Jak vylepšit spaní na válendě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
146
27.8.16 22:05

Jak vylepšit spaní na válendě

Ahoj, jdu se poradit ohledně válendy. Máme doma 2× válendy, na kterých spím já (manžel spí v ložnici a strašně chrápe), jenže válendy jsou tvrdé a blbě se na nich spí. Zároveň je pro nás zbytečné a drahé vyrábět další dvojpostel, zvlášť když máme malý byt. Jdu se tedy poradit, jak vylepšit spaní. Zda koupit nějakou vrchní matraci nebo rovnou klasickou matraci, kterou jen položím na válendy? a když tam nebude rošt - nebude mi to plesnivět zespodu? Případně pokud bych uvažovala jen o vrchní matraci…bude to dostačující a pohodlné?
Máte někdo zkušenost? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7354
27.8.16 22:18

Měla jsem letitou postel masiv borovice, dost vrzala, ale když se líp sešroubovala, bylo to lepší. Vyměnili jsme molitanové matrace za úplně skvělé a taky anatomické polštáře a můžu Ti říct, že jsem se vždycky nemohla dočkat, až tam zalezu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
27.8.16 22:22

@dedrichov nj, jenže tam nejdou vyměnit matrace :-D jsou jakoby součástí. Anatomický polštář mám a nedám na něj dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
27.8.16 22:28

Tak se zkus podívat jen na tu vrchní vrstvu, vím že mi to v obchodě také prodavačka ukazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
27.8.16 22:37

Kupte nějakou rozkládací sedačku určenou pro trvalé spaní. Jinak si zničíte záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15461
27.8.16 22:47

Válendy bych okamžitě vyhodila a koupila kvalitní postel z masivu. Když se vám tam vejdou válendy, vejde se i normální postel.
Matrace na válendu je blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
27.8.16 22:59

Hned jsem si vzpomnela, vidam to v televizi v teleshopingu. Je to pristylka od Dormea a jak jsem. To zadala do googlu, tak toho vybehlo vic. Zkus zadat Pristylka Dormeo, nebo pristylka z pametove peny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11113
27.8.16 23:13

Ikea ma rozkladaci pohovku za par tisíc a ma k tomu kvalitní příjemnou matraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
28.8.16 08:11

@nikollita tchyně si teď koupila svrchní matrací na stoletou valendu a je moc spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
28.8.16 09:35

Vedle matrace je jeste dulezity dobry rost, coz se s valendou bohuzel nepodari :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79821
28.8.16 12:58

Máme to na starém domě - na válendách položená ještě jedna matrace a pohoda. Neplesniví, nic, a stačí i nějakých 10cm tlouštky. Ted nevím kolik to má, ani už si nepamatuji jaká je. To si nejlíp vybereš někde ve studiu, kde si můžeš lehnout a zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný