Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše: Více
Neraduj se předčasně, jsem tady jediná Zdenka ![]()
To máš pravdu. Vidím to úplně stejně, proto jsme mu ho tenkrát dali. ![]()
Tak možná, že časem změní názor, ale upřímně o tom pochybuju. On je už zkrátka takový, hodně svůj a to už úplně od mala…
Ale díky. ![]()
@Lidym píše: Více
Já jsem třeba s Lídou úplně v pohodě, nesnáším oslovení Liduš, to je jak pro nějakou blbku. ![]()
Jo, jsem Ludmila, abych odpověděla na otázku.
@Lorre píše: Více
Njn, někdy je asi opravdu těžký shodnout se na jménu dítka…
No a jaké jste teda nakonec dali? ![]()
Jméno Věrka je u nás povolené. Klidně se na ně můžeš nechat přejmenovat. Také se mi líbí mnohem víc než Věra.
@Ploskutáček píše: Více
Díky ![]()
Můj bratr je Martin. Mně se to jméno moc líbí. Jemu ne a rozhodně se nenechává oslovovat zdrobnělinami. V základním tvaru svoje jméno snese. Ale mrzí ho (nebo aspoň dřív to tak bylo), že si tehdy máma neprosadila svého favorita - jméno Daniel.
Marťan je pro mě otřesné. Ale líbí se mi oslovení Marťo.
@Černá Madonna píše: Více
Mam taky syna adama, zatím je malej, als s jmenem je spokojenej
jen teda jich je teď všude hodně. Starší syn taky spokojenej, ale snažili jsme se vybírat normální, běžný jména.. Takže žádný Tobiáš apod. Aby si v dospělosti připadal jako malý dítě
Ano, Karla je pro mě už od dětství nádherné jméno. Karolína se mi moc nelíbí, Karel vůbec, ale Karla je ![]()
A že brácha je Jan, i když má mamka averzi k Janě, mi nepřijde divné. Kdybych z některé z dvojic Jan - Jana, Petr - Petra, Martin - Martina, Jiří - Jiřina apod. nesnášela jedno jméno, tak to druhé by mi a priori nevadilo.
Jo a jméno druhé dcery jsem vybrala také díky knížce.
Tak přesně takovy bratry mam doma
kraus v tom teda roli nehrál, to mě napadlo až pak ![]()
Pavlína. S tím jsem v pohodě, protože mi většina lidí říká Pavli, pavlinko, paji… ale kdyzcmi někdo řekne pavlo, vrazdila bych ![]()
ono Renáta je, tuším, slovensky… něbo, tedy, znám Slovenky s čárkou. dle mého je to něco, jako Kristýna - Kristina
Leda si říkat, že jsou ještě horší jména, která kolem mě opravdu jsou. A prakticky, mám dlouhé příjmení, tak je dobré se jmenovat Věra.