Jak uplést čepičku...

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
18.2.11 08:57
KPKristy píše:
Ale ono to špičaté nakonec nevypadá zle! Třeba jsi právě vymyslela nový model :-P
Jinak to máš moc hezké - jedno očko jako druhý :wink:

Ó, děkuji! :-)
Ale nějaké tam blbě jsou.
Uvidím, co mě naučí na tom kurzu. Ale to až v dubnu…
Momentálně mám rozpletenou jednu mini čepičku, tak uvidím co pak.
Možná zkusím zase ten háček, třeba mi to půjde líp. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
18.2.11 09:05
Pipet píše:

Zizalko, já myslím, že ty jsi v každé řadě přidala jeden sloupek u toho švu, jak děláš ty tři oka, aby ses dostala na výšku dlouhého sloupku, ty už se počítají jako první sloupek…
 http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

Zkus to podle tohohle, docela tam jde hezky vidět, kam píchat. Nejlepší je hladká, nechlupatá příze.

No, jsem na sebe zvědavá! :mrgreen:
Až se na to vrhnu, tak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.2.11 09:14
Zizalka píše:
Pipet píše:

Zizalko, já myslím, že ty jsi v každé řadě přidala jeden sloupek u toho švu, jak děláš ty tři oka, aby ses dostala na výšku dlouhého sloupku, ty už se počítají jako první sloupek…
 http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

Zkus to podle tohohle, docela tam jde hezky vidět, kam píchat. Nejlepší je hladká, nechlupatá příze.
No, jsem na sebe zvědavá! :mrgreen:
Až se na to vrhnu, tak dám vědět.

Po každé řadě (už nerozšiřující se) spočítek sloupky (nebo očka na vrchu sloupků) a bude jasno=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
19.2.11 22:09

Ahoj holky, tak zrovna zkouším háčkovat čepičku podle návodu na mimibazaru jak jste psaly. Celkem to jde :lol: Chtěla jsem se zeptat jestli nevíte jak se háčkují takový ty jarní čepičky s těma velkejma dírama. Moooc se mi líbí. Kdyžtak díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
19.2.11 22:15

Třeba toto jsem myslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.2.11 22:58
luciaasek píše:
Třeba toto jsem myslela

Tuším, že se tomu říká „filetová technika“. Kdysi jsem to uměla, už jsem ji dlouho nezkoušela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
19.2.11 23:07

díky, zkusím to najít někde na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.2.11 07:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.11 15:01

Jeeej hned zajtra bezim do obchodu a vyskusam to - konecne kreativna myslienka ako predist vecernemu pojedaniu sladkosti - a kedze som zaciatocnik amater mozno pri tom aj nieco vypotim - naposledy som hackovala na ZS v 6 triede. Dik za typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.2.11 16:09

No právě - večer štrikuju a nežeru!! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
20.2.11 17:00
KPKristy píše:
No právě - večer štrikuju a nežeru!! :-P

Tak to já zvládnu i se žraním. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
20.2.11 20:35

Čepiče co zvládnu já, takže úplně každý, kdo umí jen hladce a obratce. Navíc je bombovně vypadá a krásně sedí na hlavičce. Postup: upletete obdelník, sešijete do kapsičky, přiděláte šňutečku pod krk a dvěmi menšími svížete rohy … efek ušiček.
Za chvilku dám jěště další fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
20.2.11 20:51
Jannice píše: Čepiče co zvládnu já, takže úplně každý, kdo umí jen hladce a obratce. Navíc je bombovně vypadá a krásně sedí na hlavičce. Postup: upletete obdelník, sešijete do kapsičky, přiděláte šňutečku pod krk a dvěmi menšími svížete rohy … efek ušiček.
Za chvilku dám jěště další fotky.

To je chytré! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
20.2.11 20:53

další foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.2.11 20:58
Jannice píše: Čepiče co zvládnu já, takže úplně každý, kdo umí jen hladce a obratce. Navíc je bombovně vypadá a krásně sedí na hlavičce. Postup: upletete obdelník, sešijete do kapsičky, přiděláte šňutečku pod krk a dvěmi menšími svížete rohy … efek ušiček.
Za chvilku dám jěště další fotky.

To už mě taky napadlo, ale nevěděla jsem, jestli to bude „fungovat“ :oops: Takže jo! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat