Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, jsem úplné jelito-jak mám ušetřit na připojení na net? Bydlím teď sama, dřív to řešil chlap. Mám ntb, tablet a mobil. Střídavě jsem mezi bytem a chalupou…zatím platím vše jednotlivě…Ntb i mobil mám na smlouvu s Vodafonem, tablet používám jen občas, jen si nabidi dle potřeby kredit a požádám vždy o aktivaci datového balíčku. Vůbec nerozumím wifi…Dík!!!
A promiňte, jaké jsem jelito ![]()
Najít někoho v okolí, kdo nemá wifi na heslo
Jinak oslovit poskytovatele internetu v okolí a nechat si udělat nějakou cenovou nabídku. Internet od mobilních operátorů mi jako efektivní řešení nepřijde.
@MartinKa36 vtipne,ale trochu trapne. ncc1701 jí poradila aspoň něco kloudného. holky sem píší, když si nevědí rady a čekají radu, ne řeči, aby si někoho našly. to napiš maminkám, co je třeba opustil chlap nebo ovdověly, a radí se tu v diskusích, protože partnera doma nemají. zakladatelka může mít vážný důvod, proč je sama, a když píše o šetření, tak asi má důvod k šetření, třeba samoživitelka atd.
Neplat pripojeni na tablet, mel by se dat pripojit pres telefon, jestli maji oba wifi…nevim, jaky mas typ, ale zkus pohledat, jestli ma neco jako sdileni aktivniho bodu pres bezdratove site (tak se to jmenuje u me) a pak pripoj tablet pres wifi k nemu.
Napoprve to budes muset nejak pohledat v navodech, ale pak uz to pujde ![]()
Nebo odchytni nejakeho pubertaka, jestli mas v okoli, urcite to zvladne levou zadni, nemusis hned hledat partnera ![]()
Lze koupit na flešce internet za 500 Kč na kvartal. Petra
KDO MI poradí s referencemi o firmách:
FORTESI ze Zlína - Zarami - mandatní smlouvy
- potom JEAN - NAKUP. CZ – to asi budou hajzlíci
Sama VARUJI PŘED inzeraty na jmeno VACLAVÍKOVÁ MARIE - ADMINISTRATIVA,
ve Zline sidlí TŘ. t. BATI - dole žádná firma u vchodu
PŘI JEDNÁNÍ SE představí jako Jurza, Jurzova - za „vstup“ do firmy 27 tis. KČ.
diky moc - Petra
@jancakral sloučila bych to dokupy - když máš ty služby zvlášť, tak platíš vždycky víc ![]()
Vypinej wifi pripojeni pres noc. Pres den kdyz jsi pryc taky a zapni jen odpoledne ![]()
@PETRA ČERNÁ píše:
Lze koupit na flešce internet za 500 Kč na kvartal. Petraa není to limitované daty? jako že ty data můžeš vyplácat již za 14 dní
nebo prosím více infokvůli dovče
@kaja00 píše:
Vypinej wifi pripojeni pres noc. Pres den kdyz jsi pryc taky a zapni jen odpoledne
@ncc1701 píše:
Internet od mobilních operátorů mi jako efektivní řešení nepřijde.
A me prijde nejefektivnejsi. Mame flashku od tmobile za necele dve stovky mesicne, pichlou v routru takze po celem baraku wifi i na zahrade.