Jak uspat rok a půl staré dítě?

692
2.2.16 14:22

Jak uspat rok a půl staré dítě?

Ahoj holky, mám problém a budu ráda, za jakékoliv odpovědi.¨Mám rok a skoro půl starého kluka, je šikovný, vynalézavý a od mala s ním nebyl prakticky problém. Co se týče mojí výchovy, jsem poněkud přísnější a snažím se nerozmazlovat :-) nicméně, malý mi začal vyndava šprušle u postýlky a vylejzat ven, tak jsem jí otočila ke zdi a naučil se jí přelézat, takže jsem postýlku složila, uklidila do garáže a měsíc spí v cestovní, dnes mi začal vylézat i z té.. nikdy s náma nespal v posteli, usíná sám, dostane lahvičku, vypije jí, chvilku si povídá a usne sám. když už nás byla návštěva na noc a my měli malého v ložnici, byl problém aby usnul a když jsem si ho vzala do postele, tak po mě skákal, kulákal, běhal a hrozná legrace..nevím, jak ho v postýlce udržet, a uspat?? přemýšlím, že když umí vylejzat, dát mu normální postel se zábranou, aby když leze ven se nezranil.. ale jak ho uspat?? Jsem zoufalá, jestli máte někdo podobnou zkušenost budu ráda za jakékoliv připomínky, rady a tipy. děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5808
2.2.16 14:25

V kolik hodin ho uspáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.2.16 14:26

@Sybelin máme kluka v cestovní, tak je daná tak, aby vylézt nemohl.. šupnu do postýlky, dám flašku s vodou, dělam svoje věci a sleduju… pokud má tendenci utéct, tak jasné ne, když jde do extrému, tak mu dám pusu, položím ho.. jo a má tam mazlíka, se kterým se mazlí - kontroluju, pokud dělá něco, co nemá, tak jasné ne, víc to nehrotím. Usne většinou do půl hodiny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
2.2.16 14:28

@Sybelin měla jsem to podobné, dala jsem mu postel místo postýlky, odvedu ho do pokoje, a nechám ho tam, tedy já jsem hlavně kvůli schodům pořídila do dveří zábranu, takže neuteče, ze začátku chvilku pobíhal po pokoji, teď ho večer odvedu spát, sám si vleze do postele, přikryju, popřeji dobrou noc a odcházím, on si ještě chvíli povídá a pak usne sám, kdybych tam s ním byla, tak nespí ještě hodně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
2.2.16 14:37

Dcerka lezla z postýlky po 2. roce. Tak lehla do naší postele a my spali na gauči - byt 2+1. Lehli jsme vedle ní, přečetli pohádky, básničky, zazpívali písničky a jak usnula, šli jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
2.2.16 14:43

Tak ho davej spat dyl. Co rusive elementy, odstraneny,?

• Citovat
  • Upravit
2965
2.2.16 14:43

Ve čtrnácti měsících jsme zrušili postýlku a spí v posteli se zábranou. první dvě noci měl tendence utíkat. teď ho zavedu po pokoje. on už běží dopředu, vleze si do postele a snaží se zakryt. dám mu flašu mlíka do ruky, pusu a odcházím. většinou je tam klid hned. někdy slyším, že si povídá, ale za chvíli je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
3.2.16 12:57

Rušivé elementy, zádné nejsou.. chodí spávat po obědě, kolem 12-12:30, včera už teda od půl 12 super unavený, ale vylejzal, nakonec jsem ho uspala v kočárku někdy kolem 14h. Večer chodí do max 19h, večer je ale bez problému, dám lahev s mlíkem, chvilku si povídá a usíná..
Dneska třeba nevylezl ani jednou a spí jako miminko :srdce:

Jaké postele pro ně máte? Já mám pro něj normální postel, akorát ted řeším jaké zábrany, přijde mi, že 900,– je to strašně předražené.. máte zkušenosti s těma co se zasouvají pod matrace??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí