Jak se zbavit vos

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4833
15.8.13 14:29

Ve dvou oknech mame site a temi pres den vetram. Jinak mam za dvermi na zahradu aromalampicku s hrebickem a denne dolevam horkou vodu, aby to vonelo. Pokud vetram dvermi, tak sem moc nejdou ani vosy a nai mouchy a komari. O vikendu mi sem jedna vletla, musela jsem ji okamzite zabit, manzel je alergicky a nevim jak syn. Je Pravda, ze jich tu moc neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.8.13 18:41

Vida, já vlastně kapala na balkon teď eukalyptus, když si tam děti hrály a taky teatree oil, přilítla jedna nebo dvě vosy a zase honem letěly pryč, přišlo mi, že jim tyhle éteráky celkem smrděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
15.8.13 20:41

Zrovna jsem jich u grilování zaplácla asi 6 :roll:. A jedna dobrovolně spáchala sebevraždu v mém víně :lol:. Dvě hnízda už jsme našli a vystříkali, ale je tady tolik míst, kde se mohou skrývat, že zbavit se jich úplně je celkem nereálné :|.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
15.8.13 22:01

Hm, je to blbé no. Do té pasti (nádoby se sirupem) se dnes chytily 3 vosy, což je nic oproti tomu kolik jich tady máme. ASi jsme si je přilákali vším tím krmivem pro zvířata, na stole mívají děcka pití, sem tam nějaké jídlo, kočka občas chytí ptáka a nechá ho někde ležet, a po tom všem ty potvory jdou jak divé. A nedají se odehnat. Měli jsme dnes 2 návštěvy a byli z těch vos úplně hotoví. A najít hnízdo tady u nás, to je nereálné. Je tolik možností kde to může být, a všechno prošmejdit nejde. Aspoň učím děcka, ať si dávají pozor. Doufám, že ty potvory brzy zmizí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.7.24 12:10

Jak se zbavit vos?

Léto si rádi užíváme na terase, kde jídlo a pití přitahuje vosy a letos jich bylo vážně moc… Hnízdo jsme bohužel nenašli a tak jsem hledala jiný způsob, jak se jich zbavit. Nakonec jsem objevila lapací past na vosy. Zavěsili jsme ji nedaleko terasy, naplnili směsí černého piva, sirupu apod. a vosy se okamžitě chytaly. Vůně nápoje a zářivá barva lapače je velmi přitahuje, vlezou dovnitř, ale ven už nevylétnou. Od té doby máme klid, je potřeba jen čas od času naplň vyměnit. Jedná se o Vosochňap od firmy Dedra, více info zde: https://www.dedra.cz/…ikvidace-vos?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný