Jak vám přítel pomáhá s vaším dítětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37145
21.5.23 20:05
@Anonymní píše:
Zakladatelka: nechci psát, že je pro něj vzduch, někdy si s ním jde zakopat a nebo zahraje s ním hru, ale není to přirozený a myslím, že dítě to cítí. On mi na to řekl, že se to musí naučit, ale bydlíme spolu už dva roky a má taky své děti

To muze byt i povaha, já třeba taky k cizím dětem nevim, jak se chovat. Pro nej to cizi dítě je no. Já třeba i děti kamarádky, které znám doslova od narození nevim, jak se k nim chovat a když s nima mám mít nějakou interakci, tak je to takové strnule a nepřirozené. Proste se s cizím dítětem neuvolnim jako se svým, na cizi je člověk takový opatrnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
21.5.23 20:38

Povinnost vuci diteti nema zadnou. Kdyz se to vezme kolkolem, je to spolubydlící, spí s matkou dítka, toť vse.
Takze je to na vaší dohodě.

Ja jsem partnerovi na zacatku vztahu tovnou tekla, ze synovi nehledám novyho tatu, protoze ma sveho(stridavka).
I tak obcas pomohl, synovi bylo osm -devet, kdyz jsme spolu zacali bydlet. Delal mu svaciny do skoly, vypravoval ho rano, obcas pohlídal, kdyz sem šla treba s kamarádkama. Párkrát s nim udelal ukoly, ale ty vetsinou zvladal sam.

Ted uz je syn vesměs samostatná jednotka po trech letech, partner ho obcas s necim popozene nebo „sprdne“, kdyz to s drzostí přehání, precijen jako chlap na nej plati trochu vic, ale do vychovy se mi příliš nemontuje.
Cas od casu ho vezme sebou na hokej ;)
Prostě když potřebuju, postara se, ale vetsinou to nevyžaduju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
21.5.23 21:12

Jaký máš vztah k jeho dětem a jak často šou u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8635
22.5.23 09:58

Sorry špatná diskuze. :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
22.5.23 10:12

Dítko bylo školkáč, když jsme se sestěhovali, dítko i chlap o sobě od začátku věděli. Já jsem primárně péči o dítě řešila sama, je moje, nikdy ale nebyl problém, aby se postaral, když bylo potřeba. Jinak jsme byli prostě tříčlenná spolupracující jednotka. Jednou měsíčně jsem měla noční a oba se na to vysloveně těšili, že si uvaří, co matka nevaří :lol: Kvůli mé tehdejší práci mě často musel nečekaně plně zastoupit bez toho, aby věděl, zda jen na jeden den, nebo více a občas k tomu dostal na starost ještě další dítě, protože vlastní otec dítěte, žijící ve společné domácnosti, byl u kolegyně nepoužitelný.
Ve třetí třídě jsem musela na měsíc odjet a zvládli to skvěle, ale mám samostatné dítě a starostlivého chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
1.6.23 16:18

Já jsem měla dvě děti, když jsem se seznámila s mým druhým mužem. Čtyři roky jsme spolu chodili než jsem ho představila dětem. Až když jsem si byla jistá, že lepšího chlapa nenajdu. Věděl teda od začátku, že jsem tři v jednom. Že jsou děti pro mě na prvním místě a nikdy to nebude jinak. Holky se do něj naprosto zbláznily, vařil jim oblíbená jídla, vozil je do školy a staral se o ně mnohem líp než jejich vlastní otec. Spolu máme taky dceru, ale všechny byly a jsou pořád jeho. Výraz Tvoje děti jsem z jeho úst jakživa neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí