Jak se rychle zbavit virozy?

Anonymní
12.12.15 18:58

Jak se rychle zbavit virozy?

Třeba mi někdo poradíte…v úterý mě začalo večer bolet v krku, nasadila jsem tablety na cucání a vitamín C a Preventan Acut, co to šlo odpočívala, včera večer se mi spustila rýma, ale nijak hrozně, ale stále cítím, že to není ok…potřebovala bych být do pondělí ok…nemáte nějaký dobrý babský recept, jak se toho zbavit? Děkuju za rady…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
12.12.15 19:02

Ležet, teplej čaj s citronem, klidně i zázvorem, tím nic nezkazíš…ale naděje si moc nedělj..pokud by někdo našel něco spolehlivýho, jak se rychle vyléčit z virozy, je to na nobelovku :) ta se prostě musí prodělat, to tělo s tím pobojovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
12.12.15 19:06

Oscilococcinum. Zelený ječmen či chlorellu. Extrakt z grepových jader. Nosní sprcha. A jedla bych jen ovoce, zeleninu nebo čerstvé šťávy. Dodá to obranyschopnost a nezatíží tělo v boji s nemocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
12.12.15 19:23

Jak mě začne škrábat v krku tak honem mažu krk konopnou mastí a cucám Homeogene, na rýmu mažu nos konopnou mastí

• Citovat
  • Upravit
16744
12.12.15 19:24

Čerstvý zázvor nebo zázvorový čaj, ale nevím nevím jestli za jeden den budeš fit když to máš od uterý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
12.12.15 19:44

Já osobně s nachlazením bojuju pomerančovým džusem, tak 3 litry a čajem. Obvykle druhý den už je mi líp, třetí jak rybka. Ale já bývají celkově málo na chlazená, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6720
12.12.15 19:47

Ahoj, doporučuju cibulový čaj nebo sirup - nakrájet cibuli, trochu cukru a hodně medu, šťávu pak několikrát denně po lžičkách. Ať je brzy lépe! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
12.12.15 20:07

@Taciras
A jooo, máš pravdu, na ten jsem zapomněla ve svém výčtu. Já tušila, že jsem na něco zapomněla :lol: Dříve jsem dělávala to, že když na mně něco lezlo, schroupala jsem půl palice syrového česneku a vždy to zabralo. Není to žádná lahůdka, ale funguje to. Podobně funguje kapsaicin. Posledně, když na mne něco lezlo, snědla jsem večer asi 7 kulatých feferonek (měla jsem na ně hroznou chuť :mrgreen: ), docela mne to rozhicovalo a ráno bylo po nemoci. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
12.12.15 20:08
@Anonymní píše:
Třeba mi někdo poradíte…v úterý mě začalo večer bolet v krku, nasadila jsem tablety na cucání a vitamín C a Preventan Acut, co to šlo odpočívala, včera večer se mi spustila rýma, ale nijak hrozně, ale stále cítím, že to není ok…potřebovala bych být do pondělí ok…nemáte nějaký dobrý babský recept, jak se toho zbavit? Děkuju za rady…

Zkus tradiční čínskou medicínu. Posílám odkaz na bylinný produkt pod názvem „Vystydntí horké plotny“. Je to vlastně čínské bylinné „antibiotikum“.Berou se 2× denně 4 tablety. Když se ti uleví, ber je ještě 2-3 dny, jinak je nemusíš dobrat a co ti zbyde, si nech, když by se zase u tebe vyskytla nějaká viróza, angína a pod. Před několika dny jsem si s tímto preparátem vyléčila angínu. Na rýmu mi velmi pomáhají nosní kapky Olynth ;)
 http://www.patentnimedicina.cz/…horke-plotny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.12.15 07:53
@Anonymní píše:
Třeba mi někdo poradíte…v úterý mě začalo večer bolet v krku, nasadila jsem tablety na cucání a vitamín C a Preventan Acut, co to šlo odpočívala, včera večer se mi spustila rýma, ale nijak hrozně, ale stále cítím, že to není ok…potřebovala bych být do pondělí ok…nemáte nějaký dobrý babský recept, jak se toho zbavit? Děkuju za rady…

Virozy se nezvabis, ale pokud fakt potrebujes fungovat, tak Modafen. Neni to nic zdraveho, jenti to pomuze nemoc prechodit. Ale doba je takova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
13.12.15 08:00

Me dela dobre byt opravdu v teple, zabaleny krk, rolak a mikinu, teple ponozky, pres den kdyz to jde, zabalim se do sve uzasne vlnene deky a piji horky lipovy caj na vypoceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
13.12.15 08:03
@mlsalkaM píše:
Já osobně s nachlazením bojuju pomerančovým džusem, tak 3 litry a čajem. Obvykle druhý den už je mi líp, třetí jak rybka. Ale já bývají celkově málo na chlazená, tak nevím

Cusky, jako ze si vymackas 3 litry cerstve stavy z pomerancu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
13.12.15 09:44
@MartinaIrena píše:
Cusky, jako ze si vymackas 3 litry cerstve stavy z pomerancu?

Ne, koupim džus v obchode. Ale klidně bych i vymackavala a zalivala horkou vodou. Cca 2 pomeranče na jeden hrnek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
13.12.15 13:15
@Anonymní píše:

Velice rychle funguje Kajenský pepř od Kotány, jednošuše se šňupne jako šňupací tabák, taky slaná voda je moc dobrá, snadno se aplikuje očním kapátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
13.12.15 13:24

Taky není špatná cibule, která nakrájí na jemno, dá do zavařovačky a zasype cukrem. Začne pouště šťávu, která průběžně sléva na lžičku a užívá několkrát deně.
Vůbec není špatné rozkousat zavařenou feferonku, zavařená pálí jen trošku, ale za to velmi účině spaluje bacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí