Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Heineken píše:
Troufám si tvrdit, že oholit pysky je brnkačka ve srovnání s holením pytle.![]()
![]()
Potvrzuju, ne že by mě příroda obohatila o obojí, vybavena jsem standartně. Ale manžela jsem nechtěně poštípala, pořezala, poprskala smíchy a to jsem měla objekt zájmu tak říkajíc před nosem. Zato svoje nádobíčko jsem zvládala na konci těhotenství i bez zrcátka a do hladka, styl vodňanské kuře.
Vem si zrcátko a buď namydlit nebo mně to jde jen na mokro ve vaně/sprše, dřepni, kůže se ti tak vypne (v 15ti rozhodně jo, ve 40ti už nejspíš tolik ne, do té doby budeš muset zaválet na technice:).
@Jůlinka T. píše:
@Myrha To je na zvyku.
Ted ale psali, ze holení pysků není vhodné, že se tam dělají nějaký specifický bradavičky…Já se taky nesmím holit úplně.![]()
![]()
no já odstoupila i od depilace nohou, takže já to o zvyku nemám.
Ono to asi není dobře, ale jako mám na obličeji takovou pihu a taky si z ní trhám chlupy i když se to nemá. Teda to je zas téma ![]()
Tak teda zensky ja vas obdivuju, ja sem teprv za pulkou tehotanstvi a vzdycky si tam neco necham jak si tam pres to bricho nevidim, nevim jak to budu delat v devatem mesici:-D muj uz mi rekl at se na to vykaslu, kdyz sem po nem chtela oholit, ze prej me v porodnici stejne oholi tak to nema cenu:-D
@Anonymní píše:
Jak teda
Chytnes pysk, vezmes ziletku a holis. Obratis pysk naruby a opet holis. Holis dokud neni pysk hladky. Postup opakuj i u druheho pysku.
Preji prijemne honeni.
To vám řeknu takovou krásnou příhodu, když jsme u těch pysků. A klidně bez anonymity. ![]()
Po dvou měsících jsem se jako mlaďoška měla milovat se svým tehdejším klukem. Plánovali jsme chatu. Jejich toaleta na chatě byla „suchá“. Navíc se šlo do nějaké stodoly. Nebudete možná věřit, také bych nevěřila, ale když jsem si nandávala kalhotky zpět, tak jsem si tam „přicvakla“ vosu/včelu- nevím.
Výsledkem bylo to, že mi to dole oteklo do neuvěřitelných rozměrů a tehdy jsem se cítila skutečně trapně. Samozřejmě na nic nedošlo (nešlo mi se ani pořádně vyčůrat
). Troubulín to tehdy roznesl všude možně a já mohla děkovat Bohu za to, že jsem 50km od jeho bydliště. ![]()
@Maculinka já si takhle po tmě u lesa šla odskočit a přehlídla kopřivy… ten tanec co potom následoval byl fenomenální… nic příjemného.