Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
pořídili jsme nový kočárek TFK Joggster Twist, ale chybí mi 2 věci:
1. adaptér na sedačku Römer Baby Safe Plus SHR - nikde mimo superbaby.cz ho nemůžu najít a tam stojí 1290,–, což je teda dost, když v Německu stojí 15 EUR
… Nevíte, kde se v ČR dá sehnat levněji nebo nějaký obchod v BRD, který zasílá i do ČR?
2. pláštěnka na hlubokou korbičku (délka 88 cm) - chtěla bych nějakou obyč., asi Emitex, ale nevím, která mi tam bude pasovat Exklusive Maxi nebo Exklusive XXL emitex
Díky moc, případné další tipy na vychytávky u Joggstera uvítám
!
ahooj,tak ty sis pořídila stejného miláčka jako my?
Pláštěnku by tě měli nechat ve slušném obchodě vyzkoušet - já už si fakt nepamatuji jakou jsme měli.My už se totiž z kočárkem loučíme a posíláme ho do světa.Náš Vojta už má 3 roky.Ale potom na sporťák jsme měli tuto pláštěnku taky od Emitexu.
http://www.eshopbaby.cz/…emitex-p597/ ..a co se týče adaptérů,tak to ti nepomůžu,jedině,že by jsi chtěla ty naše na autosedačku Maxi Cosi.
Jinak kočárek je to naprosto skvělej a není na světě lepší,užij si ho.
super, tak doufám, že jsme se trefili a hodně toho venku nadrandíme ![]()
ještě se tě nutri zeptám - originál moskytiéra na korbičku ti přišla ok? kolem stříšky to drží, ale na korbičce před madlem to sjíždí, buď jsem levá, nebo je to k ničemu, koupím si tu obyč přes celou korbičku…
Drželo to celkem fajn,ale měla jsem i tu obyč přes celý kočár.Možná ji někde najdu a pošlu ti ji.
zapnula u té stříšky, přetáhla gumu přes stříšku, ale ta guma na druhé straně jako u nožiček vyjíždí nahoru…
aha tak já měla jen takovou poloviční jenom přes stříšku-přes lůžko musel být poklop-nánožník - proto jsem si kupovala ještě tu obyč aby se mladej nemusel pařit v létě pod deklem
Tak už jsem ji našla…čistá bílá od Emitexu ve 100% stavu,chceš ji?
bezva, odkud jsi? v praze a okolí si ji můžu vyzvednout, na kolik si ji ceníš?
Původní cena 120,– dnes 50,– a poštu hradím já. Napiš mi tvou adresu na mail janavaza@seznam.cz.Obratem ti pošlu ti číslo účtu.pa Jana