Nůžky na nehtíky

474
18.6.12 16:55

nuzky na nehtiky

Ahoj holky, prosim poradte mi..mam doma male miminko potrebuji mu konecne koupit nuzky na nehtiky, dle ceho jste vybiraly vy..popř. muzete mi nejake doporucit? ty zabalene se bojim kupovat, aby nebyly tupe..myslite si, ze muzu pouzivat normlne stejne, ktere pouzivam ja? Moc dekuji :kytka:..kdy jste poprve strihaly nehtiky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
18.6.12 16:57

Zpočátku první měsíce jsem používala obyč dětské nůžky s kulatou špičkou, ted už na to prdím a stříhám normálníma dospělýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.6.12 16:58

Samozřejmě můžeš používat ty samé co ty, pokud máš hodné dítko, které si nechá podržet ručičku, nožičku a očkat, až ostříháš :mrgreen:
Pokud ne, doporučuju nůžky s kulatou špičkou od babylove z DM, stříhají dobře a zmenšují riziko, že dítě nějak píchneš ostrou špičkou běžných nůžek.
Stříhat nehty jen pokud už jsou oddělené od kůže prstíku, tj. přečuhují, maličká miminka je mají přirostlé k té kůžičce občas dost vysoko, tak rozhodně neodtrhávat od kůžičky či neodstřihávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
18.6.12 17:03

Já kupovala ty s kulatou špičkou v Rossmanu. Dítě mi dodnes nedrží v klidu. Když byl úplně maličký, tak jsem musela stříhat jedině když spinkal, teď jedině, když běží reklama :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
18.6.12 17:08

Koupila jsem s kulatou špičkou v lékárně, celé nerez. Stříhají dobře dodnes. Používám je na ruce, malej je děsný šídlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.12 17:08

Denysko, já ušetřila penízky a stříhala obyč nůžkama. Obzvlášť u malých prdísků to jde lépe, když je tam ta špička, nehtíky jsou trochu oříšek u novorozenců, jak jsou přirostlý.
No ovšem musíš stříhat když mimi spí, abys ho nezranila.
Naše malá pořád mlela rukama, tak jsem stříhala jedině ve spánku, jinak bych asi fakt pořídila ty kulaté.
Jinak těm dětem ty nehty fakt rostou před očima!!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isis86
18.6.12 17:10

Taky máme z DM a nemůžeme si stěžovat :palec:

• Citovat
  • Upravit
14974
18.6.12 17:10

http://www.lekarna.cz/…-baby-nuzky/

nejlepší reference od mamin jsem našla o těchto, takové ty klasické dětské jsou prý na prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
18.6.12 17:15

Ja mam dvoje detske kulate, snad oboje z rosmanna a strihaji velmi dobre. Ja bych se s tema ostryma dospelackejma bala teda strihat. Jsou fakt hodne ostre, navic je ani nemame.
nestoji mi to za to, abych ji nechtene pichla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.6.12 17:15

V lékárně jsem koupila nůžky s kulatou špičkou a nemůžu si na ne stezovat, staly mě 135-, a jsou perfektní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
18.6.12 17:31

POužívám normální manikurní…a když nedržel, tak jsem stříhala ve spánku.
Dneska ruce už drží, ale nohy stříhám ve spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.6.12 17:32

máme tyhle od Nuk http://www.lekynadosah.cz/…ytem-256-257 Nedovedu si představit stříhat ho normálními nůžkami. Hlavně ani sobě nejsem schopná ostříhat nehty klasickými nůžkami, takže by to asi dopadlo dost hrozně.

• Citovat
  • Upravit
1048

@Denyska22 ahoj zakladatelko, no abych pravdu řekla, tak já dětské nůžky nekupovala, protože jsem slyšela od hodně známých, že jsou tupé a nehtíky ohýbají. Mám doma ostré manikůrní nůžtičky na nehtové kůžičky a těma to jde skvěle, jsou zahnuté. Ale poprvé jsem malému stříhala nehtíky až včera, jsou mu 2,5 měsíce. Ne že by to potřeboval až po tak dlouhé době, ale bála jsem se abych ho nestříhla, takže jsem mu nehtíky do té doby kousala :D Četla jsem, že je to nejšetrnější u hodně malých miminek. Dost jsem přenášela, takže malej se narodil se strašně dlouhýma nehtíkama a já mu je okousala už snad v porodnici :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica

Mame s kulatou spickou a jsou bezvadny

• Citovat
  • Upravit
31387
18.6.12 17:33

Mám od Nuk s kulatou špičkou, chvíli jsem si na ně zvykala, ale myslím že šlo spíš o to, že jsem si zvykala stříhat ty mininehtíčky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí