Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, kdy jste zacaly pribirat a kdy vam zacalo rust brisko u prvniho tehu. Jsem tehotna poprve a koncim 14 tt. Zatím mám nahoře kilo a prikladam fotecku briska:)
Do 12. - 13. tt jsem si myslela, že snad žádné břicho mít nebudu, ale od 14 tt roste pořád
Teď jsem ve 20 tt a občas si přijdu, že už budu rodit ![]()
Me zaclo rust raz na raz, tak do 16tt skoro vubec nic, ted sem ve 20tt a musim rict ze za ten mesic porostlo docela dost, uz bych ho neschovala
momentalne mam problem ze uz nezapnu zadnou budnu, tak se tesim az bude teplicko ![]()
Schválně přidám ve 14. tt, jestli vyleze
Já jsem začala 13. tt a od 10. nepovyrostlo, spíš zarůstá zpátky ![]()
@Patie presne takove jsem taky mela
a od toho 16tt zacalo rust a porad roste roste a roste
sestricka na gyn. rikala at si uzivam zatim ze tak za mesic to zacne byt jeste horsi, tak uz se nemuzu dockat ![]()
20. tt, 40. tt. Poslední je 2 týdny po porodu. Ať to máte komplet. ![]()
Ve 14tt jsem mela jen takovou spicku
tehotne jsem nevypadala
kulatit jsem se zacala po tom 16tt ![]()
A prvni kilo jsem pribrala v 21tt, nakonec jsem pribrala 7kg ![]()
Uzivej si brisko, rychle to utika ![]()
Ve 14tt sem byla v minusu
rust zaclo aztak 20tt ale nepatrne, rozjelo se to az nekdy kolem 25tt
bud rada ze roste pomalu, az budes mit pupek tak se ani neohnes ![]()
První fotka 22 týden druhá fotka 12 týden vjo ale jsou to starý fotky.. už mám pětileté dítě a jsem obézní ![]()
Na konci 6 měsíce.
Na začátku jsem šla s váhou dolů. Pak se to drželo do toho 6M. Dohromady šlo nahoru 10 a 11,5 dolů po porodu
Já jsem dnes 16+3 a bříško už je docela velké. Je pravda, že jsem měla trochu břicho už před těhu, ale třeba diastáza už se mi začala dělat někdy v osmém týdnu, takže já na sobě už to rostoucí břicho viděla. Teď už roste snad každou minutu víc a víc.
Fotka břicha focena minulý týden. Za první trimestr jsem přibrala 3 kg, kolik mám teď netuším, zjistím až příští týden na kontrole, doma se nevážím.