Jak se starat o pleť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
17.3.14 11:59
@MiriamSta píše:
A mas s ni dobre zkusenosti? Ja na Vinohradech bydlim, tak ze bych to okoukla..:)

Já jsem strašně spokojená. Jednou jsem tam dotáhla i ségru. Mám spíš suchou pleť, takže celá ta péče je na míru mojí pleti. Průběh: čístění pleti, čištění ultrazvukem, masáž, maska a pak mě dle přání nalíčí, abych se mohla vrátit do prace :lol: (ten postup ber s rezervou, teď si nepamatuju jak to jde přesně po sobě). Prostředí je příjemné, že si tam i tu hoďku odpočinu a nejsem ve stresu. Nějaký ty salóny, co jsem v minulosti navštívila mě deptaly jak byly neútulné. Adresa je U Kanálky 9 a salon se jmenuje…le estetica, nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
17.3.14 12:00

@MiriamSta No s tím parkování je to na prd. Vím, že tam jsou placené zóny, ani by mi nevadilo si tu hoďku zaplatit, ale je tam furt plno :zed: Kolikrát se mi stalo, že jsem jezdila půl hodiny dokola a nic, žádné volné místo. Proto jsem se aktivit v centru vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.3.14 12:05

@Melody 4 je možné, že mám pleť citlivou a mastnou, nebo je to blbost? Dělávalo se mi dost akné, ale po těhotenství a porodu se to výrazně zlepšilo, teď sem tam pupínek. Kosmetička mi doporučuje kosmetiku pro puberťáky od Garnieru, ale mám pocit, že mi to spíš tu pleť dráždí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
17.3.14 12:10

@Didian
To máš pravdu. Je to nárazové… někdy je plno a někdy si člověk může vybírat. Jakmile to je pro tebe takhle náročné a ani nevíš do čeho by si šla, tak to nemá smysl řešit a je lepší něco na rozhraní prahy 10. Jak se tady pohybuji každý den, tak znám i skulinky, kde se dá dobře parkovat i bez karty. Akorát nikoho dobrého na Praze 10 neznám. Znám ještě jednu úžasnou kosmetičku s dlouholetou praxí (za ní jsem chodila s problematickou pleti hlavně), jmenuje se Karolína Hrdá a mám pocit, že teď má salon v kongresovém centru ve fitku Olgy Šípkové. Lepší obličejovou masáž než od ní jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
17.3.14 12:15

@Gina108
To je samozřejmě možné. Jsou možné všechny varianty. Zrovna Garnier na citlivou pleť bych nikdy nedala!! 8o Ta kosmetika hodně vysušuje, takže na mastnou pleť se to z počátku může zdát dobré, ale pro dlouhodobé používání to není, akorát pak člověk začně řešit šupinky. A složení je takové dost umělé. Jedná se o dost komerční značku, takže je to na složení znát. Levné složky v designovém obalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.3.14 12:17
@vanadim píše:
@Gina108
To je samozřejmě možné. Jsou možné všechny varianty. Zrovna Garnier na citlivou pleť bych nikdy nedala!! 8o Ta kosmetika hodně vysušuje, takže na mastnou pleť se to z počátku může zdát dobré, ale pro dlouhodobé používání to není, akorát pak člověk začně řešit šupinky. A složení je takové dost umělé. Jedná se o dost komerční značku, takže je to na složení znát. Levné složky v designovém obalu.

A co bys mi prosím poradila na tu citlivou a mastnou pleť? Koukám na tu Biodermu, ale na tuhle svou kombinaci tam nic nevidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
17.3.14 12:23

@MiriamSta Děkuju moc za velmi vyčerpávající odpověď, takhle rozepsat jsem to přesně potřebovala, konečně v tom tolik netápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
17.3.14 12:25

@Gina108
Bioderma je sama o sobě zaměřená na citlivou pleť, takže toho bych se nebála. Samozřejmě pokud by si se dostala ke vzorku, tak je lepší vyzkoušet. Dneska člověk zčervená po čemkoliv. Ale můžu doporučit zkusit Excipial U Hydrolotio emulze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.3.14 12:31

@Diana.Kyss
Nemáš za co :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.3.14 12:33
@vanadim píše:
@Gina108
Bioderma je sama o sobě zaměřená na citlivou pleť, takže toho bych se nebála. Samozřejmě pokud by si se dostala ke vzorku, tak je lepší vyzkoušet. Dneska člověk zčervená po čemkoliv. Ale můžu doporučit zkusit Excipial U Hydrolotio emulze.

Přesně tak, Bioderma je celkem ok. Jinak i La Roche dělá dobré krémy. Potom i BodyShop není špatný. A pak některé krémy od Lorealu. Jinak Garnier není nic moc. Gely většinově vysušují a dělaly mi z obličeje papír. Fuj fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
17.3.14 12:36
@vanadim píše:
@Didian
To máš pravdu. Je to nárazové… někdy je plno a někdy si člověk může vybírat. Jakmile to je pro tebe takhle náročné a ani nevíš do čeho by si šla, tak to nemá smysl řešit a je lepší něco na rozhraní prahy 10. Jak se tady pohybuji každý den, tak znám i skulinky, kde se dá dobře parkovat i bez karty. Akorát nikoho dobrého na Praze 10 neznám. Znám ještě jednu úžasnou kosmetičku s dlouholetou praxí (za ní jsem chodila s problematickou pleti hlavně), jmenuje se Karolína Hrdá a mám pocit, že teď má salon v kongresovém centru ve fitku Olgy Šípkové. Lepší obličejovou masáž než od ní jsem neměla.

Není to pro mě náročné, je to jenom moje lenost a pohodlnost jezdit autem :mrgreen: Ale budu s tím muset něco udělat, protože mi všichni doporučují kosmetičky, co jsou jen v centru. Takže lenost stranou, moje pleť je přednější. Děkuji za tip :kytka: A nějaký kontakt na tu Karolínu Hrdou náhodou nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
17.3.14 12:39

@vanadim Už jsem tu Karolínu Hrdou našla, zaparkovat u kongresáku je v pohodě, tam to zase znám já :D Zkušenosti s ní máš tedy dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
17.3.14 13:03
@Gina108 píše:
@Melody 4 je možné, že mám pleť citlivou a mastnou, nebo je to blbost? Dělávalo se mi dost akné, ale po těhotenství a porodu se to výrazně zlepšilo, teď sem tam pupínek. Kosmetička mi doporučuje kosmetiku pro puberťáky od Garnieru, ale mám pocit, že mi to spíš tu pleť dráždí. :nevim:

jasně že je to možné. Otázka je zda to akné je akné, muzou to být právě pupínky ktere se delají citlivé pleti.

A gatnier na citlivou plet nedoporučuji, mě osobně teda vubec nevyhovoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
17.3.14 13:06

@MiriamSta Spis jsem to myslela tak, ze jsem ted zacala chodit na kosmetiku a tam mi pani primo doporucila vyrobky od Gernetic. Takze abych si ted dala nejak tu plet do poradku, tak mam od teto znacky cistici gel, tonikum, denni a nocni krem. Kazdy z tech vyrobku se specializuje na konkretni problem pleti a nechala jsem si to tak sestavit. No uvidime, zda zafunguje…

• Citovat
  • Upravit
36
17.3.14 13:43

@Sype Aha, tak to je jasné :) Ono je fakt hrozně individuální, co na každého zabírá že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí