Jak se hledají zoubky? :-)

1428
26.1.06 20:36

Jak se hledají zoubky? :-)

Ahoj holky,

máme 7 zoubků, osmý je asi na cestě (2 dole). Všechny tyto přední zoubky se teda hledají krásně, ale jak na stoličky :?:
My ,naštěstí (klepu na dřevo, ať to nezakřiknu), zatím moc velké problémy se zoubky neměli (horečky, průjmy…), snad jen občasná „protivnost“ nebo trošku horší spánek.
Jak jste objevily stoličky u vašich mazlíčků vy?
Děkuji za odpověď .

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
473
26.1.06 20:50

Ahoj, nejlepší je prďolu zlechtat! Ten náš se vždycky tak chechtá, že zvrátí hlavičku dozadu a otevře papulu na celé kolo a hned víš, na čem jsi!

Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.1.06 22:29

Julča si posledního čtvrt roku nenechala sáhnout (ani podívat) do pusy, takže ani moc nevím kdy jí co vylezlo. Ono je to v podstatě jedno, hlavně že ty zuby nakonec má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.06 09:39

Ahoj, tak my jsme první zub našli přesně na malé páté narozeniny (přeloženo v den, kdy měla přesně 5 měsíců). Blbly jsme před zrcadlem a najednou se mi tam něco zdálo a fakt první zub. Obvykle je to při hraní, dělání blbostí. Teď nedávno se z ničeho nic objevila první stolička, za pár dnů druhá, prostě při čištění zoubků uvidíš prořezaný nový přírůstek. Uvídím, jak to bude se špičákama, přes ďásna vidím, že už se tlačí, kousek ještě chybí. My jsme taky se zuby neměli žádný problém. Třeba uslyšíš cinkunutí lžičky při krmení. Ale to zrcadlo se nám osvědčilo, protože tam krásně otvírá pusu a dívá se sama sobě na jazyk a zoubky.
Teď máme 10 zubů, takže jsme v polovině.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
27.1.06 20:46

Ahoj holky,

dík za rady. S tím chechtání odhalím jen horní - dolní část má schovanou jazýčkem. Když dostane do ruky zrcadlo, tak spíš pusinkuje toho chlapečka, co tam vidí :D Jo a krmíme umělohmotnou, takže asi necinknem. :P
Díky za tipy, klidně pište dál, ale asi to zůstane tak, jak píše Jurina -hlavní je, že vyrostou.

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.1.06 21:37

Pockej az budes mit druhe mimco, to si pomalu ani nevsimnes, ze uz zuby rostou. U naseho druheho Adamka, jsem stolicky objevila nahodou, ani nevim, kdy rostli. Ale az potom rostli trojky dole a to jsem neprehledla, to oplakal.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
28.1.06 02:12

Ahoj, já mám dotaz trochu z jiného soudku. Kdy vlastně začínají růst první zuby. Malé je přes 7 měsíců a furt nic. Je sice protivka a spí hůř než jindy, ale furt nic 8O . Je to normálka? Kdy vašim drobečkům vylezli první zoubky? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.1.06 08:54

To je opravdu ruzne. Nasi Martince zacali rust v 9. mesicich. Znam deti, kterym v 5. mesici, ale i v roce. Tvrdi se cim pozdeji, tim lepe. Tak nemusis byt nedockava. :wink:
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.1.06 10:24

Ahoj, my mame 8 prednich, a zrovna vcera , kdyz se Verca chechtala se nam ukazala prvni stolicka. Nutno podotknout, ze jiz cela uplne vylezla :oops: .misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.1.06 11:24

Ahojky,
vzhledem k tomu, že ještě malá nemá ani všechny jedničky a dvojky, nenapadlo mě hledat stoličky. A dneska jsem si náhodou sáhla a byly tam!!! Dvě:-)
Náhodným objevům zdar:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.1.06 11:24

Jé, omlouvám se, nepřihlášená Albi!

• Citovat
  • Upravit
1428
28.1.06 13:51

Ahoj Papajo,

my měli první zoubek kolem 6. měsíců, kamarádčině dceři se vyklubaly až téměř v 9.

Takže trpělivost, oni vylezou :D

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
28.1.06 13:57

Matějovy vylezl 1. zoubek až v roce, ještě v 16 msících měl jen 4. Pak mu začly všechny ostatní růst najednou a to bylo něco :-(

Kubovi je 8 měsíců a nikde ani zoubek. Já i manžel jsme je měly taky pozde, prý se to dědí.

m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect