Jak si přivyděláváte na RD?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jak si přivyděláváte na RD?
Ahojky holky. Jsem teď na MD a za chvíli přejdu na RD, tak penízků ubude:-) Tím pádem jsem začala přemýšlet nad nějakou brigádou nebo něco. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli a příp. jak si přivyděláváte vy? Pro mě by bylo ideální něco z domu, hlídání přes den nemám:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lejaa tím co umím, tzn něco vyrábět, osobně dělám grafiku, fotím a podobné věci. Taky háčkování, pletení z papíru atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ucim zpev, kamaradka zase jazyky… to prece zalezi na tom co umis
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem roznášela letáky ale vydržela jsem asi jen 4měsice, lítala jsem s tim pořád a ještě s tím kočárkem. bylo to dvakrát týdně a byli to hrozný kopice a výdělek 1500měsíčně a někdy ani to ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, existují třeba call centra, dělají se výzkumy veřejného mínění. Jenže hlavně záleží, jak to máš s hlídáním. Tam se berou brigádníci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky sem zustala v oboru (cestovni ruch - incoming), pracuju z domova neco jako home office, i kdyz pro klienty se pochopitelne tvarim, ze sem v kanclu - na prani sefa ![]()
Ty pises, ze nemas hlidani - ja kdyz sem premejslela jak to bude s praci na RD (nez mi sef nabidnul tuto pozici), tak sem hledala e-shopy, kde bych treba vyrizovala obj., delala redakcni upravy, aj. Tezko rict - napis co umis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna píše:
Ja chodim makat do baru…
a do ktereho? v patek vyrazim mezi lidi
![]()
- Citovat
- Upravit
Záleží co umíš. Já doučuju po večerech jazyky. Taky nemám hlídání přes den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blorchi píše:
a do ktereho? v patek vyrazim mezi lidi![]()
V lete do Valasku, kdyz jedou terasy… A ted na Pancavu na Smetanku ![]()
Stav se na panaka ![]()
- Citovat
- Upravit
@chatwenna píše:
V lete do Valasku, kdyz jedou terasy… A ted na Pancavu na Smetanku
Stav se na panaka
Tak jestli budu v pohode, tak dorazim
![]()
- Citovat
- Upravit