Jak upravit zažívání?

Anonymní
9.6.18 15:10

Jak upravit zažívání ?

Ahoj Holky :) asi dva dny mám špatné vyprazdňování ( nažloutlá stolice ) :zed: slyším jak mně pracují střeva. Včera jsem měla od krční páteře děsnou migrénu několikrát jsem zvracela a cpala jsem se Ataralginem, jedlá soda a Coca cola. Dneska v lékarně mně doporučila Paní magistra Probiotika. Bolí mně žaludek, mám nechutenství a nažloutlou stolici :nevim:. Myslíte že by to mohlo být z horka, nebo z té migrény? Nic špatného jsem myslím nesnědla. Omlouvám se za Anonym, ale stydím se určitě chápete a moc děkuji za rady a názor :mavam: :kytka: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.6.18 15:20

Ono ty střevní problémy tedko docela řádí přítel něco podobného přitáh z prace a postihlo to celou rodinu :nevim: zatím to řeším dietou, je to na pár dní pak by to mělo přejít :think:

• Citovat
  • Upravit
175
9.6.18 15:22
@Anonymní píše:
Ono ty střevní problémy tedko docela řádí přítel něco podobného přitáh z prace a postihlo to celou rodinu :nevim: zatím to řeším dietou, je to na pár dní pak by to mělo přejít :think:

Je pravda že i dcera mně oznámila že měla trochu žlutou stolici dneska ( 15 let ) a já si vzpomněla že ve středu jsem si obě koupili na městě kuřecí bagetu :cert: tak nevím. Je fakt že je to nepříjemné snad Probiotika zaberou :potlesk: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
9.6.18 15:34
@Anonymní píše:
Ono ty střevní problémy tedko docela řádí přítel něco podobného přitáh z prace a postihlo to celou rodinu :nevim: zatím to řeším dietou, je to na pár dní pak by to mělo přejít :think:

Mohu se zeptat jestli má u toho také bolest v kříži? Mně totiž bolí v kříži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.18 15:41

@katern v kříži ne, bolest zad bych si nespojovala se zažívacíma potížema, leda by to byla bolest tak silná že se třeba dělá špatně od žaludku tou bolestí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
175
9.6.18 15:48
@Anonymní píše:
@katern v kříži ne, bolest zad bych si nespojovala se zažívacíma potížema, leda by to byla bolest tak silná že se třeba dělá špatně od žaludku tou bolestí :nevim:

Právě že jsem měla silné křeče v žaludku a začala i bolest v zádech přes celou kříž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.6.18 22:28

Dejte si hladovku, tak 24 hodin, hodně pijte, klidně slazený čaj a nebo ovocné šťávy. Přitom jezte živočišné uhlí - hodně. Metodou uhelná sluj. Probiotika klidně jezte taky, ale ne společně s tím černým uhlím. Ani léky nabolest nekombinujte s živočišným uhlím, jinak na sebe naváže účinné látky - chce to tak hodinu rozsetup.

Pokud se to během zítřka nezlepší a nebo vám začne být hůř, zajděte k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
10.6.18 05:43

@Ou děkuji za Vaši reakcí a hlavně radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí