Jak se vám líbí jméno Oliver

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
16.5.11 18:32
mamčababča píše:
s tímto jménem mi okamžitě naběhne Pažout :mrgreen: pardon :oops:
:palec: Taky tak :lol: "no už to není zrovna chlapec.. O-LI-VE-RA babi O-LI-VER " :lol:

Jinak tohle jméno mě nijak neoslovilo.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
16.5.11 19:57
hofka píše:
On si člověk vymyslí obměny. Já taky myslela, že na Lindu nebudu vědět krom Lindušky, Lindičky (ani jedno se mi nelíbí) a teď mám několik podob, kterýma ji častuju:-)

Jeee Linda je hezký jméno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.5.11 21:17

líbí moc :palec: ,jmenuje se tak můj synoveček :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
16.5.11 21:43

Mě se moc líbí a protože nemám ráda zdrobněliny a zkomoleniny jmen,tak bych ani neřešila,jak mu budu říkat. My totiž u každé z holek-když byly malinké a ted i u Matyáše měli přezdívky. A že byly nápadité :lol: Je to větší legrace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
16.5.11 22:03

Mě né né

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
16.5.11 22:08

Mně moc, super jméno

• Citovat
  • Upravit
1848
20.5.11 19:03
Sumaya píše:
Však nemusí se mu říkat zdrobněle..Já bych volala nejčastěji Olivere..někdy Oli, ale mě se zdrobněliný nelíbí.
Na Omara taky nejsou zdrobněliny a nijak mi to nevadí. Nedokážu si představit Omí..nebo tak něco :oops:

Wow, to jsi me dostala, muj syn je Oliver a manzel Omar ;) :potlesk: Malymu rikame Oli, Olivku nebo zkratka Olivere. A pak samozrejme milacku, koblizku apod., takze zadny problem. Ani nikdo z rodiny neresil, vsem se moc libi. A teda moje odpoved je ANO, libi moooooc, nejvic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
20.5.11 20:44
Karamelinka píše:
Sumaya píše:
Však nemusí se mu říkat zdrobněle..Já bych volala nejčastěji Olivere..někdy Oli, ale mě se zdrobněliný nelíbí.
Na Omara taky nejsou zdrobněliny a nijak mi to nevadí. Nedokážu si představit Omí..nebo tak něco :oops:
Wow, to jsi me dostala, muj syn je Oliver a manzel Omar ;) :potlesk: Malymu rikame Oli, Olivku nebo zkratka Olivere. A pak samozrejme milacku, koblizku apod., takze zadny problem. Ani nikdo z rodiny neresil, vsem se moc libi. A teda moje odpoved je ANO, libi moooooc, nejvic ;)

Hahahaaha..náhoda :lol: :lol: Obě jsou náádherný jména :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
20.5.11 21:25

ahoj holky a jak byste říkali zdrobněle Amélii? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.5.11 21:50

Amélko, Ameli/nko/nku, Amelindo, Melindo … atd.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
21.5.11 00:11
petratavali píše:
ahoj holky a jak byste říkali zdrobněle Amélii? :mavam:

Ami nebo Eli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
23.5.11 16:57
Karamelinka píše:
Sumaya píše:
Wow, to jsi me dostala, muj syn je Oliver a manzel Omar ;) :potlesk: Malymu rikame Oli, Olivku nebo zkratka Olivere. A pak samozrejme milacku, koblizku apod., takze zadny problem. Ani nikdo z rodiny neresil, vsem se moc libi. A teda moje odpoved je ANO, libi moooooc, nejvic ;)

Oliver je pěkný jméno :palec: kamarádka má syna Omara a říkají mu Omare nebo Omárku :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
23.5.11 17:40

Oliver je dobre jmeno, take jsem ho pritelovi navrhla, bohuzel neproslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.7.11 16:42

Mooc se mi líbí :srdce: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
4.7.11 20:02

Líbí se mi moc, ale nelíbí se mi jakákoliv jiná podoba oslovení..fakt se mi líbí jen ten původní tvar Oliver.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí