jak se omluvit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12681
10.4.10 20:20

pudloslavo, přesně tak zo vzniklo i v moji situaci, dneska jsem byla v práci a s kolegyní si promluvila, zdá se že pochopila ikdyž 100% si jistá nebyla, což se nedivím, neví čemu má věřit. Vylezlo z ní, že jsem o ní vykládala že má velkou držku,… :cert:
potom se zlobila, že jsem mluvila o jejím kostýmku, prý když jsem ji viděla že jsem řekla- viděli jste ten kostýmek? Mě padla huba a málem jsem spadla až pod stůl. Jak je vyfešákovaná do práce a já jezdím pomalu v teplákách.
Myslela jsem upřímně, že jí to sluší, jenže dobrá duše, jí to přetlumočila tak, že když jsem ji viděla tak mě z ní padla huba a málem jsem až padla pod stůl co měla za černej kostým :cert:
no řekla jsem jak to bylo, a´t věří čemu chce, ona řekla že ji mrzí, že věřila, že by jsem to řekla,… že neví co si má o tom myslet, proč jí to holky řekli. Řekla jsem jí narovinu, že je pěkná ženská a rozhodně jsem ji nikdy nepomlouvala, buď to někdo blbě pochopil a nebo schválně překroutil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.4.10 20:31

Goldenko, tak hlavně že je rozumná a pochopila to. Že byla zaskočená je asi pochopitelné :nevim: Myslíš, že by někdo schválně překrucoval, aby tě „poškodil“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
10.4.10 20:39
Angua píše:
Goldenko, tak hlavně že je rozumná a pochopila to. Že byla zaskočená je asi pochopitelné :nevim: Myslíš, že by někdo schválně překrucoval, aby tě „poškodil“?
ženský jsou občas strašný zmije… a některé to dokážou strašně dlouho skrývat… nenávidím to, nechápu to ale bohužel je tomu tak…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.4.10 20:43

Phoebe, jo, to je pravda, je to hnus… Proto líp vycházím s chlapama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
10.4.10 21:05

Angua: nápodobně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
11.4.10 13:52

hele já měla kamaráda, dobrého kamaráda, který ale měl tu nepříjemnou vlastost, že až přehnaně vnímal všechny emoce a zároveň byl ukecanej jak ta kelišová - takže když mi třeba zvěstoval „že XXX byla na mě opravdu příšerně naštvaná, ale fakt hodně“, tak jsem věděla, že XXX jen byla zu něčeho lehce nenadšena. Někteří lidé to dělají nevědomky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.4.10 14:03

Pudlo, co by asi říkal, kdyby byla naštvaná fakt moc :think: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
11.4.10 16:50

Goldenko tak tos zvládla pěkně, když jsi jí všechno řekla. Snad bude vědět čemu věřit a nebude oslouchat klábosy kolem sebe.
Já za sebe můžu říct, že jsem dělala ve dvou jen babských kolektivech v jednom necelé dva roky a v druhém 6 let a byl to hnus, už nikdy pokud možno nechci. Radši půjdu dělat něco mimo obor, třeba k pásu kde budu jen za sebe a kašlu na něco jako „pracovní kamarádství“ vím že nejde všem takové třeba zdravotní sestry kvůli tomu nepůjdou dělat mechaniky.
Naštěstí mě hned práce nečeká a pak snad budu moct aspoň maličko vybírat :nevim: :wink:
Ale jinak si to zvládla moc dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4