Jak si říct o peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59395
20.7.21 14:52
@Anonymní píše:
Takové hlídání samozřejmě nemám, musela by to být brigáda o víkendu nebo chvíli odpoledne, aby pohlídal chlap, a to jsem právě nenašla.
On má výplatu něco přes 20tis., já mám rodičák 15tis. Jenže já jsem vždycky vydělávala podstatně víc a tak většina výdajů šla za mnou, teď jsem na něj hodila nákupy a i moje auto a už nevychází (teď teda byly větší výdaje za auta) :roll: Nedávno jsem se právě zmínila že se mi ještě nepovedlo vyjít s rodičákem a on mi na to řekl že je už taky v mínusu :nevim: Tak teda nevím jestli má cenu po něm něco chtít, navíc jsem už na škole byla finančně nezávislá a je mi hodně proti srsti se prosit o peníze…asi je to o hrdosti nebo nevim

to na vyskakování ale není. Musíte to celé propočítat a asi osekat nutné výdaje. to není že on by si šetřil tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
20.7.21 15:07

Ja jen tak, snad to nevyzni rypave nebo neco, ale kolik vydelavaji Vasi chlapi? Me prijde, ze to tady je kazdy 50tisic+,no nevim. V Praze asi ano, ja ziji v Moravskoslezskem kraji a obyčejný pracovník ve fabrice ma opravdu tech 20-25 například.. Nas se to bohudik netyka, muj muz ma firmu ale tim tuplem chapu ty, co maji nizsi prijmy.. Delat so do techto příjmů dite je vec druha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 17:00

@Nikca7 tak my jsme z Prahy s chlap má vcelku dobrou práci a 50 rozhodně nemá. Ma 33 a jsme rádi. To je opravdu trošku iluze že v Praze se víc vydělává..možná nepatrně a co se týče vyšších funkcí ale jinak si nemyslím.
Anonym kvůli údajům o penězích jinak smazat

• Citovat
  • Upravit
1287
20.7.21 17:08
@Anonymní píše:
@Nikca7 tak my jsme z Prahy s chlap má vcelku dobrou práci a 50 rozhodně nemá. Ma 33 a jsme rádi. To je opravdu trošku iluze že v Praze se víc vydělává..možná nepatrně a co se týče vyšších funkcí ale jinak si nemyslím.
Anonym kvůli údajům o penězích jinak smazat

Jasne ja to chapu, to jsem rekla jen tak obrazne, ze v Praze jsou platy o neco vyssi. To bylo mířeno, ze mi přijde, ze kazdy chlap tady od komentatorek je reditel, nebo kdo vi co a vydelava 3az 4 nasobne jak normální lidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 19:33

@Nikca7 to ano, mně taky :) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101682
20.7.21 20:32
@Nikca7 píše:
Jasne ja to chapu, to jsem rekla jen tak obrazne, ze v Praze jsou platy o neco vyssi. To bylo mířeno, ze mi přijde, ze kazdy chlap tady od komentatorek je reditel, nebo kdo vi co a vydelava 3az 4 nasobne jak normální lidi :)

Tak ono je otázkou, co povazujes za normalni lidi :think: je spousta socialnich bublin, kde je zcela normální mit nadprumerny plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
20.7.21 20:40

@j.a.n.i1 ano to samozrejme, ja se v teto bubline take pohybuji ale dokážu pochopit i jine bubliny, coz mi u některých tady nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí