Jak uspávat roční, když ne v kočáru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1748
13.2.13 15:32

A ještě u nás funguje taky ta manduca, ale musí v ní být celou dobu.. už pár měs. nemám šanci ho jakkoliv přenést aniž by se trochu/úplně probral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
13.2.13 15:37

Holky, se asi zeptám blbě - neberte to jako něco proti vám.. :mavam:,ale vy opravdu chodíte dítě uspávat ven do kočáru třeba každý den???To si jako neumím moc dobře představit. Fakt i v šíleném lijáku apod???Já jen, že se každý den vyloženě těším na to, až dám syna spát po obědě a já budu mít 2 hoďky pro sebe. Kdyby mi tohle vypadlo, tak se někde houpám už.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.2.13 15:38
@Hamalka82 píše:
Holky, se asi zeptám blbě - neberte to jako něco proti vám.. :mavam:,ale vy opravdu chodíte dítě uspávat ven do kočáru třeba každý den???To si jako neumím moc dobře představit. Fakt i v šíleném lijáku apod???Já jen, že se každý den vyloženě těším na to, až dám syna spát po obědě a já budu mít 2 hoďky pro sebe. Kdyby mi tohle vypadlo, tak se někde houpám už.. ;)

no pak funguje ten dvur nebo balkon ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69118
13.2.13 15:41

No tak v dešti nebo sněhové vánici opravdu nejdu, to ne :-) Ale tak od půl roku prostě v postýlce přes den neusne :nevim: V noci v pohodě a pak dá pěknou dvanáctihodinovku spánku, ale přes den žádnej spavec není. Dvůr ani balkón nemáme, kočár na drncání do 2+1 fakt nenarvu a jediný, kdy si můžu fakt v klidu vypít kafe, je dát ji do toho kočárku někomu jinýmu :) Ale tak zas spí pěkně v noci, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
13.2.13 15:51

Já uspávám taky přes den v kočárku, ale tak, že sedím u netu, mám nohy na stole a jednou rukou houpu kočárek. Většinou do 10.min,spí potom s ní přejedu do pokojíčku a mám 2 hodinky volno. Mám kočár inglesina takže je prostorný, pohodlný a krásně houpe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69118
13.2.13 15:57

Jo a jak se to „naučila“:

1. vzhledem k tomu, že bydlíme v bytě bez balkónu, snažím se vyjet každý den, pokud to aspoň trochu jde,
  2. pokaždé v kočárku okamžitě usíná (nezávisle na denní době),
  3. když je vyspaná z kočárku, tak už nechce spát doma, není od přírody velký spavec, tak hoďku denně,
  4. a když je zvyklá usnout v kočárku, kterým jezdím denně, najednou zjišťuji, že venku lije a ona v postýlce ne a ne a nezabere :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.2.13 16:07

Hodím si dítě do Manducy na záda a než uklidím co potřebuju tak spí jak zabitá. Pokud nic nezabírá, tak při vysávání je to tutovka :) Přes den by v posteli neusla ani omylem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.2.13 16:08
@Hamalka82 píše:
Holky, se asi zeptám blbě - neberte to jako něco proti vám.. :mavam:,ale vy opravdu chodíte dítě uspávat ven do kočáru třeba každý den???To si jako neumím moc dobře představit. Fakt i v šíleném lijáku apod???Já jen, že se každý den vyloženě těším na to, až dám syna spát po obědě a já budu mít 2 hoďky pro sebe. Kdyby mi tohle vypadlo, tak se někde houpám už.. ;)

ne máme nad krytou terasu kam neprší a nesněží :pankac: malá byla naučená od mala, že jsem ji položila do kočáru, dala dudel, přes kočár ručník/plenku, aby měla šero a odešla jsem a sama usla ;)
Ale ráno musíme za každého počasí do školky a odpoledne do školky pro starší, teď nikam nechodíme, že obě byly nemocné, teď už jen větší ;) takže jsme zavření krom návštěvy dr. doma :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
13.2.13 16:20

Me dlouho usinali deti pres den jen v kocarku, dokonce i vecer jsem tam casto uspavala, ale v lete na chalupe jsem je zacla davat do postylek a nejak si casem zvykly, teda ta starsi uz obcas neusne vubec. Kocarek je fajn a je to jednodussi, ale stejne si myslim, ze se dite musi naucit usinat ve svy postylce. My to resili uz dost pozde, u starsi asi v 2,5 letech a doted ma problemy usinat i vecer v posteli. Ale jak je to naucit ti neporadim :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
13.2.13 16:26

Mě malá do roku usínala bez problému. Za to teď usne jen když ležím vedle ní a objímám jí. Snažím se jí naučit usínat samotnou občas se to povede ale to jen když neusne po obědě a je utahaná.
Nemáte někdo radu jak ji naučit usínat samotnou. Už má velikou postýlku. Takže když nechce spát tak z ní uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
13.2.13 16:37

@Hamalka82 usne mi jedině v kočárku, takže každý den ho uhoupu. Buď doma v kočárku nebo venku kolem baráku a potom ho nechám na zahradě spát… a pak si dělám, co potřebuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
13.2.13 16:51

Malé je 11 měsíců, přes den spí ještě 2×. Na dopolední spánek zabírá jedině hačka, kde ji mám uspanou za 5-10 minut, odpoledne se snažím jezdit ven, ale zrovna dneska se mi tam do té vánice nechtělo, tak jsem ji opět za pár minut uhoupala…Kdybych ji dala do postýlky, tak i přes to, že se bude žmolit jak divá, prostě neusne. Hačku používáme už několik měsíců a naprostá spokojenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
13.2.13 19:36

Neporadím, též uspávám v kočáře. Ale stačí jezdit po chodbě a pak zastavit, když se probudí a pláče stačí zase trochu po jezdit a spinká dál. Malý je 13 měsíců. Zabralo by i prso, ale to přijde horší.

Syn v kočáře přes den taky spal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
18.3.13 09:24

Já mám doma rok a 14 dní. Dopoledne i odpoledne ho vezmu zhruba ve stejný čas(podle toho, jak je unavený) a nad postýlkou mu zpívám asi půl minuty a pak ho položím do postýlky, přikryju, dám mu pusu a odcházím. Někdy usne hned, někdy křičí, ale nechám ho maximálně 30 minut řvát(což se mi stalo jednou), pak jdu k němu a chovám. Jinak usne sám, ale něco si tam říct musí. Ze začátku jsme to dělali tak, že jsme ho dávali do kočáru a tam usnul a nechali jsme ho v něm(kočár dali do garáže). Asi po měsíci jsem si řekla, že to zkusím do postýlky a vyšlo to, ale dodržovala jsem časy ukládání. Nyní mi přes den spí dopoledne a odpoledne. Bohužel poslední dobou se začal budit hodně v noci a nevíme čím to je, nakrmený, přebalený, prdíky nemá, už je dost starý - asi zoubky. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí