Jak se jmenuješ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1406
24.5.25 20:44

@azaleila

Jsem Jana a náš mladší syn je Jan. Ale to jsem si až po pár letech uvědomila, že to může vypadat, že jsme ho pojmenovali schválně mužskou variantou mého jména. Tak to ovšem nebylo, mně to prostě takhle vůbec nedošlo, my jsme se jen na jiném jménu neshodli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17385
24.5.25 20:46
@kyslík píše: Více

i tak je to super, krásná jména a podoba mužské a ženské formy je jen milý bonus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.25 20:47
@azaleila píše: Více

Já to Věra jméno ráda nemám, i když už bych neměnila, člověk si zvykne. Veronika je hezčí, jen se mi nelíbí oslovení Verdo, to je šílené. Verčo je pěkné. Měla jsem tlustou spolužačku Veroniku, říkali jí Verda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.25 21:06
@Anonymní píše: Více

Tak Lenky, Lucie a Teresy jsou v č̣ele

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.25 21:12

Daniely jen dve :kytka: To jsem mrla na svém jménem hodne rada, ze jsem byla vždy jediná věc třídě a na celé škole taky velmi málo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.25 21:15

jinak moje kamaradky jsou 2 + ( pvrstevnice 48 plus) Martina, Kateřina, Renata, Lucie, Andrea, Monika, Klara,

• Citovat
  • Upravit
3201
24.5.25 21:19

Jsem Renáta. Se jménem jsem vpohodě. Ale v dětství jsem byla celkem výjimka. Doteď se mě všichni ptají, jestli je tam čárka nebo né😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.25 21:27

@reny14 Moje mamka je Renata bez čárky. Její jméno se mi vždycky líbilo a ve formě Renáta mě, popravdě, vždycky bije do očí :).

• Citovat
  • Upravit
10208
24.5.25 21:28

Zatím žádná Marie :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.25 21:49

Věra, což teda není moc dobré jméno pro mladou holku.. teď jsem se vdala a i příjmení je takové duchodcovské :zed:

• Citovat
  • Upravit
11485
24.5.25 21:51

Lucie, 48 let a své jméno mám ráda. Většina lidí mi říká Luci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11485
24.5.25 21:53

Sestřenice je Vendula, ale všichni jí říkáme Vendy. A druhá sestřenka Markéta a té zase všichni říkáme Markét. Obojí se mi líbí mnohem víc než základní tvar jména. A holkám taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11485
24.5.25 21:54

A ve třídě jsme byly 3 Lucie 3 Lenky a 3 Jany. :mrgreen: Ale malou Lucinku neznám ani jednu. Už se moc nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.25 21:55

Taky jsem Věra, 28letá a nesedí to ke mě. Kdyby bylo možné mít zdrobnělinu, klidně bych se oficiálně nechala přejmenovat na Věrka. Oslovení Věrko, Věri, od babičky Věrčo je docela fajn.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak