Jak vozit dítě na kole?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@unuděná
abych pravdu řekla, tak my jsme toho moc zase nenajezdili… Prostřední dítě jezdilo s kolečkama postrannima a zjistili jsme, že mu kolo v určitých terénech nejede, protože byl nerovný povrch terénu a kolo mu prokluzovalo na prázdno.. tak pořád řval. Ale za dobu co jsme jezdili se manželovi nikdy nestalo nic s výpletem ani ničím jiným.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám 56 kg a loni jsem vozívala na sedačce tříleťáka s 15 kg. Přiznám se, že jsem si chvíli zvykala. Uvézt dítě nebyl žádný problém, spíš se naučit manipulovat s tím kolem - nasedat, sesedat, rozjet se… v začátku to se mnou házelo na všechny strany. Ale člověk si zvykne, naučí se tomu přizpůsobit a loňské léto jsme takhle už potom denně jezdili na bazén, vezla jsem si dítě za sebou na horách, na vyjížďky. Je teda pravda, že pokud starší jel po svých (a manžel byl teda volný, protože nevezl staršího), tak jsem mladšího dávala radši mužovi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chce to vyzkoušet různé varianty, než něco koupíte. Já třeba nejsem schopná vozit cyklosedačku, ale vozík je v pohodě. Se sedačkou jsem měla pocit, že kolo spadne dřív než se vůbec rozjedu, prostě psychicky to nešlo. Mám 53 kg, těžké horské, vozík plus dítě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám Chariot cx 1, je luxusně odpružený takže dává i lehký terén. Měla jsem i croozer ale to je nebe a dudy. Croozer propouštěl prach tak jsem měla přídavnou hustší síťku a pak to šlo. Chariot má větrání i z boku a tam je to odvětrání vpohode.
Jediný problém je cena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hofka @galantni jelenice Holky mohla bych vás poprosit o změřní od uchycení po vnějšek opěradla, abych věděla jak by mi moc zasahovala do prostoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikráska70 píše:
@hofka @galantni jelenice Holky mohla bych vás poprosit o změřní od uchycení po vnějšek opěradla, abych věděla jak by mi moc zasahovala do prostoru.
Měřila jsem asi dost nepřesně, ale cca 27 cm od té trubky. Určitě to je kratší než 30 cm pravítko
mám tu variantu Exclusive, ale ostatní budou tak stejně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenafouká do uší?
Dáváte pod helmičku nějakou kukličku nebo něco, aby nenafoukalo do uší? Asi ne, ne? Mě někdy na kole do uší nafouká a pak to není moc příjemné, tak mě napadlo co prcek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit