Jak se přihlásit na jiný obor SŠ po ukončení studia ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mar03 tak koukám…v nejbližších dvou okresech ani jedna škola. Ještě mrknu na stránky kraje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To opravdu někdo dobrovolně promeškal dva roky života, protože obor na SŠ nebyl vhodný? Proč nebyla letos podaná přihláška? Je zajímavé, že se ptáš, až jsou výsledky přijímacího řízení. Takže další účelově nastrčená diskuse.
A teď vážně. Zakousnu vlastní dítě, jestli bude takhle vyvádět a přemýšlet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly píše:
@mar03 tak koukám…v nejbližších dvou okresech ani jedna škola. Ještě mrknu na stránky kraje.
Oni to postupně doplňují, vždyť teprve včera byly výsledky, odvolání,… Takže je ještě brzy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle me je dost nemozne, aby v normalne fungujici rodine vznikla situace, kdy odejde nactileta slecna do prace namisto studia. Kde ji vzali, kdyz nema 18? Zije u rodicu? Co na to cele vubec rodice/rodina rikaji? Ikdyby mela brigadu, tak z ni tezko vyzije.
Jinak SŠ se da studovat vzdy, i v dospelosti. I dalkove. Ale proc si to zbytecne stezovat, kdyz muzes vyuzit ted ty roky ke studiu. Napracujes se jeste dost. A takhle bys cely zivot trela bidu s nouzi.
Pokud nejsi studijni typ, zkus ucnak. Maturu muzes dodelat taky vzdycky. Tam dokonce ani nepotrebujes delat prijimacky. Projdi internet, podivej se ve vasem okoli na moznosti prijeti. Lepe to resit ted HNED nez dalsi rok cekat probuh!!!
Jen by me opravdu zajimali ti rodice…? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@vokishka a rodičům je to jedno? a že ani dítě nemá zájem když vidí že ostatní se někam dostanou
milé dítko má přítele přes 20, nedávno těhotná, už ne atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka tak to bude možná těhotná do konce školního roku ne
Zase nikde neblokuje místo pro dítě co by na tu školu chtělo. Rodičům to bude nejspíš jedno
Syn taky navrhoval že 9 let soustavného učení by mohlo stačit
Pak teda řekl že to věděl že bude muset na přijímačky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se zeptat jestli obory s talentovými zkouškami s 4 letým oborem musí dělat i přijímačky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jane083 píše:
Můžu se zeptat jestli obory s talentovými zkouškami s 4 letým oborem musí dělat i přijímačky?
Talentovky se dělaly v zimě
To už máš taky pozdě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jane083 píše:
Ano. Napřed v zimě talentovky, pak přijímačky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak se prosím vás mám přihlásit na 2. Kolo přijímací zkoušek? Našla jsem jsou 2 náhradní dni 10 & 11. května, nevím jestli jsem to našla správně
Kdyby nastala situace že neprošla jsem přijímaček mám šanci dát odvolání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jane083 píše:
Jak se prosím vás mám přihlásit na 2. Kolo přijímací zkoušek? Našla jsem jsou 2 náhradní dni 10 & 11. května, nevím jestli jsem to našla správně
Kdyby nastala situace že neprošla jsem přijímaček mám šanci dát odvolání?
ted uz se neprihlasis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Druhé kolo - nová přihláška
Vyplň novou přihlášku ke studiu a pošli ji řediteli střední školy, včetně lékařského posudku (je-li požadován). Ve druhém kole, případně dalších, již není počet přihlášek omezen (můžeš si podat třeba tři). Změnou je, že se do přihlášky píše jen jedna škola a jeden obor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše:
Druhé kolo - nová přihláška
Vyplň novou přihlášku ke studiu a pošli ji řediteli střední školy, včetně lékařského posudku (je-li požadován). Ve druhém kole, případně dalších, již není počet přihlášek omezen (můžeš si podat třeba tři). Změnou je, že se do přihlášky píše jen jedna škola a jeden obor.
Neni to tak jednoduche, pokud skola dela cermat prijimacky, neni zak v systemu cermatu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Neni to tak jednoduche, pokud skola dela cermat prijimacky, neni zak v systemu cermatu.
A to musi? Kdyz si druha kola delaji skoly samy, bez ohledu na cermat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit