Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ono ty střevní problémy tedko docela řádí přítel něco podobného přitáh z prace a postihlo to celou rodinu
zatím to řeším dietou, je to na pár dní pak by to mělo přejít ![]()
@Anonymní píše:
Ono ty střevní problémy tedko docela řádí přítel něco podobného přitáh z prace a postihlo to celou rodinuzatím to řeším dietou, je to na pár dní pak by to mělo přejít
Je pravda že i dcera mně oznámila že měla trochu žlutou stolici dneska ( 15 let ) a já si vzpomněla že ve středu jsem si obě koupili na městě kuřecí bagetu
tak nevím. Je fakt že je to nepříjemné snad Probiotika zaberou
Děkuji
@Anonymní píše:
Ono ty střevní problémy tedko docela řádí přítel něco podobného přitáh z prace a postihlo to celou rodinuzatím to řeším dietou, je to na pár dní pak by to mělo přejít
Mohu se zeptat jestli má u toho také bolest v kříži? Mně totiž bolí v kříži
@katern v kříži ne, bolest zad bych si nespojovala se zažívacíma potížema, leda by to byla bolest tak silná že se třeba dělá špatně od žaludku tou bolestí ![]()
@Anonymní píše:
@katern v kříži ne, bolest zad bych si nespojovala se zažívacíma potížema, leda by to byla bolest tak silná že se třeba dělá špatně od žaludku tou bolestí
Právě že jsem měla silné křeče v žaludku a začala i bolest v zádech přes celou kříž
Dejte si hladovku, tak 24 hodin, hodně pijte, klidně slazený čaj a nebo ovocné šťávy. Přitom jezte živočišné uhlí - hodně. Metodou uhelná sluj. Probiotika klidně jezte taky, ale ne společně s tím černým uhlím. Ani léky nabolest nekombinujte s živočišným uhlím, jinak na sebe naváže účinné látky - chce to tak hodinu rozsetup.
Pokud se to během zítřka nezlepší a nebo vám začne být hůř, zajděte k lékaři.
Ahoj Holky
asi dva dny mám špatné vyprazdňování ( nažloutlá stolice )
slyším jak mně pracují střeva. Včera jsem měla od krční páteře děsnou migrénu několikrát jsem zvracela a cpala jsem se Ataralginem, jedlá soda a Coca cola. Dneska v lékarně mně doporučila Paní magistra Probiotika. Bolí mně žaludek, mám nechutenství a nažloutlou stolici
. Myslíte že by to mohlo být z horka, nebo z té migrény? Nic špatného jsem myslím nesnědla. Omlouvám se za Anonym, ale stydím se určitě chápete a moc děkuji za rady a názor