Jak se vyrovnat s emocemi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
V takové práci, kde nadřízený není schopen zařídit záskok za dlouhodobě nemocné zaměstnance a valí dvojnásobek práce na ty, co zbyli, bych jednoduše nebyla. Případně si prostě dělala svou práci a hotovo. Zdraví máme jen jedno, jak vidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obrň se a mysli sama na sebe taky to tak mívam, že si vyčítam že marodim a co oni chudáčci v práci, ale pak když si vyslechneš svoji kolegyni jak ona chodí do práce i z horečkou a se zánětem ledvin/lež/tak si říkam zdraví je moje a já jsem strůjcem svého osudu, po zánětu močáku jsem chvátala po týdnu do práce obvoďačka mi nabízela ještě týden doma ne já musim, aby tam chudáci nebyli sami a tak jsem si vyslechla jal makali za mě, no takže to bylo naposled
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je bohužel nešvar většiny nadřízených. Taky mám takovou šéfku.
Kašli na to, zdraví máš jen jedno. Neměla jsem neschopenku 20 let, ale od určité doby si pro ní prostě dojdu, když mi není dobře. Nic už přecházet nebudu a honit se v práci za dva taky ne. Nikdo to neocení, naopak je to brzy považováno za samozřejmost. Je to jenom práce, výčitky nejsou na místě, nic jsi neudělala.
- Citovat
- Upravit
To se mi taky stávalo. V době zimních olymp. her kdy byla zima jsem byl nemocný a samozřejmě byly narážky na to že to je kvůli tomu. Jejich myšlení nezměníte a oni takto uvažují nejspíš o každém, nejen o vás. )plně za hlavu to nehodíte ale zkuste na to prostě nemyslet a říct si že to jejich problém a vy víte, že nemocná jste. A místo myšlení na to si užívejte volna. ![]()
- Citovat
- Upravit
Pěkný den
Chodím vždy poctivě do práce, nehledám důvody proč zůstat doma 
Prosím jak zpracovat chování nadřízené.
Dělám 12 cti hodinové směny s tím, že na výrobu máme být dvě. Loni kolegyně marodila tři měsíce a já dělala za dvě. Samozřejmě když se vrátila ( před Vánoci) já se složila s vyhořením a marodila jsem dva měsíce. Od této doby beru AD a pracuji na sobě aby se to již neopakovalo. Bohužel teď jsem onemocněla s rukou a byla donucena zůstat doma s tím, že v tuto chvíli nevím co bude dál. Je zde možnost operace ruky.
Vše si dokážu srovnat v hlavě, ale pocit výčitek nejde zastavit. Bohužel se ke mě dostalo, že má nadřízená prohlásila, že se dalo čekat, že půjdu opět marodit na vánoce. Sakra přeci to nedělám schválně.
Jak se dostat do pohody? Nehledat chybu v sobě?