Jak usadit kolegyni :-)

7167
1.10.13 14:05

Jak usadit kolegyni :-)

Ahoj ženy, nemáte nějaký typ, jak usadit energickou kolegyni, která sežrala planetu na vše má odpověď a napadá každý váš osobní názor :-)?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25178
1.10.13 14:07

Tak z toho už jsem vyrostla. Řeknu svůj názor a když ho někdo napadá, tak řeknu, že názor může mít každý jiný a tečka… prostě „no tak to je tvůj názor a to je můj“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
1.10.13 14:09
@lenkator píše:
Ahoj ženy, nemáte nějaký typ, jak usadit energickou kolegyni, která sežrala planetu na vše má odpověď a napadá každý váš osobní názor :-)?Děkuji

No kdyz ma na vse odpoved, tak asi nicim…to by bylo jak kolovratek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
1.10.13 14:11

Přesně jak píše @avm3 . Pokud má na vše odpověď, nepřehádáš se s ní. S takovými lidmi je lepší se o ničem nepřít, akorát by ti to bralo energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
1.10.13 14:13

Ignoraci :?: :think: mysleno na vse, co se netyka prace o ktere spolu asi mluvit musite. Jinak bych se drzela rady avm…tohle je muj nazor a tohle tvuj a hotovo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
1.10.13 14:15

Radím totéž, hoď ji za hlavu. nikoho nepředěláš. možná že časem dostane skutečně rozum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.10.13 14:16
@lenkator píše:

zabít? :think:

• Citovat
  • Upravit
7167
1.10.13 14:19

Děkuji za rady…Má v oblibě shazovat mě před šéfem, tak si pak přijdu jako blbka :-/ Ignorace bude asi nejlepší…Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
1.10.13 14:19
@K-Black píše:
zabít? :think:

razantni ale taky moznost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7167
1.10.13 14:20

Děkuji holky :palec: Je fakt na zabití :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
1.10.13 14:21

Asi bych se jí jen s klidem Angličana zeptala jestli spala v knihovně, nebo jedla mrkev :mrgreen: pravděpodobně to nepochopí, ale zarazit by jí to mohlo… Jinak přišlo mi, že píšeš o mé známe, brouk pytlík hadr proti ní :zed: na tu ale tyhle „zaklínadla“ fungovala perfektně a hlavně, když byla vyslovena hezky nahlas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7167
1.10.13 14:21
@samanta2208 píše:
razantni ale t :mrgreen: aky moznost :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.10.13 14:22
@lenkator píše:
Děkuji za rady…Má v oblibě shazovat mě před šéfem, tak si pak přijdu jako blbka :-/ Ignorace bude asi nejlepší…Děkuji

ignoruj její chytré řeči a komunikuj s ní jen to co je nutné pro práci, nic jiného s tím neuděláš. Nauč se to přehlížet jinak tě bude pořád rozčilovat ;)

• Citovat
  • Upravit
10905
1.10.13 14:28

@lenkator No, a jak moc je její názor důležitý pro tebe či pro šéfa?
Upřímně, na zabití je, když se někdo podobně všeznalý vyjádří, ty vydržíš mlčet a s mírným úsměvem poslouchat, a případně na závěr řekneš něco ve stylu „No, to je zajímavá myšlenka,“ a případně odkráčíš za svou prací.
Chce to teda sebeovládání, pevnější nervy a dost času (tyhle lidi se dost dlouho vykdákávaj), ale není to zlý. Chlap to praktikuje s úspěchem, já jsem na to většinou moc vzteklá a netrpělivá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7167
1.10.13 14:32
@neila píše:
Asi bych se jí jen s klidem Angličana zeptala jestli spala v knihovně, nebo jedla mrkev :mrgreen: pravděpodobně to nepochopí, ale zarazit by jí to mohlo… Jinak přišlo mi, že píšeš o mé známe, brouk pytlík hadr proti ní :zed: na tu ale tyhle „zaklínadla“ fungovala perfektně a hlavně, když byla vyslovena hezky nahlas :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: určitě vyzkouším :palec: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat