Jak se jmenuješ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23988
24.5.25 17:59
@Lorre píše: Více

Mně by se možná líbilo jmenovat se Jiřin… :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.25 17:59

Šárka…jestli dobře čtu, tak zatím prvni :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.25 18:02
@Anonymní píše: Více

Tak si založ vlastní diskuzi a neplevel to tady. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.25 18:04
@Jemako píše: Více

Bude. Už jsem průběžně vyhlásila, ale Lenky asi vyhrají :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3052
24.5.25 18:07

Tak zapocitej ještě jednu :mrgreen: Že já se nenechala přejmenovat, jak jsem o tom kdysi přemýšlela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.25 18:12

Já jsem taky docela stará, Vendula, co to jméno nesnáší, nakročeno k pětačtyřiceti. Možná by to jméno nebylo tak strašný, kdyby základní tvar byl třeba Vendy. Ale to - ula je strašný, prostě jak nějaká Andula, Maruna, Baruna a já nevím co za příšernost.

• Citovat
  • Upravit
965
24.5.25 18:13
@Ploskutáček píše: Více

Mně se jména, která mají i mužský tvar, taky nelíbí :nevim:. Až na tu Dominiku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.25 18:13
@Ploskutáček píše: Více

Nebo ta děsivá VáclavA. Jiřín pobavil.

• Citovat
  • Upravit
965
24.5.25 18:17

To jsem úplně přehlédla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10198
24.5.25 18:22

Já měla Vendulku pro dceru, nakonec syn. Doteď jsem žádnou živou nepotkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.25 18:42
@1010 píše: Více

Tak to má dítě štěstí :-) Fakt to není hezký jméno a zní pitomě. Vendulka je sice roztomilá, ale není to varianta pro starou bábu jako jsem já (nesnáším, když se dospělým říká zdrobnělinou typu Anička, Maruška, Hanička, Helenka, Alenka, Libuška, Tonička…, takže Vendulka nepřipadá do úvahy mezi dospělými). Šla by Vendy, ale to zase nepoužijete ve formálním styku, takže zbývá upatlaná Vendula. No nic, už jsem se s tím naučila žít, přejmenování je moc náročné, se mi nechce, ale ráda to nemám. Jako mladá jsem záviděla Zuzkám, Terezám, Lindám, Luciím, Veronikám, Monikám… ale mohlo by být i hůř - mohla jsem být ta Bohuslava, Jiřina nebo něco podobně šílenýho.

• Citovat
  • Upravit
1402
24.5.25 18:47

Jana - své jméno mám ráda, zní mi hezky. Mám ráda i všechny tvary - Jani, Jano, Jančo, Janičko… jediný tvar, co se mi od mládí nelíbil, byl Janino, říkala mi tak ve zlém má neoblíbená učitelka na praxi na střední, úplně mi tenhle tvar zprotivila. Teď už je to lepší, někdy mi tak naopak v dobrém z legrace řekne kolegyně, a díky tomu už mi ten tvar nepřijde tak protivný.
Jednou mi kamarádka říkala, že někdo (už nevím kdo) pojmenoval svého syna Lucián a svou dceru Filipa - jakože naopak, haha… to bych se asi fakt nechala přejmenovat hned v 18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
24.5.25 18:51

@kyslík herec Filip Blažek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16147
24.5.25 19:23
@Lorre píše: Více
:mrgreen:
Však tvoje jméno je hezký. :P
Mně se třeba taky moje nelíbí, ale vybrali mi ho rodiče, tak to tak beru.
Je ale celkem zajímavé, že dětem se jejich jméno většinou moc nelíbí, za to rodičům ano.
Já jsem si taky celou dobu myslela, že má můj synek hezké jméno a zrovna nedávno mi řekl, že se mu Adam nelíbí. :?
Prý ještě, když byl malý, tak Adámek ušel, ale teď mu vadí, že nejde říct nějakým přijatelným tvarem, který by se mu líbil… Že Áďa je jak pro holku, Adouš se zase rýmuje jako teplouš. :nevim:
No, docela mě to mrzí, že není spokojenej.
Ale, to sem asi úplně nepatří, aby mi zakladatelka třeba nevyčinila. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
24.5.25 19:29
@Kelsey1 píše: Více

Jojo, to je možné. Možná se to v showbyznyse lépe snese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí