Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj čeká mě za chvíli porod a začala jsem trochu šílet, vzhledem k situaci v ČR. Je tu někdo kdo rodil poslední dobou v Ústí nad Orlicí, Chrudimi nebo Hradci Králové? Kam až pustí tatinka- aby pomohl s taškami, případně něco mohl donést po porodu apod? Jak je to s bondingem a separací miminka? Jak je to s rouskama u porodu a na šestinedělí? Díky za info
![]()
@Eliskaxox Rodila jsem v prosinci, ale co vím tak mají u porodu roušky, tatinci zakázany.. Na šestinedělí myslím že roušky taky. Dítě bych od sebe separovat nenechala, to bych radši volila ambulantní porod.
@mackA159 no já právě slyšela že některé porodnice začali testovat matky a dokud nejsou výsledky, tak dítě separují
tak bych ráda věděla jak moc velký hoax to je.
Jinak kde jsi rodila a byla si spokojená?
@Eliskaxox Na to ale nemají právo. Když budeš pozitivní tak ti dítě 14 dní nedají? A někde to pravda je. V uo nevím, byla jsem moc spokojená. Porod super, na šestinedělí neustále otravovali s kojením, ale to je asi všude… Sestřičky hodný, pomáhali. Jednq tam byla čarodějnice, sestra pro ženský, ne dětská. Taková starší blondýna
jinak přežít se to dalo. Doktorky taky moc hodný, jak dětský tak gyn..
Ja mam termin 20.4. a chystam se do Usti, byla jsem tam i pred dvema lety se synem. Psala jsem tam a rouska u porodu musi byt, Doprovod jen ke vchodu, pak ma personal vozicek na ktery nalozi tasky a pomuzou pry. Na sestinedeli rousky taky, binding zatim pry probiha.
Uvidim jaka bude realita
@ucukusi tak jsem zvědavá, já chtěla do Hradce ale teď si říkám jestli nebude lepší malé Ústí
prosím dej pak vědět, jakž to reálně vypadalo ![]()
Pokud byste chtěly alespoň tatínka na 4.dobu porodní, tak teď 2 dny zpátky to povolili v porodnici v Rychnově nad Kněžnou ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.