Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak ja dneska od rana vcelku prijemnej den, prcek nas nechal krasne vyspat, mila navsteva od kamaradky ale po obede me vytocil chlap
asi mi ten klid byl nejak divnej tak sem se proste drobet urazila
pac mu rikam, ze jdu delat chlebicky, nacez odvetil, ze mi jde pomoc (to sedel jak jinak nez u pc) tak to chystam a on nic, tak sem namazala veku, stale nic, zacla zdobit stale nic a kdyz uz to skoro balim tak prijde a hrozne se divi ze uz to mam hotovy tak sem ho poslala at si de zase drepnout k tomu pc, ze uz ho nepotrebuju…me ani tak nedopalilo, ze neprisel, ale to, ze si vubec nepamatuje ze mi slibil ze prijde
ted ze me dela paranoika…no, asi bude urazenej az do vecera, to on tak miva, takze supr naladicka…
a mně je dnes báječně…chlap byl ráno přítulnej, pak odešel do práce, aby nepřekážel, cestou domů nakoupí..já celé dopoledne s dětma v herně, tam se dal i oběd, teď mladší spí, starší kouká na pohádku…stromeček máme ozdobený od středy, dárky jsou zabalené, kapra dostanu zítra u maminky a cukroví též..miluju vánoce ![]()
Tak u nás už je skoro hotovo, nejlíp mi jde práce od ruky, když mi hoří koudel u zadele ![]()
S jedním snynem jsme umyli okna, z druhým udělali salát, uvařila jsem oběd, nazdobili jsme stromeček a teď jsem si konečně sedla. Ještě naložím maso, ale to jsem zapomněla vytáhnout z mrazáku, tak to vidím buď na noc, nebo hned ráno.
Dárků moc není, tak byly zabalené raz dva. Zítra chci jít s malou krmit koně, je to taková tradice, ať jen nesedíme a nejíme ![]()
Jen mladší syn dostal facana, protože byl drzý, naštvaný, že musí pomáhat. Ale není tu na návštěvě ![]()
A měli jsme 3 návštěvy, extchýni, kamarádku s celou rodinou a sousedku, ale ta vyletěla jako namydlený blesk, dělá peklo po baráku a mně se to doneslo ![]()
Já se mám dneska fajn.S manželem jsme poklidili,já dodělávám salát,domácí vlašák na chlebíčky.Popíjím u toho vínečko(lehce) a vůbec se nestresuju ![]()
A už se příjemně těším na zítřek ![]()
Jee, já jsem letos - a možná už minule i předminule - zjistila, že mě balení dárků vůbec nebaví
. Brambory na salát taky už vaříme, ale asi ho sežereme už dnes večer, tak zítra nanovo
![]()
Katka86 píše:
Já jsem dneska lenivá jak vešVařím brambory na sálat,věčně čichám k našemu stromečku
.Darky budu balit večer,až děti usnou,pak si dám nohy hore,naliju domácí likérek a budu koukat na tv,žádný stres,žádný spěch.
Tak mě napadá, z kolika kg brambor děláte salát?/kolik lidí
A co těhotenský test, dělala sis:))
![]()
Ostrava zdraví Bohumín:))
![]()
Januliiik píše:
Z dnešního dne mě asi trefí šlak, ještě, že nám dala tchýňka oběd. Od rána má za sebou malá 2 pády. Pak jsem si chtěla udělat kafe a místo konvice jsem na sporák postavila krabicu s mlíkem, no eště, že jsem nezapla. Když už jsme měli polívku tak jí malá až na 2 lžičky celou sblajzla a když jsem jedli druhé, tak mi taky krásně ujedla a když už jsem se chytla jídla já tak mi tam vrazila nohu a oběd shodila na zem![]()
snad už bude zbytek dne v klidu
A kde jste, na Kanárech
![]()
Tady v Ostravě je
![]()
Lakynka píše:
Tak já tak nějak v klidu.. Poklidila jsem- což je součástí 80-ti% mé deno-denní náplně práce po těch prasátkách:D.. Osprchovala jsem kytky a zaťupkovala dceři neštovice:D. To budou vánoční fotky panečku![]()
.
Salát budu dělat v klídku večer. ale už se nemůžu dočkat, mňam:D. Čím jsem starší, těším se víc na to jídlo:D. A samozřejmě na výrazy obdarovaných;).Jo a štve mě syn, který se pořád ptá, jestli mu dám něco sladkého- přitom před ním je tác s cukrovím![]()
. (který vyluxoval už skoro celý sám
). A taky se pořád ptá, proč není sníh.
Jsem musela mrknout odkud jsi, Ostrava hlásí sníh
![]()
Pomka píše:
Jo a to počasí mě teda štve. Mohl by napadnout sníh. Tady je mokro, prší nebo mrholí či co, prostě nic moc
Momi vyhazuju pelíšek od našeho 40 kg psa, nepotřebuješ?
![]()
momi33 píše:
mám se krásně,dítě se vzteká od rána,roztrhl spací pytel,nedojedl snídani a oběd.
Hlavně,že jsme zdraví![]()
Lakynka píše:
Tak mě napadá, z kolika kg brambor děláte salát?/kolik lidí
Když jsem byla mladší a bydlela s rodičema,tak jsem dělali bramborák z 15-20kg
Pro pět osob
Byla velká spotřeba
Týden jsme ho žrali 5× denně
Ted dělám maličko,do většího hrnce .
Katka86 píše:
Když jsem byla mladší a bydlela s rodičema,tak jsem dělali bramborák z 15-20kg![]()
![]()
![]()
![]()
Pro pět osob
Byla velká spotřeba
Týden jsme ho žrali 5× denně
Ted dělám maličko,do většího hrnce .
Zdravím vás tady všechny. U nás je docela pohoda, včera jsme všechno dodělali - uklid, nákup, balení dárků. Dnes dopoledne jsem byla se synem a s kamarádkou v kavárně, dopřála jsem si po dlouhé době luxus, muž uvařil, to byl fakt svátek. Teď ještě půjdu vyžehlit a dám si uvařit brambory na salát, večer nazdobíme stromeček a dám si nějaké vínko. Máme syna 16 měsíců tak si to zítra užijeme.