Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Takové hlídání samozřejmě nemám, musela by to být brigáda o víkendu nebo chvíli odpoledne, aby pohlídal chlap, a to jsem právě nenašla.
On má výplatu něco přes 20tis., já mám rodičák 15tis. Jenže já jsem vždycky vydělávala podstatně víc a tak většina výdajů šla za mnou, teď jsem na něj hodila nákupy a i moje auto a už nevychází (teď teda byly větší výdaje za auta)Nedávno jsem se právě zmínila že se mi ještě nepovedlo vyjít s rodičákem a on mi na to řekl že je už taky v mínusu
Tak teda nevím jestli má cenu po něm něco chtít, navíc jsem už na škole byla finančně nezávislá a je mi hodně proti srsti se prosit o peníze…asi je to o hrdosti nebo nevim
to na vyskakování ale není. Musíte to celé propočítat a asi osekat nutné výdaje. to není že on by si šetřil tisíce.
Ja jen tak, snad to nevyzni rypave nebo neco, ale kolik vydelavaji Vasi chlapi? Me prijde, ze to tady je kazdy 50tisic+,no nevim. V Praze asi ano, ja ziji v Moravskoslezskem kraji a obyčejný pracovník ve fabrice ma opravdu tech 20-25 například.. Nas se to bohudik netyka, muj muz ma firmu ale tim tuplem chapu ty, co maji nizsi prijmy.. Delat so do techto příjmů dite je vec druha..
@Nikca7 tak my jsme z Prahy s chlap má vcelku dobrou práci a 50 rozhodně nemá. Ma 33 a jsme rádi. To je opravdu trošku iluze že v Praze se víc vydělává..možná nepatrně a co se týče vyšších funkcí ale jinak si nemyslím.
Anonym kvůli údajům o penězích jinak smazat
@Anonymní píše:
@Nikca7 tak my jsme z Prahy s chlap má vcelku dobrou práci a 50 rozhodně nemá. Ma 33 a jsme rádi. To je opravdu trošku iluze že v Praze se víc vydělává..možná nepatrně a co se týče vyšších funkcí ale jinak si nemyslím.
Anonym kvůli údajům o penězích jinak smazat
Jasne ja to chapu, to jsem rekla jen tak obrazne, ze v Praze jsou platy o neco vyssi. To bylo mířeno, ze mi přijde, ze kazdy chlap tady od komentatorek je reditel, nebo kdo vi co a vydelava 3az 4 nasobne jak normální lidi ![]()
@Nikca7 píše:
Jasne ja to chapu, to jsem rekla jen tak obrazne, ze v Praze jsou platy o neco vyssi. To bylo mířeno, ze mi přijde, ze kazdy chlap tady od komentatorek je reditel, nebo kdo vi co a vydelava 3az 4 nasobne jak normální lidi
Tak ono je otázkou, co povazujes za normalni lidi
je spousta socialnich bublin, kde je zcela normální mit nadprumerny plat.
@j.a.n.i1 ano to samozrejme, ja se v teto bubline take pohybuji ale dokážu pochopit i jine bubliny, coz mi u některých tady nepřijde.