Jak se zbavit natrvalo nebo alespoň na dýl ochlupení?

QQQQ
18.6.12 18:41

Jak se zbavit natrvalo nebo alespoň na dýl ochlupení?

Ahoj holky, po dlooooouhé době vás všechny zdravím :mavam: :mavam: :mavam: Jak se máte? :kytka:

Potřebuju radu nebo tip ;)

Jelikož v práci chodím ve spodním prádle a moje třísla jsou jeden obrovitánský mnohohektarový prales :cert: :mrgreen: potřebuju super tip na nějaký přípravek který odstraní ty zasr…ehmmm víte co :lol: :lol: :lol: Zkoušela jsem depilaci Opilku ale nic moc :nevim: A vosku se bojím, díky němu jsem před pár lety skončila na kalciovkách :roll:

Moc díky za tipy :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
18.6.12 18:44

@ww

fuj Opilka, to je smrad :mrgreen:

vosku se bojím, Veet mi nepomáhá, na laser nemám…takže holit, holit, holit :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
18.6.12 18:44

A co máš za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
18.6.12 18:45

:lol: :lol: neporadím, jen mě zaujala ta práce ve spodním prádle :lol:

• Citovat
  • Upravit
4466

@sieta.m
to je fakt, taky nad tím přemýšlím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
@sieta.m píše: :lol: :lol: neporadím, jen mě zaujala ta práce ve spodním prádle :lol:

To neuhodnete ani za nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Fakt :P :P :P Hele, nebuďte zvědavý a raďte jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13503
18.6.12 18:46
@ww píše:
To neuhodnete ani za nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Fakt :P :P :P Hele, nebuďte zvědavý a raďte jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hele nejsi ty plavcice? :mrgreen: :mrgreen:

Neporadim, snad jen depilace?

aha tak depilace nic :nevim:

Příspěvek upraven 18.06.12 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
18.6.12 18:47
@ww píše:
To neuhodnete ani za nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Fakt :P :P :P Hele, nebuďte zvědavý a raďte jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

plavčice :idea:, tanečnice :idea:, modelka :idea:, striptérka :idea: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
18.6.12 18:48
@Taminka píše:
hele nejsi ty plavcice? :mrgreen: :mrgreen:Neporadim, snad jen depilace?

Vedle jak ta jedle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A depilace se bojím, asi potřebuji nějakou chemii :roll:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
18.6.12 18:50

Bikiny holim epilatorem vydrzi to dyl (prvnich par holeni bylo fakt zazitek :lol:), zbytek ziletka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
627
18.6.12 18:52

@ww ja jsem byla na leizru :palec: :palec: :palec: :palec: na hoooodne dlouho mas klid najdi si to na googlu je vice zpusobu cena je vyssi ale mas klid i na par let :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
18.6.12 18:52

Mě pomáhá vosk ale toho se bojíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.6.12 18:57

Co je to za práci, aspoň naznač :jazyk: Děláš plavčici? V prádelně a je tam moc vedro? :mrgreen: (vzpomněla jsem si na Párala, v jednom románu to tuším zmiňuje, možná v Profesionální ženě)

Jinak já teď poprvé škubala voskem, první dva dny třísla děs, fakt hrůza, pupínky, s bílou čepičkou, zanícené, no poněkud jsem si nadávala. Ale pak se to zahojilo a třísla jsou příjemně bezchlupá, sice teda ne dokonale hladká, pár kousků jsem musela dotrhat pinzetou, ale zatím nikde nic. A to mám kůži fakt citlivou a takové ty krémy mi způsobují celkem rozsáhlé spáleniny.

A nebo si to nech vytrhat od profesionálky cukrovou pastou, ta by měla být šetrnější, protože se trhá po směru růstu chloupků a ne protisměrem jako u vosku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.6.12 18:58

A jinak ty laserové depilace se hojně vyskytovali na slevových portálech :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.6.12 19:07

A jak po tom laseru vypada kuze?