Jak usadit kolegyni :-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak usadit kolegyni :-)
Ahoj ženy, nemáte nějaký typ, jak usadit energickou kolegyni, která sežrala planetu na vše má odpověď a napadá každý váš osobní názor
?Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak z toho už jsem vyrostla. Řeknu svůj názor a když ho někdo napadá, tak řeknu, že názor může mít každý jiný a tečka… prostě „no tak to je tvůj názor a to je můj“…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenkator píše:
Ahoj ženy, nemáte nějaký typ, jak usadit energickou kolegyni, která sežrala planetu na vše má odpověď a napadá každý váš osobní názor?Děkuji
No kdyz ma na vse odpoved, tak asi nicim…to by bylo jak kolovratek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jak píše @avm3 . Pokud má na vše odpověď, nepřehádáš se s ní. S takovými lidmi je lepší se o ničem nepřít, akorát by ti to bralo energii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ignoraci
mysleno na vse, co se netyka prace o ktere spolu asi mluvit musite. Jinak bych se drzela rady avm…tohle je muj nazor a tohle tvuj a hotovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radím totéž, hoď ji za hlavu. nikoho nepředěláš. možná že časem dostane skutečně rozum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenkator píše:
Ahoj ženy, nemáte nějaký typ, jak usadit energickou kolegyni, která sežrala planetu na vše má odpověď a napadá každý váš osobní názor?Děkuji
zabít? ![]()
- Citovat
- Upravit
Děkuji za rady…Má v oblibě shazovat mě před šéfem, tak si pak přijdu jako blbka :-/ Ignorace bude asi nejlepší…Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych se jí jen s klidem Angličana zeptala jestli spala v knihovně, nebo jedla mrkev
pravděpodobně to nepochopí, ale zarazit by jí to mohlo… Jinak přišlo mi, že píšeš o mé známe, brouk pytlík hadr proti ní
na tu ale tyhle „zaklínadla“ fungovala perfektně a hlavně, když byla vyslovena hezky nahlas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenkator píše:
Děkuji za rady…Má v oblibě shazovat mě před šéfem, tak si pak přijdu jako blbka :-/ Ignorace bude asi nejlepší…Děkuji
ignoruj její chytré řeči a komunikuj s ní jen to co je nutné pro práci, nic jiného s tím neuděláš. Nauč se to přehlížet jinak tě bude pořád rozčilovat ![]()
- Citovat
- Upravit
@lenkator No, a jak moc je její názor důležitý pro tebe či pro šéfa?
Upřímně, na zabití je, když se někdo podobně všeznalý vyjádří, ty vydržíš mlčet a s mírným úsměvem poslouchat, a případně na závěr řekneš něco ve stylu „No, to je zajímavá myšlenka,“ a případně odkráčíš za svou prací.
Chce to teda sebeovládání, pevnější nervy a dost času (tyhle lidi se dost dlouho vykdákávaj), ale není to zlý. Chlap to praktikuje s úspěchem, já jsem na to většinou moc vzteklá a netrpělivá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
Asi bych se jí jen s klidem Angličana zeptala jestli spala v knihovně, nebo jedla mrkevpravděpodobně to nepochopí, ale zarazit by jí to mohlo… Jinak přišlo mi, že píšeš o mé známe, brouk pytlík hadr proti ní
na tu ale tyhle „zaklínadla“ fungovala perfektně a hlavně, když byla vyslovena hezky nahlas
určitě vyzkouším
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit