Jak to teď chodí v porodnicích ve východních Čechách?

5363
2.4.20 23:16

Jak to teď chodí v porodnicích ve východních Čechách?

Ahoj čeká mě za chvíli porod a začala jsem trochu šílet, vzhledem k situaci v ČR. Je tu někdo kdo rodil poslední dobou v Ústí nad Orlicí, Chrudimi nebo Hradci Králové? Kam až pustí tatinka- aby pomohl s taškami, případně něco mohl donést po porodu apod? Jak je to s bondingem a separací miminka? Jak je to s rouskama u porodu a na šestinedělí? Díky za info :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
3.4.20 04:20

@Eliskaxox Rodila jsem v prosinci, ale co vím tak mají u porodu roušky, tatinci zakázany.. Na šestinedělí myslím že roušky taky. Dítě bych od sebe separovat nenechala, to bych radši volila ambulantní porod.

• Citovat
  • Upravit
5363
3.4.20 07:28

@mackA159 no já právě slyšela že některé porodnice začali testovat matky a dokud nejsou výsledky, tak dítě separují :zed: tak bych ráda věděla jak moc velký hoax to je.
Jinak kde jsi rodila a byla si spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
3.4.20 09:18

@Eliskaxox Na to ale nemají právo. Když budeš pozitivní tak ti dítě 14 dní nedají? A někde to pravda je. V uo nevím, byla jsem moc spokojená. Porod super, na šestinedělí neustále otravovali s kojením, ale to je asi všude… Sestřičky hodný, pomáhali. Jednq tam byla čarodějnice, sestra pro ženský, ne dětská. Taková starší blondýna :) jinak přežít se to dalo. Doktorky taky moc hodný, jak dětský tak gyn..

• Citovat
  • Upravit
5363
3.4.20 10:57

@mackA159 díky snad se ozve ještě někdo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
4.4.20 17:47

Ja mam termin 20.4. a chystam se do Usti, byla jsem tam i pred dvema lety se synem. Psala jsem tam a rouska u porodu musi byt, Doprovod jen ke vchodu, pak ma personal vozicek na ktery nalozi tasky a pomuzou pry. Na sestinedeli rousky taky, binding zatim pry probiha.
Uvidim jaka bude realita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
6.4.20 09:44

@ucukusi tak jsem zvědavá, já chtěla do Hradce ale teď si říkám jestli nebude lepší malé Ústí :nevim: prosím dej pak vědět, jakž to reálně vypadalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
6.4.20 13:58

@Eliskaxox jj, dam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
12.4.20 11:04

Pokud byste chtěly alespoň tatínka na 4.dobu porodní, tak teď 2 dny zpátky to povolili v porodnici v Rychnově nad Kněžnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková