Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jsem Jana a náš mladší syn je Jan. Ale to jsem si až po pár letech uvědomila, že to může vypadat, že jsme ho pojmenovali schválně mužskou variantou mého jména. Tak to ovšem nebylo, mně to prostě takhle vůbec nedošlo, my jsme se jen na jiném jménu neshodli.
@kyslík píše: Více
i tak je to super, krásná jména a podoba mužské a ženské formy je jen milý bonus…
@azaleila píše: Více
Já to Věra jméno ráda nemám, i když už bych neměnila, člověk si zvykne. Veronika je hezčí, jen se mi nelíbí oslovení Verdo, to je šílené. Verčo je pěkné. Měla jsem tlustou spolužačku Veroniku, říkali jí Verda.
@Anonymní píše: Více
Tak Lenky, Lucie a Teresy jsou v č̣ele
Daniely jen dve
To jsem mrla na svém jménem hodne rada, ze jsem byla vždy jediná věc třídě a na celé škole taky velmi málo.
jinak moje kamaradky jsou 2 + ( pvrstevnice 48 plus) Martina, Kateřina, Renata, Lucie, Andrea, Monika, Klara,
Jsem Renáta. Se jménem jsem vpohodě. Ale v dětství jsem byla celkem výjimka. Doteď se mě všichni ptají, jestli je tam čárka nebo né😃
@reny14 Moje mamka je Renata bez čárky. Její jméno se mi vždycky líbilo a ve formě Renáta mě, popravdě, vždycky bije do očí
.
Věra, což teda není moc dobré jméno pro mladou holku.. teď jsem se vdala a i příjmení je takové duchodcovské ![]()
Lucie, 48 let a své jméno mám ráda. Většina lidí mi říká Luci.
Sestřenice je Vendula, ale všichni jí říkáme Vendy. A druhá sestřenka Markéta a té zase všichni říkáme Markét. Obojí se mi líbí mnohem víc než základní tvar jména. A holkám taky.
A ve třídě jsme byly 3 Lucie 3 Lenky a 3 Jany.
Ale malou Lucinku neznám ani jednu. Už se moc nedává.
Taky jsem Věra, 28letá a nesedí to ke mě. Kdyby bylo možné mít zdrobnělinu, klidně bych se oficiálně nechala přejmenovat na Věrka. Oslovení Věrko, Věri, od babičky Věrčo je docela fajn.