Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ten bílý čumák mě teda přijde jako pudinkový krém a když ho uděláš hodně husty a přidáš želatinu tak by měl držet i tak, ale určitě to můžeš „vycpat“ i drtí ze zbytků korpusu jak tu někdo psal
Vrsek krem ( cokoladovej nejspis
) - vezmes sacek se zdobickou, cumak je korpus, kterej je pak potrenej kremem, oci cokolada + lentilka. ![]()
Tak na té druhé fotce v postupu to vypadá, že ten čumák je jen z krému a není nijak vystouplý. Můžeš to udělat i tak a ušetříš si práci
.
Čumák asi vystouplý dělat nebudu, nechci nic náročnýho bych to ještě pakazila jakej jsem lempl
Upeč korpus, nech vychladnout, polij čokoládou, nech ztuhnout, mezitím si udělej krém na chlupy (zdobit zdobícím sáčkem se zdobičkou - to je věta
) - bude to asi patlačka, ale zvládneš to
. Čumák a výplň oušek bych udělala z hustě našlehané šlehačky (smetana ke šlehání
), a zbytek dozdobit čokoládou ![]()
Jééé, já bych také pekla… Jenže bych všechno sežrala
![]()
Do vnitř hodím ovoce a nějaký krém??
Ty chlupy aby stály jak to mád udělat aby prostě vydžely tuhé,,
Já se omlouvám za hloupé otázky, ale jsem vážně lempl a nechci to nějak zkazit, je to malýmu v prvním narozeninám i když je mu to jedno jak vypadá, ale i tak no ![]()
@Prcek88 čokoládu na vaření rozpust ve vodní lázni - čoko do jednoho malého hrnečku a dej to celé do většího s vodou - dá se přidat kousek ztuženého tuku aby se ta čokoláda leskla
krém na chlupy třeba - uděláš krupicovou kaši, necháš jí ztuhnout, pak k tomu přidáš máslo, cukr moučka a vyšleháš to..jo a to kakao k tomu
25dkg másla, 10dkg cukru, 1/4l mléka+hrubá mouka cca 5dkg, 2 žloudky, kakao
@Prcek88 píše:
Do vnitř hodím ovoce a nějaký krém??
Ty chlupy aby stály jak to mád udělat aby prostě vydžely tuhé,,
Udelas normalne maslovej krem.to stuhne. cumak bych udelal z tvarohu
ono se to zda tezke, ale bude to sice patlacka, ale brnkacka
![]()