Jak vaříte na víkend?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
28.8.22 22:18
@Svistice píše:
To mi párkrát udělal chlap, když jsem byla na mateřské. Jsem toho uvařila dost, že budu mít i na druhý den minimálně pro sebe k obědu a on to do večera „jen tak sežral“, protože měl chuť a bylo to přeci tak dobre…
Tak to jsem mu zatrhla a vysvětlila, že to je MOJE jídlo na další den a nehodlám z miminem kvůli jeho chutím pro sebe extra něco vyvářet, ani se nehodlám stravovat rohlíky s něčím místo oběda. Pochopil.
Teď mi tu s temihle manyry „ještě si dám na svačinku či druhou večeři ten dobrý karbanátek od oběd“ začíná vystrkovat růžky synator, takže braním svůj a tatínku zítřejší obed. :cert:Příspěvek upraven 28.08.22 v 21:59
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: držím pěsti, ať to statečně ubráníš :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
28.8.22 22:19
@warita píše:
@a12 a ja te nutim?

No uz to tim trošku zavanelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
28.8.22 22:19
@Tichošlápek píše:
@neila zrovna jsem nad tím dumala, když jsem teď cpala do myčky hrnec od cockovky, která měla byt zítra k obědu. Místo toho ji kluci (7 a 6) snědli po za mne syté večeři v podobě králíka s bramborem. Zbyla jedna miska. Z hrnce, který mne by vydal na 6 porcí. Nedělá jim problem sníst k svačine tři jogurty každý a nejsou líní si k snídani udělat hromadu toastů se sunkou.Na pubertu se zřejmě odeberu na osamělý ostrov a vrátím se, az budou z domu :lol:

Můžu s tebou??? :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.8.22 22:21

@neila můžeš, ale nevařím :lol:

@Kelsey a nemáš takový ten obyc plech do trouby bez okraje? Z toho se to taky sesoupne hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.8.22 22:21
@a12 píše:
No uz to tim trošku zavanelo

ale to vubec. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
28.8.22 22:22
@Tichošlápek píše:
@neila můžeš, ale nevařím :lol:@Kelsey a nemáš takový ten obyc plech do trouby bez okraje? Z toho se to taky sesoupne hezky.

vařit nebudeme, upíchneme se do baru a necháme se obsluhovat jinými otroky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
28.8.22 22:48

Trochu nechápu to rozladění z jídla na dva dny. Takže když si na so a ne navařím svíčkovou, tak si ji pak třeba dva nebo tři týdny nedám ne? To se přežít dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
28.8.22 22:49
@neila píše:
vařit nebudeme, upíchneme se do baru a necháme se obsluhovat jinými otroky :mrgreen:

To bych brala od minuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
28.8.22 22:55
@Anna766 píše:
Trochu nechápu to rozladění z jídla na dva dny. Takže když si na so a ne navařím svíčkovou, tak si ji pak třeba dva nebo tři týdny nedám ne? To se přežít dá.

To je vtip nebo fakt varis svickovou co dva az tri tydny? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
28.8.22 22:57
@Eemii píše:
To je vtip nebo fakt varis svickovou co dva az tri tydny? :lol:

asi to bylo myšleno obrazně, že zrovna ta svíčková není jídlo, které se vaří zas tak často, aby ho člověk nemohl pozřít dva dny po sobě ;) aspoň já to tak pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.8.22 23:01
@Tichošlápek píše:
@neila můžeš, ale nevařím :lol:@Kelsey a nemáš takový ten obyc plech do trouby bez okraje? Z toho se to taky sesoupne hezky.

Nee. Všechno má nějaký rantl. Který zavazí. To většinou mladší dcera aranžuje na pizzu. Je taková precizní hračička. Věřím, že i ji by trefil šlak, kdyby se jí to přesouváním rozsypalo :lol:. Ale mám jeden starý plech. Který by mi nemusel chybět. Kdyby byl soused hodný a rozřezal ho. Tak by vznikla ta požadovaná placka.
Jestli nebude jednodušší, když něco placatého koupíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.8.22 23:05

Sousedka si před hodama pořídila ten pomalý hrnec a dělá v něm i tu svíčkovou. Moc si to chválila i její hosti, když jsem se ptala, jaký byl oběd. Zkušenost nemám. My tenhle hrnec nemáme. Ale u toho člověk nemusí nijak stát a pohánět to, ať se vaří. Taky to v hrnci žije vlastním životem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
28.8.22 23:13
@Eemii píše:

Ja třeba kuře na paprice snad i jo :lol: děti to milujou a mohli by to jist furt, takže klidně tri dny :lol: jednou s knedlikem, jednou s těstovina a mám klid a oni jsou spokojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
28.8.22 23:18
@Eemii píše:
Ne ,příklad.
@neila píše:
asi to bylo myšleno obrazně, že zrovna ta svíčková není jídlo, které se vaří zas tak často, aby ho člověk nemohl pozřít dva dny po sobě ;) aspoň já to tak pochopila

Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
28.8.22 23:52
@a12 píše:
Ja třeba kuře na paprice snad i jo :lol: děti to milujou a mohli by to jist furt, takže klidně tri dny :lol: jednou s knedlikem, jednou s těstovina a mám klid a oni jsou spokojeny.

Joo, kure na paprice nebo jeste lepe slepice je dobrota. My tedy nejradeji s ryzi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí