Jak se zbavit fleku na mandli?

417
22.1.24 18:31

Jak se zbavit fleku na mandli

Ahojky…Lidí jdu si jen pro radu…Synovi se opakovaně dělají bílé tečky na mandlích..Většinou pořád na těch stejných místech…Zůstávají tam prohlubně a pak slv těch místech udělají…Je to jak kdy. Nekdy delší dobu nejsou jindy jsou častěji za sebou…Většinou mu to nic neudělá. V krku ho neboli, nemá je nateklé ani zarudlé. Nejdriv se udělá jedná pak se to rozleze a po pár dnech to mizí…Někdy se mu to rozjede v teplotu atd ale to spíš že něco chytí a mandle mu takhle reaguji.Na výtěru byl před 4 dnema páč měl podezření na anginu..Vyter byl čistý. Na ORL mi řekli že když mu to nic nedělá, v krku ho neboli atd že to nic není a že to tak někdo prostě má…Že to můžou být tzv mandlové kameny…A nekdo prostě na to trpí ale když mu to nic nedělá nebolí…
Tak se chci zeptat jestli nemáte někdo zkušenost ať už s dětmi nebo sami se sebou a není něco co pomohlo že se to nedělalo? Já mu dávám Kloktat Šalvěj lékařskou po vyčištění zubů…Ale napadlo mi se zeptat jestli někdo nemá jiné zkušenosti :oops: Děkuji moc. Pridam fotku abyste věděli o čem mluvím. :) děkuji hezký večer. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA

• (4.5) + 41 recenzí

Poradna pediatra