Jak to přežít?! Třetí těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30988
26.6.21 20:45

K te praci. Mam podobně stare starsi deti, take 3 a temer 5, k tomu treti na světě. Zatimco s prvnimi dvema detmi jsem zvladala pracovat nonstop, na rd jsem vubec nebyla, se tretim to temer nejde. A neni problem v tom tretim, ale ja jsem po celem dni z tech otazek ctyrletaka, zaseku triletaka a kojeni mimina tak hotova, ze motivace k praci je nulova. Pokud nestradate, kasli na praci a uzij si posledni mimco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
26.6.21 20:46

Máš toho moc, ja bych využívála auto( pohybu určitě máš s dvěma dětmi dost). A pohybu bude taky dost s kočárkem.
Klidně bych si pořídila studentku na úklid, za 4 hodiny ti naklidi byt a máš klid. Focení bych teď nechala a věnovala se jenom dětem, práci( pokud bych to nezvladala, šla bych na nemocenskou) a trochu domacnosti. Však ono se to nezblazni. Jsi máma skoro od trech děti, tak se hod do klidu a odpočívej. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
26.6.21 20:47

Nechápu, proč nemáš homeoffice už teď? Ideální řešení, kór v dnešní covid době to začíná být standard. Prostě si o tom promluv v práci, jak to (ne)zvládáš. A pokud je manžel ředitel, tak snad vyjdete i bez toho, abys fotila.
Děláš si to sama zbytečně těžký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35957
26.6.21 21:19

Uklizečka není osobní selhání, ale placená pomoc. Máš dvě děti, dvě práce a jsi těhotná, na co si hrát na superženu. To co tobě nebo manželovi bude trvat půl dne nebo o víkendu ona sfoukne za 3/4h a ty se vrátíš z práce do uklizeného a máš hromadu volného času na rodinu. Sama si spočítej, jestli je lepší si někoho zaplatit nebo to plácat sama a jak dlouho ti to bude trvat, nebo manžel, kdy ses mohla věnovat dětem.
O mě si klidně kdokoliv může říkat, že jsem líná, ale mě ten klid a volný víkend za to prostě stojí a nejsem pak sedřená jak bulhar nebo nervní, že je doma bordel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16466
26.6.21 21:38

Přestala bych brát zakázky na focení. Nějaké klienty už máš za sebou, chápu, že to stálo spoustu úsilí, ale portfolio máš, pak se to snad rozjede rychle. Nemůže tě muž ráno před školkou hodit do práce? Cca 3 km, to je celkem cesta na 10 minut i za cenu, že by děcka seděly v pyžamech v autě a nachystal je až pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.6.21 23:53

Myslím, ze jsi ten typ, co si zbytečně ublizuje svym perfekcionismem :hug: Normálně hoď pres palubu všechno, co neni nezbytné a trochu poslouchej, co Ti Tvoje telo hlásí. Protože když zkolabujes, bude to vsechno jen horší. Tak neblbni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.21 08:54

Holky, děkuju, máte pravdu. Já to tak nějak podvědomě vím, jen jsem to možná potřebovala slyšet i z jiné strany, že nepřeháním. Že není ostuda z něčeho ubrat a nestíhat všechno. Děkuju. ❤️️

• Citovat
  • Upravit
Eva.asdfghjkl
7.10.23 22:16

Ahoj, jake bylo vase treti tehotenstvi?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.23 22:16

.9

• Citovat
  • Upravit