Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jedu začátkem května na vyšetření na Homolku, pojedu busem do Phy a pak MHD ( od Knížecí( a na webu nemocnice je psáno, že z důvodu dlouhodobé rekonstrukce nebudou od května MHD busy jezdit do zastávek Motol a Nemocnice na Homolce - no když se daří.. ![]()
Nejsem Prahy ani okolí znalá, abych věděla kudy jinudy tam. Jen mi na mapách. cz vyskakuje nějaká nejbližší zastávka Weberova?
Nejezdíte tam někdo, příp. nevíte si rady?
Díky moc!!
Já teda nevím jak je zastávka daleko ještě jsem tam nebyla ale do Motola už jezdí metro A ![]()
@Allaniska
To jsem koukala, že od metra Motol je to ještě kus…
@Haannka Je ale zajímavé že na stránkách dopravního podniku nic nepíšou, ale na stránkách nemocnice jo
jinak to chápu tak že na Weberovu by to jet mělo určitě akorát to nezajede na Homolku ale konečná bude vypich. Ona 167 objíždí celej areál Motola
Příspěvek upraven 24.04.16 v 14:35
@Haannka na Weberovu jezdi bus 167, jede z andela, mozna i z Knizeci, to nevim jiste. kdyztak jukni na stranky ropid. ale je to jakoby pod nemocnici, vhod je zhora, takhle to stejne musíš cele obejit, takze tak na 15-20min urcite.
ale rekla bych, ze pokud tam bude nejak uzavirka nebo něco, urco bude nahradni doprava, jezdi tam hodne lidi.
http://spojeni.dpp.cz/
a můžeš si to zadat i s konkrétním datem