlašák na chlebíčky.Popíjím u toho vínečko(lehce) a vůbec se nestresuju ;)
A už se příjemně těším na zítřek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
23.12.11 16:16

Jee, já jsem letos - a možná už minule i předminule - zjistila, že mě balení dárků vůbec nebaví 8o . Brambory na salát taky už vaříme, ale asi ho sežereme už dnes večer, tak zítra nanovo :mrgreen: :mrgreen:

Katka86 píše:
Já jsem dneska lenivá jak veš :lol: Vařím brambory na sálat,věčně čichám k našemu stromečku :mrgreen: .Darky budu balit večer,až děti usnou,pak si dám nohy hore,naliju domácí likérek a budu koukat na tv,žádný stres,žádný spěch.
  • Citovat
  • Upravit
17050
23.12.11 16:20

Tak mě napadá, z kolika kg brambor děláte salát?/kolik lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
23.12.11 16:21

A co těhotenský test, dělala sis:)) :mrgreen: :mrgreen:

Ostrava zdraví Bohumín:)) :lol: :mavam:

Januliiik píše:
Z dnešního dne mě asi trefí šlak, ještě, že nám dala tchýňka oběd. Od rána má za sebou malá 2 pády. Pak jsem si chtěla udělat kafe a místo konvice jsem na sporák postavila krabicu s mlíkem, no eště, že jsem nezapla. Když už jsme měli polívku tak jí malá až na 2 lžičky celou sblajzla a když jsem jedli druhé, tak mi taky krásně ujedla a když už jsem se chytla jídla já tak mi tam vrazila nohu a oběd shodila na zem :zed: :zed: snad už bude zbytek dne v klidu
  • Citovat
  • Upravit
Larr
23.12.11 16:25

A kde jste, na Kanárech :mrgreen: :mavam:

Tady v Ostravě je :lol: :lol:

Lakynka píše:
Tak já tak nějak v klidu.. Poklidila jsem- což je součástí 80-ti% mé deno-denní náplně práce po těch prasátkách:D.. Osprchovala jsem kytky a zaťupkovala dceři neštovice:D. To budou vánoční fotky panečku :lol: :lol: .
Salát budu dělat v klídku večer. ale už se nemůžu dočkat, mňam:D. Čím jsem starší, těším se víc na to jídlo:D. A samozřejmě na výrazy obdarovaných;).Jo a štve mě syn, který se pořád ptá, jestli mu dám něco sladkého- přitom před ním je tác s cukrovím :zed: :zed: . (který vyluxoval už skoro celý sám :zed: ). A taky se pořád ptá, proč není sníh.
  • Citovat
  • Upravit
Larr
23.12.11 16:27

Jsem musela mrknout odkud jsi, Ostrava hlásí sníh 8o :mrgreen: :mrgreen:

Pomka píše:
Jo a to počasí mě teda štve. Mohl by napadnout sníh. Tady je mokro, prší nebo mrholí či co, prostě nic moc :(
  • Citovat
  • Upravit
17050
23.12.11 16:28

Larr: Okraj Prahy. Je tu dost teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
23.12.11 16:29

Momi vyhazuju pelíšek od našeho 40 kg psa, nepotřebuješ? :palec: :lol:

momi33 píše:
mám se krásně,dítě se vzteká od rána,roztrhl spací pytel,nedojedl snídani a oběd.
Hlavně,že jsme zdraví :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
1aktak1
23.12.11 16:30
Nevím z kolika kg brambor, ale děláme ho ve vandlu na prádlo :-D je ho fakt hodně ;)
Lakynka píše:
Tak mě napadá, z kolika kg brambor děláte salát?/kolik lidí
  • Citovat
  • Upravit
20662
23.12.11 16:43

Když jsem byla mladší a bydlela s rodičema,tak jsem dělali bramborák z 15-20kg :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol: Pro pět osob :lol: Byla velká spotřeba :lol: Týden jsme ho žrali 5× denně :lol: Ted dělám maličko,do většího hrnce .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
23.12.11 16:45
Katka86 píše:
Když jsem byla mladší a bydlela s rodičema,tak jsem dělali bramborák z 15-20kg :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol: Pro pět osob :lol: Byla velká spotřeba :lol: Týden jsme ho žrali 5× denně :lol: Ted dělám maličko,do většího hrnce .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: masakr.. Naši vždycky do lavoru, do velkých sklenic a mís:D. No, nevím z kolika, ale tolik určitě ne:D :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
23.12.11 16:54

Zdravím vás tady všechny. U nás je docela pohoda, včera jsme všechno dodělali - uklid, nákup, balení dárků. Dnes dopoledne jsem byla se synem a s kamarádkou v kavárně, dopřála jsem si po dlouhé době luxus, muž uvařil, to byl fakt svátek. Teď ještě půjdu vyžehlit a dám si uvařit brambory na salát, večer nazdobíme stromeček a dám si nějaké vínko. Máme syna 16 měsíců tak si to zítra užijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný