Jak vaříte na víkend?

331
28.8.22 14:18

Jak varite na vikend?

Ahoj holky, chtela jsem se vas zeptat, kdyz varite na vikend, varite na dva dny nebo na sobotu neco jineho a na nedeli taky neco jineho? Ja jsem vzdy byla zvykla varit na dva dny no a ted si pritel zacal vybarvovat, ze ho nebavi jist dva dny to stejny a chtel by na kazdy den neco jinyho (krome polivky, ta pry muze byt stejna).Tak by me zajimalo, jak to mate vy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76
28.8.22 14:23

Tak si přítel může uvařit sám. Já vařím na dva dny, protože odmítám v neděli stát celé dopoledne u plotny. 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
28.8.22 14:25

Bud někam na jídlo zajedeme, nebo jeden den vaří muž, nebo griluje, nebo vařím oba dva dny já. Ale já jsem zvykla vařit 2× denně plus pečení, takže mi to zase tak nevadí. Rada si ale o víkendu odfrknu, když to vezme za mě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nicméně taky bych nejedla dva dny po sobě to samé ohrate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
28.8.22 14:25

Ať vaří přítel, ne? Ženský dávno nejsou od toho, aby vařily. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
28.8.22 14:26

Jak kdy, někdy na dva dny a někdy na jeden a někdy vaří chlap ;)

• Citovat
  • Upravit
60142
28.8.22 14:29
@Seky11111 píše:
Ahoj holky, chtela jsem se vas zeptat, kdyz varite na vikend, varite na dva dny nebo na sobotu neco jineho a na nedeli taky neco jineho? Ja jsem vzdy byla zvykla varit na dva dny no a ted si pritel zacal vybarvovat, ze ho nebavi jist dva dny to stejny a chtel by na kazdy den neco jinyho (krome polivky, ta pry muze byt stejna).Tak by me zajimalo, jak to mate vy? :think:

Zis, to je dotaz. Tak at uvari, ne? :roll:

On je snad tvoje dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
28.8.22 14:30

Já vařím každý den něco jiného, pokud nevyrazime na výlet nebo tak něco. Taky by mě nebavilo jíst dva dny stejně jídlo. Jen maso někdy udělám na dva dny. Jeden den třeba pečené se zelím a knedlíkem, druhý den ho přidám do rizota, ale nedělám to pokaždé. Polívky ale nevarim, respektive vařím třeba k večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
28.8.22 14:32

Jo a pokud přítel nemaka na baráku nebo nedělá něco podobně záslužného, tak fajn, v sobotu var ty a v neděli on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.22 14:33

Odpověděla bych mu na to, že se ale přeci vůbec nebráníš tomu, aby v neděli uvařil pro oba dva „nové jídlo“, ovšem patřičně zdravé a nutričně vyvážené. ;)

U nás to funguje tak, že

• chlap nemá nesmyslné požadavky
  • chlap neočekává, že budu každý den vařit
  • chlap se chová jako chlap a nikoliv jako deb.il :palec:

Našla bych si být tebou jiný model. Buď šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
28.8.22 14:33

Jo, tak jeho nebaví? A on by chtěl? To je snadná pomoc. Uvař klidně na dva dny, když chceš a pokud bude mít přítel v neděli chuť na něco jiného, tak mu nech kuchyň dispozici, ať se činní. Ručičky má, dospělý a svéprávný snad je, tak v čem je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
28.8.22 14:34

Manžel taky nemá moc rád jíst dva dny stejné jídlo. Takže vařím 2× nebo když máme omáčku na dva dny, obměním alespoň přílohu. Ale teď v létě jsme většinou minimálně 1 den z víkendu na výletě, a to jíme v restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
@Seky11111 píše:
Ahoj holky, chtela jsem se vas zeptat, kdyz varite na vikend, varite na dva dny nebo na sobotu neco jineho a na nedeli taky neco jineho? Ja jsem vzdy byla zvykla varit na dva dny no a ted si pritel zacal vybarvovat, ze ho nebavi jist dva dny to stejny a chtel by na kazdy den neco jinyho (krome polivky, ta pry muze byt stejna).Tak by me zajimalo, jak to mate vy? :think:

Jo tak ho to nebaví :D Polívka prý může být stejná :mrgreen: Ten je dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

Na dva dny varim v týdnu. O víkendu ne, protože jsem tak nějak zvykla mít ten nedělní oběd trochu lepší nebo jak to říci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.8.22 14:36

Tak si představ, že v sobotu vařím jeden oběd pro sebe a děti a druhej pro pět chlapů na stavbu. V neděli vařím pro děti jedno jídlo a pro sebe a pro manžela další oběd. A když už stojím u plotny, tak většinou uvařím i na pondělí. Jak se s tím popereš? Budeš vařit dvě jídla jen proto, že to někdo dělá jinak? Vy dva se musíte domluvit, jak to chcete. Já zas nevařím polívky. Respektive vařím, ale jako samostatný jídlo. Taky záleží co vaříš, protože třeba řízky nebo minutky fakt druhej den jíst nejdou a omáčky a podobný jídla zas každý dva dny jíst nechce.

• Citovat
  • Upravit
16292
28.8.22 14:36

Jak kdy, podle toho, co se vaří. Něco vyjde na den, omáčka a tak většinou na dva, takže buď se dá dát dva dny po sobě, nebo si dáš omáčku v sobotu a pak v pondělí.

Pokud se mu něco nelíbí, může vařit sám :nevim:

Jinak jak jsou horka, tak někdy ani nevaříme, není na teplý chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí