Jak se mám uklidnit 1. trimester

9831
1.8.13 11:26

Jak se mam uklidnit 1.trimester

Ahoj všem prosím o radu jak se uklidnit jsem v TT a neustale myslim co se může stat. Přijde mi, že se až moc bojím. Jak se mám zbavit pocitu, že se něco stane a co dělat aby ze mě nebyla ženska co se bojí pomalu uprdnout? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35903
1.8.13 11:29

Necist si na netu, nezkoumat, nebat se a verit, ze to dobre dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.8.13 11:32

@starnew to ti asi nikdo neporadí. já ani u jednoho těhotenství strach nikdy neměla. jsem prostě přesvědčená, že moje děti jsou natolik vitální, že to prostě vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.8.13 11:32

Nechodit na eMimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
1.8.13 11:34

@starnew Řídím se „co se má stát, stane se“ - já to neovlivním. Tím jsem se řídila i v těhu, když jsem znervozněla, vždy jsem si to říkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.8.13 11:34

@starnew vypnout emimino :lol: já měla dvě děti když nebyl internet, a v pohodě, žádný stres. U třetího jsem objevila emimino, a co ti budu povídat? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.13 11:40

Můj gynekolog mi řekl, že pokud se mimino má udržet, udrží se, i kdybych se na hlavu stavěla. A pokud ne, neudrží se, i kdybych jen ležela. Taky říkal, že se na to tak nemám upínat, že se může stát cokoliv a zbytečně by mi to ublížilo. Tak se toho snažím držet. Chodím do práce, lehce sportuju a neupínám se na to, že jsem těhotná. Vynechala jsem kofein, neberu žádné léky, to jo, ale jinak vše jako předtím a beru to tak, že o mimi prostě můžu přijít, stejně tak jako mě může přejet auto..

• Citovat
  • Upravit
1.8.13 11:41
@Peppa Pig píše:
Nechodit na eMimino :mrgreen:
:pankac: :pankac: dokud jsem nanavštivila tyto stranky tak jsem strach nemela :mrgreen:, nebo minimalní pak už to bylo horší
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.8.13 11:42

@JayLee Ale pravdivá. U prvního jsem netušila, že nějaké eMimino existuje, tak jsem se nervovala jen chytrýma knížkama o těhotenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
1.8.13 11:42

@starnew já měla stejný pocity jako ty, hlavně bud v klidu, nic nečti, neříkej si „co kdyby…“ a užívej těhotenství… :srdce: je to krásných 9 měsíců :palec: Já mám měsíčního chlapečka a těch 9 měsíců uteklo jak nic!!!

A jak tu bylo zminováno… NEČTI EMIMINO A PODOBNÝ STRÁNKY :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
1.8.13 11:45

Mě taky stresovalo emimi je fakt bylo to 3 ivf takže strach ještě o to větší ale mám ti říct pravdu? Strachu už se nezbavíš, říkala jsem si malá se narodí zdravá a já konečně přestanu mít strach NAOPAK mám strach ještě větší

• Citovat
  • Upravit
15404
1.8.13 11:47

Nečíst internet ;) Já taky měla ze začátku strach a jediný, co mě dokázalo uklidnit bylo „jestli se má něco stát, tak raději v těhotenství než až se dítě narodí“ hrůza, co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.8.13 11:49

No však já jsem taky pořád lezu a pročítám hrůzostrašné diskuze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.8.13 11:49
@ikyki píše:
Mě taky stresovalo emimi je fakt bylo to 3 ivf takže strach ještě o to větší ale mám ti říct pravdu? Strachu už se nezbavíš, říkala jsem si malá se narodí zdravá a já konečně přestanu mít strach NAOPAK mám strach ještě větší

svatá pravda :palec:

• Citovat
  • Upravit
3030
1.8.13 12:10

Strachu se nezbavíš nikdy a bude čím dál hůř, až se narodí dítě.,pokud to bereš takhle. Naučit se tyto strachy ovládat, je to těžké, znám to. Jó a moje MUDr. mě říká, když argumentuji internetem, prosím, nečtěte to. Moje máma, když jsem čekala děti, tak mě každý den přišla s novou informací. Když jsem jí říkala, že vypadá, jako by nikdy nerodila, že o tom nic neví, tak říkala, no že ani netušila, co se všechno mohlo stát. Neustále děti zkoumala, zda splnují to co mají. Když jsem se jí zeptala, kdy jsem já dělala to, či ono, tak si to nepamatovala, říká, víš my jsme to měli bez stresu v sladké nevědomosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí