Jak spí vaše 16měsíční zlatíčka

29
25.10.16 22:59

Jak spí vaše 16ti měsíční zlatíčka

Ahojky maminky, zajimalo by me, jak spi v noci vaše zlatíčka… Ta naše potvůrka, když ji uložím do postýlky, tak si ještě chvilku povida, ale potom bez problémů usne. Chodi spat kolem sedme až pul osme… Ale pak cca. za 2hodky zacne knourat a to pak jdeme na kontrolu, co tam zas vyvádí. Bud jen lezi na zadech nebo na boku a staci ji dát dudlana a nebo je v postýlce uplne pretocena, nohy a ruce ven z postylky a nemůže se ani hnout, že ji musíme vrátit zpet do normální polohy… Takto se to nekdy opakuje az 6× za noc. Jeji oblíbena poloha je momentalne ta, že spi na břiše, ruce podel těla, kolinka prikrcena a prdelku vystrcenou hore :lol:… Z teto polohy se samozrejme někdy nemůže dostat, takže ji musím v noci pretocit.
Jak jste tedy na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
285
25.10.16 23:03

Ahojky, moje mala s námi v posteli. Je kojena a budí se jak kdy..Někdy 2× a někdy třeba 4× na kojení..Ale spis mi to přijde ze ma pocit ze tam jsem, cucne a spí dal, tak ze to asi z hladu nebude :roll:..Je ji přesně 16 měsíců… Jinak straší dcera 5 let spí s námi také… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
25.10.16 23:34

@PeggyP syn (18 mesicu) spi s nami v posteli a vetsinou k ranu se probere na mlicko, tak mu dam prso a spime dal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
25.10.16 23:44

@macisekk Kdyz mi nekdo rekne, ze s nimi spi dve deti, tak mam chut jim rict o fotku. Nechapu, jak se tam muzou zmacknout. Ja musela manzela vystehovat, kdyz jsem nastehovala syna do postele, jinak bychom se nevyspali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.10.16 00:00

@e008 já mám udělaný na zemi letiště z matraci, vyspalo by se ještěpár dětí navrch :mrgreen: :mrgreen:
@PeggyP proto používám postýlku cestovní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
26.10.16 00:09

@Krrysa To je super, my si rychle pred porodem koupili postel, pak jsem na ni musela dokoupit zabrany, protoze maly cestoval jak blazen. Z cela zed, z boku a noh zabrana, z me strany ja a vedle me postylka, stejne se mi jednou prevalil pres nohy a ja ho ve spanku instinktivne na posledni chvili zachytla. Mit matrace na zemi, mozna bych spala klidneji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
26.10.16 00:25

Ahoj, nas maly je zlaticko, od 9 mesicu spi celou noc cca od 21hod do8.00 :) takze ja si nestezuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
26.10.16 00:46

@Danulinka16 Tak to tiše zavidim.. ;) Já se nevyspim ještě asi dlouho… @e008 :lol: máme 180cm postel a holky se různě roztahují a da se to…a když ne odstěhuji se do dětského pokoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.10.16 01:06

Náš 17 měsíční usnul před chvílí, asi tak v půl jedné. Bude chrnět do 10 :-)

• Citovat
  • Upravit
1421
26.10.16 07:21

Nas 16 m chodi spat taky mezi 19-19.30. Usne jak kdy, nekdy do 5 min, nekdy si povida i hodinku, ale to spis vyjimecne :D Zrovna vcera jsem ho sla nejak kolem 21 h zkontrolovat - vzdycky uz spi a on tam sedel a hral si. Tak jsem ho chtela ulozit a on zacal splhat po postylce a natahovat se, ze chce vstavat. Tak jsem mu vysvetlila, ze musi spinkat a odesla. Pak nejak nastesti usnul :) A taky spi v totalne krkolomnych polohach :lol:. Pokud neni nejak zasprajcovany mezi spruslama, nechavam ho tak. Vstava pak v rozmezi pul 7-pul 8 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
26.10.16 07:30

@PeggyP syn (skoro 16m) spí od 19 do 7, ze všech poloh se dostává sám, spí sám v pokoji, tak o tom ani nevím. Trpí ale občas na noční desy - cca 10 minut hodne pláče a je neprobuditelnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20633
26.10.16 07:40

Ahoj,16 měs syn spí od miminka vcelku pěkně, jen to uspávání bylo občas složitější-u kojení, houpání, v nosítku..-ale cca od 4 měs se to ustálilo a usínal v postýlce, nyní spí dvakrát denně poněvadž ráno chodíme se starším do školy, tak pak dospává dopolko a pak poo, večer jde cca 18.30-19 h a usne také jak kdy, někdy vcelku rychle někdy se zvedá, otáčí, povídá a občas i hejká a strašně vydává hlasité zvuky..tím, že ještě nechodí, tak má asi chudák hodně energie, ale jinak se žužlá a spal by když usne tak většinou spí celou noc, momentálně spí ještě teď, většinou se budí cca v půl sedmé..ale také se strašně vrtíotáčí, odkopává, strká nohy, ruce skrz postýlku, občas se ze spaní směje, křičí dáme dudlíka a spí dál, také občas spí na bříšku s vystrčeným zadečkem, i starší spal od miminka krásně..u nás v posteli nespal ani jeden, spíš by to brali jako hru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
26.10.16 07:54
@PeggyP píše:
Ahojky maminky, zajimalo by me, jak spi v noci vaše zlatíčka… Ta naše potvůrka, když ji uložím do postýlky, tak si ještě chvilku povida, ale potom bez problémů usne. Chodi spat kolem sedme až pul osme… Ale pak cca. za 2hodky zacne knourat a to pak jdeme na kontrolu, co tam zas vyvádí. Bud jen lezi na zadech nebo na boku a staci ji dát dudlana a nebo je v postýlce uplne pretocena, nohy a ruce ven z postylky a nemůže se ani hnout, že ji musíme vrátit zpet do normální polohy… Takto se to nekdy opakuje az 6× za noc. Jeji oblíbena poloha je momentalne ta, že spi na břiše, ruce podel těla, kolinka prikrcena a prdelku vystrcenou hore :lol:… Z teto polohy se samozrejme někdy nemůže dostat, takže ji musím v noci pretocit.
Jak jste tedy na tom vy?

máme to podobně.. ted uz ma kluk 20 mesicu a zlepsuje se to.. jsou noci kdy k nemu vstavam jen 1× :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
26.10.16 08:19

Zavidim. Syn 22 m neusne sam, je to citlivka a maman. Asi se to ani nenauci :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
26.10.16 08:26

@PeggyP Syn má čerstvých 16 měsíců a teprve v roce začal spát v noci na jeden zátah. Občas si kňourne, ale obvykle než stačím dojít, už zase spí. Režim má zpravidla 22:00 - 7:00, někdy to protáhne na jednom nebo na druhém konci, nikdy ne na obou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí