Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
mamčababča píše:
s tímto jménem mi okamžitě naběhne Pažoutpardon
Jinak tohle jméno mě nijak neoslovilo.. ![]()
hofka píše:
On si člověk vymyslí obměny. Já taky myslela, že na Lindu nebudu vědět krom Lindušky, Lindičky (ani jedno se mi nelíbí) a teď mám několik podob, kterýma ji častuju:-)
Jeee Linda je hezký jméno ![]()
Mě se moc líbí a protože nemám ráda zdrobněliny a zkomoleniny jmen,tak bych ani neřešila,jak mu budu říkat. My totiž u každé z holek-když byly malinké a ted i u Matyáše měli přezdívky. A že byly nápadité
Je to větší legrace
Sumaya píše:
Však nemusí se mu říkat zdrobněle..Já bych volala nejčastěji Olivere..někdy Oli, ale mě se zdrobněliný nelíbí.
Na Omara taky nejsou zdrobněliny a nijak mi to nevadí. Nedokážu si představit Omí..nebo tak něco
Wow, to jsi me dostala, muj syn je Oliver a manzel Omar
Malymu rikame Oli, Olivku nebo zkratka Olivere. A pak samozrejme milacku, koblizku apod., takze zadny problem. Ani nikdo z rodiny neresil, vsem se moc libi. A teda moje odpoved je ANO, libi moooooc, nejvic ![]()
Karamelinka píše:Sumaya píše:Wow, to jsi me dostala, muj syn je Oliver a manzel Omar
Však nemusí se mu říkat zdrobněle..Já bych volala nejčastěji Olivere..někdy Oli, ale mě se zdrobněliný nelíbí.
Na Omara taky nejsou zdrobněliny a nijak mi to nevadí. Nedokážu si představit Omí..nebo tak něco![]()
Malymu rikame Oli, Olivku nebo zkratka Olivere. A pak samozrejme milacku, koblizku apod., takze zadny problem. Ani nikdo z rodiny neresil, vsem se moc libi. A teda moje odpoved je ANO, libi moooooc, nejvic
Hahahaaha..náhoda
Obě jsou náádherný jména ![]()
petratavali píše:
ahoj holky a jak byste říkali zdrobněle Amélii?
Ami nebo Eli ![]()
Karamelinka píše:Sumaya píše:Wow, to jsi me dostala, muj syn je Oliver a manzel Omar
Na Omara taky nejsou zdrobněliny a nijak mi to nevadí. Nedokážu si představit Omí..nebo tak něco![]()
Malymu rikame Oli, Olivku nebo zkratka Olivere. A pak samozrejme milacku, koblizku apod., takze zadny problem. Ani nikdo z rodiny neresil, vsem se moc libi. A teda moje odpoved je ANO, libi moooooc, nejvic
Oliver je pěkný jméno
kamarádka má syna Omara a říkají mu Omare nebo Omárku ![]()
Oliver je dobre jmeno, take jsem ho pritelovi navrhla, bohuzel neproslo.
Líbí se mi moc, ale nelíbí se mi jakákoliv jiná podoba oslovení..fakt se mi líbí jen ten původní tvar Oliver.. ![]()