Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Jablko mívá pěkné štíhlé nohy, takže ty radím ukázat, klidně sukně po kolena, legíny..
problém bývá bříško, takže určitě delší vrchní díl, velkým prsům sluší větší výstřihy, výstřih do V opticky zužuje.. nebo to řeší podkasané halenky dole do gumky (ale tam bacha na selka-efekt, nesmí to být zas moc široké), sluší i rifle (narozdíl od nás tlustonohých
)
Ahoj, taky jsem jablko, tak se přidám, zajímaly by mě nějaké tipy ![]()
Teď už to není tak hrozný, ale před těhotenstvím jsem byla jabko jak vyšité. Ráda nosím asymetrické šaty, volné kolem pasu - na fleru např Krakatice, Liuc, Fundaluka (ta je docela známá, v Praze má shop - Mikéla da Luka).
@eva.pass to nevim jestli by mi slusel overal to bricho spis vynikne ne ![]()
Ja jsem ten typ a nosim rovne kalhoty, nebo capri, haremky a podle toho jestli jsou sirsi nebo uzsi tak opacny vrsek-bud tricka, halenky i stazene dole nebo dlouhe uzke tricka. Ale vzdycky delsi. Nakupuji Spencer, Tchibo, obcas Tesco a Lidl, ale nesmi to byt jako pytel. Treba dlouhe tilko do pulky zadku a pres volnejsi kosili nebo mikcu. Saty do A nad kolena, jeste zavinovaci tricka a vystrihy. Velke satky jako doplnek, zadne pasky. Obcas nakupuji i tehotenske tricka a saty, jak maji to nabirani na bocich. To taky hezky maskuje.
@maca84 pokud nemáš extra nadváhu, tak břicho spíš zanikne.. já jsem hruška, overaly se mi líbí, ale většinou jsou krátké, tak ukazují mé nic moc nohy, a přes břicho jsou volnější, tak mi zbytečně schovají úzký pas. kámošce se stejnou váhou, ale typ jablko, to sluší víc ![]()
@eva.pass píše:
Jablkum slusi taky overaly..
No tak to si neumím představit. ![]()
Jsem typické jablko. A overal do šatníku nezařadím ani zadarmo. Navíc takový nepraktický kus…
@maca84 Nosím kratší sukně, halenky s výstřihem.
Oblíbila jsem si halenky/trika s pevnějším spodním lemem a řasením. Šaty s prostřihem někde mezi prsy a pasem.
Kraťasy klidně pod zadek (mám celkem fajn nohy).
@Flyingfrog myslis trika s gumickou dole? muzes dat foto diky ![]()
@eva.pass já bych na sebe overal teda nevzala - ono to vypadá, že je to volný a břicho to schová, ale většinou je to v pase přestřižený, ideálně pěkně s gumičkou, a nic neupozorní na břuch tak dokonale, jako gumička v pase natažená na max ![]()
@maca84 Jojo. S gumou dole.
Třeba takové, jen já mám jinou barvu.
Přes hrudník se mi natáhne a zvýrazní a spodní část když dobře dám, tak to vypadá přirozeně a přitom tam schovám břicho.