Jak se zbavit zbytkové vody pod bubnem pračky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4346
24.5.15 10:23

@Marciandy ahoj jak to dopadlo s tou pračkou? Já si všimla, když jsem dole vytáhla to síto, ve kterém nic nebylo, že po vytažení tam je špinavá voda:-/ a to máme rok starou pračku, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4872
24.5.15 12:06

@romulkaa Ahoj, no problém už najednou řešit nemusím. Dala jsem před časem na radu opraváře, co došel k mamce kvůli pračcee, prý to je tím, když se používají prací gely. Ty se pořádně z pračky neodstraní, usedají tam a hromadí se, vzniká z toho rosol a bzapáchající humus, který i hnije. Používám nyní klasický prášek nebo kapsle a nnemám sebemenší problém. Taky jsem otočila odtokovou hadici, aby se vyčerpalo víc zbytkové vody. Jako zůstává mi tam něco stále, ale po smradu ani památka :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
24.5.15 12:48

@Marciandy ty jo a já používám JEN gely…o kapslích jsem neslyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4872
24.5.15 13:04

Já taky používala jen gely. Nevím, třeba to někomu funguje normálně, ale u mě to opravdu vliv mělo a kamarádka mi to říkala taky. Ty kapsle, to jsou takové ty balíčky tekutitny, co se vhodí přímo na spodek bubnu. je to trochu něco jiného jak gel, ale kdoví, co by se stalo, kdybych občas nevyprala v klasickém prášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí