Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky potřebuju poradit. Chystáme se malovat dětský pokoj, teď je vymalovaný do modra, protože tam byl je náš syn, teď od léta už tam bude i naše malinká, v létě jí bude rok. Chtěla bych poradit nějaké nápady, barvy či vzory jak ten pokoj zútulnit pro kluka i holčičku. Děkuji za tipy
a rady
Co třeba zelený, nebo žlutý pokojíček? Klučičí strana s modrými doplňky a holčičí s růžovými ![]()
My pro tyhle případy vymalovali rovnou zeleno-růžově, je to veselý a unisex ![]()
Buď neutrální barvy (zelená, žlutá, béžová, ozanžová, fialová a jiné…) nebo půl na půl
tedy dvě stěny modře dvě růžově a nábytek rozestavit tak, aby měla holčička i chlapeček svůj kout. Známá to tak řešila a nebypadalo to špatně, bylo to hezké a útulné, musí se jen vychytat ty správné odstíny a dobře umístit nábytek. ![]()
Koukni na 3D tapety. Až bude náš malý mít svůj pokoj, určo mu nějakou pořídíme. Je to moc hezký
http://dekorace-tapety.cz/…ty-pro-deti/
Petrlis píše:
Ahojky potřebuju poradit. Chystáme se malovat dětský pokoj, teď je vymalovaný do modra, protože tam byl je náš syn, teď od léta už tam bude i naše malinká, v létě jí bude rok. Chtěla bych poradit nějaké nápady, barvy či vzory jak ten pokoj zútulnit pro kluka i holčičku. Děkuji za tipya rady
my jsme malovali minuly vikend
-cekame holcicku, tak jsme dlouho premysleli jakou barvu vybrat a nakonec jsme dali takovou merunkovou ![]()
Já teda neřeším pokoj pro 2pohlaví, ale měla jsem v plánu vymalovat pokojíček zelenou a růžovou (barvy jako jsou na obrázku, ale jinak)
http://www.penazova.com/…ky-pokoj.jpg
Pak mám ještě v zálože zelenou a fialkovou (barvy jako na obrázku, opět jinak vymalovat)
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/…531337_n.jpg
A teď mě uchvátila kombinace šedé a růžové doplňky (ale to pro vás nee) ![]()
Kdybych měla dělat pokojík pro obě pohlaví, tak bych zvolila buď nějakou barevnou tapetu (kde je i klučičí i holčičí barva) a zbytek stěn vymalovala nějakou neutrální barvou..
Třeba i tohle vypadá pěkně ![]()
Moje neterinka ma v kombinaci fialova+ svetle zelena a vypada to hezky ![]()
Weru píše:
My mame bilou
Nejlepší volba ![]()
Já chci bílý nábytek, takže už by to nevypadalo moc dobře
![]()
my máem taky bílou protože máme nábytek nahoře z obrázku dozelena a oranžova.))) ale jinak bych volila třba žloutou a zelenou…nebo ty tapety.
My máme pro kluky kombinaci modré a zelené, tmavá podlaha, tmavé rámy oken a parapety, bílý strop a šikminy a bude bílý nábytek v kombinaci s masivní břízou. A dekorace alá piráti a myslím, že to bude vypadat dobře.
Pro kluka a holku by se mi líbilo mít to půl na půl, aby každý měl svůj kousek pokojíčku a společnou plochu na hraní…
Erian píše:To by se mi taky líbilo, ale problém je že ta místnost neení moc velká, je to asi 16 m2, bydlíme v bytovce. Tak právě nevím jak ten pokoj vyřešit
My máme pro kluky kombinaci modré a zelené, tmavá podlaha, tmavé rámy oken a parapety, bílý strop a šikminy a bude bílý nábytek v kombinaci s masivní břízou. A dekorace alá piráti a myslím, že to bude vypadat dobře.Pro kluka a holku by se mi líbilo mít to půl na půl, aby každý měl svůj kousek pokojíčku a společnou plochu na hraní…
Petrlis píše:Erian píše:To by se mi taky líbilo, ale problém je že ta místnost neení moc velká, je to asi 16 m2, bydlíme v bytovce. Tak právě nevím jak ten pokoj vyřešit
My máme pro kluky kombinaci modré a zelené, tmavá podlaha, tmavé rámy oken a parapety, bílý strop a šikminy a bude bílý nábytek v kombinaci s masivní břízou. A dekorace alá piráti a myslím, že to bude vypadat dobře.Pro kluka a holku by se mi líbilo mít to půl na půl, aby každý měl svůj kousek pokojíčku a společnou plochu na hraní…
16 m2 není ani málo… Tak bych to udělala, že většina pokoje nějakou neutrální barvou a aspoň jednu a jednu stěnu vyloženě klučičí/holčičí barvou, nebo koutek, nebo pruhy
Nevím nejsem designer a když tu místnost nevidíme, těžko se radí… ![]()
Petrlis píše:hje to je až ažErian píše:To by se mi taky líbilo, ale problém je že ta místnost neení moc velká, je to asi 16 m2, bydlíme v bytovce. Tak právě nevím jak ten pokoj vyřešit