Jak uspáváte vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1797
9.3.10 19:40

U nás si malej řekne sám , když chce hajat, řekne hajat do postele, musím jít na chvíli s ním, říct dobrou noc, dát pusinku jemu i všem okolním plyšákům se kterýma spí, ležím s ním v posteli a za chviličku spí, takže odcházím… bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
10.3.10 14:36

Většinou je ospalý už při jídle, položím do postýlky, podám plýšového medvídka a okamžitě spí…a když ne hned, tak po pár minutách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
13.3.10 21:19

Mně usíná od narození u kojení. Pak už jen přenesu spícího do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.3.10 21:31

JÁ TEDA Z MALÝM CHODÍM SPÁT,ALE UŽ MÁ SVŮJ ČAS A NEJSOU PROBLÉMY.Přes den jej nechám v posteli a on pak příjde sám a na noc přesouvám do postýlky. :lol:
Je to o tom,že se chce vždycky ještě trochu pomazlit a zazpívat kalamajku a pak spí :hug:
Má 20 měsíců a spí ještě 2 krát denně,takže pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.3.12 09:55

Já uspávám tak, že si s malou lehnu do postele a zachvilinku usne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.3.12 10:02

Také s ním ležím v posteli a hladím po tvařičce. Chvilku vrní (říkám tomu, že nadává pod dudlík), do 3 min je tuhej. Poslední dobou ale už převážně usíná u kaše v láhvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
21.3.12 10:27
čičinka píše:
Uspavala jsem u prsa, obcas prso nechtel, tak jsem s nim jen lezela u nas v posteli a on se „ukopal“ do spanku, pak jsem ho prenesla. Pak pomalu stacilo dat ho do postylky a jit.

Od te doby, co ted nekojim, tak je prestehovany do sveho pokojicku, tak dostane kasi, pak koupani, UM a do postylky, pohladim, dam pusu a jdu. Obcas bekne, ale chvilinku, minutu dvea usne. V poledne to same, dam jidlo, polozim do postylky a odchazim. Pokud se vzbudi v noci, tak ho v postylce „prerovnam“, dam napit vodu a odchazim.

Kdyz jsme koncili s kojenim v noci, tak jsem nosila, chovala, hladila, uhuskavala a mluvila a mluvila a mluvila, po 3 nocich pochopil a od te doby spi vetsinou celou noc. Od 6 rano uz ma narok na UM.

Ahoj, malýmu teď bude 6.měsíců a tak pomalu začínám řešit příkrmy. Protože v noci spí opravdu strašně, tak určo brzy sáhneme po kašičce … No a tady já řeším, kdy ji dávat, je lepší před nebo po koupání. Ty píšeš před koupáním a pak UM. Já se krapet bojím, aby nebyl unavený z papkání a to koupání ho neprobralo a on pak nedivočil ještě víc, ale možná, že se pletu … Jak tohle u vás funguje? Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.3.12 10:42

Já první dám jídlo a pak jdu koupat nikdy se neprobrala natolik, aby řádila do deseti. Krmím v sedm a pak jdu koupat, usne okolo osmé maximálně půl deváté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
21.3.12 10:59
jarmila.rihova píše:
Ahoj, zajímalo by mě, jak uspáváte vy, u nás zabírá jídlo a kolotoč… :nevim:

To musí být zajímavé „jídlo a kolotoč“ nedovedu si to představit.
Já uspávám přes den, tak že si jdu s malou lehnout do postele a přitulíme se k sobě. Zachvilku chrupká no a večer se napapá, okoupá a jdeme spát spolu opět do postele. Jak usne tak ji dávám do postýlky. :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7797
21.3.12 11:15

To není fér :lol: , u nás se usínalo do půl roku v pohodě - koupání, papání, spinkat. Od půl roku je to konec, musíme houpat, houpat a do zbláznění houpat s autosedačkou než tvrdě usne a pak přenést. To někdy trvá i hodinu. Zdá se, že spí, ale jakmile přestaneme houpat - řev. Zkoušela jsem metodu, položit a po chvilce odejít, ale to jsou šílený hysterický záchvaty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
21.3.12 11:27

Verjanku ty mě připomínáš moji švagrovou, ta taky mlátila kočárem dokud ji malá neusnula. Bylo to ovšem někdy úplně zbytečné, protože ji vždycky něco obudilo. Buď to byly ptáci, auto nebo se pokaždé něco našlo. Tato diskuze už tady je podobná a docela zábavná.

• Citovat
  • Upravit
7797
21.3.12 11:29

@markéta-401 Zábavná možná pro ty, co s tím nemají problémy :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
21.3.12 11:34

Verjanku Já měla problém se synem, taky jsem ho uspávala na rukách nebo v kočáru, ale pak jsem v jeho šesti měsících ho nechala v posteli lehla si k němu, dala flašku mléka a byl klid, usnul. Švagrovou jsem si vybavila hned jak jsem četla tvůj příspěvek a to z důvodu, že to je půl roku. Za to můj syn má už třináct :roll:

• Citovat
  • Upravit
1149
21.3.12 12:01

Já také uspávám tak, že si s malou spolu lehneme do postele a zachvilku je tuhá. Doufám ale, že se to brzy odnaučí, neumím si představit, ji takhle uspávat, třeba ještě ve třech letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
21.3.12 13:40

@lupilka - Ve třech letech je v pohodě zalehnout s dítkěm, horší to bude u nás - kde seženu tak velkou sedačku - vajíčko na houpání :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí