Jak se nyní dostat do Nemocnice na Homolce?

700
24.4.16 13:42

Jak se nyní dostat do Nemocnice na Homolce?

Jedu začátkem května na vyšetření na Homolku, pojedu busem do Phy a pak MHD ( od Knížecí( a na webu nemocnice je psáno, že z důvodu dlouhodobé rekonstrukce nebudou od května MHD busy jezdit do zastávek Motol a Nemocnice na Homolce - no když se daří.. :zed:
Nejsem Prahy ani okolí znalá, abych věděla kudy jinudy tam. Jen mi na mapách. cz vyskakuje nějaká nejbližší zastávka Weberova?
Nejezdíte tam někdo, příp. nevíte si rady?
Díky moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
270
24.4.16 14:01

Já teda nevím jak je zastávka daleko ještě jsem tam nebyla ale do Motola už jezdí metro A :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.4.16 14:04

@Allaniska
To jsem koukala, že od metra Motol je to ještě kus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
24.4.16 14:27

@Haannka Je ale zajímavé že na stránkách dopravního podniku nic nepíšou, ale na stránkách nemocnice jo :D jinak to chápu tak že na Weberovu by to jet mělo určitě akorát to nezajede na Homolku ale konečná bude vypich. Ona 167 objíždí celej areál Motola

Příspěvek upraven 24.04.16 v 14:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
24.4.16 14:34

@Haannka na Weberovu jezdi bus 167, jede z andela, mozna i z Knizeci, to nevim jiste. kdyztak jukni na stranky ropid. ale je to jakoby pod nemocnici, vhod je zhora, takhle to stejne musíš cele obejit, takze tak na 15-20min urcite.
ale rekla bych, ze pokud tam bude nejak uzavirka nebo něco, urco bude nahradni doprava, jezdi tam hodne lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.4.16 15:26

http://spojeni.dpp.cz/
a můžeš si to zadat i s konkrétním datem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...