Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pokud vám to vyhovuje, tak bych udělala spací pokoj a na zem nebo na nízký rošt bych hodila matrace a spojila je po obvodu aby se nerozjížděly a vejdete se všichni a postele bych rozebrala a uložila někam do doby než je budete znovu potřebovat.
Nemám stejně, postel ráda sdílím jen s manželem. Ale vím o páru se dvěma dětmi pravidelně se stěhující do ložnice a mají dvě francouzské postele vedle sebe - 2×140 cm na šířku. ![]()
Radu nemám, jen napíšu, že to máme podobné, máme dvě děti 3 a 5 a čekáme třetí, děti se postupně vždy stěhují za námi do ložnice, syn tam má vlastní postel a dcerka spí s námi, až se narodí mimco, tak děti půjdou s manželem do pokojíku, kde je palanda a přistýlka k tomu, určitě se nechystame je vystěhovat samotné, jak to nakonec bude se ještě ukaze. My máme tedy obrovskou ložnici, kam by se těch posteli veslo i mnohem víc.
@Adelka951 tak to máte super, že máte velkou ložnici, bohužel my máme malou ![]()
Mame tri deti. 9,6 a 3 roky. Mame kazdy svoji matraci a stehujeme se podle toho, jak kdo chce. S nejmladsi musim spat vzdy ja. Kdyz je manzel v praci, spi vsechny se mnou. Nekdy spime vsichni spolu nebo nejstarsi dve s manzelem. Jsme takhle moc spokojeni. Ted jsou dva nemocny. Mam je u sebe a nejstarsi spi s manzelem, aby meli klid.
Já bych jim pokoj nerusila. Jsou ještě poměrně malé, za dva, tri roky mohou chtít své soukromí. Moje sestrenice vyrosvyrostly v jednom pokoji s rodici, jiná moznost nebyla. Jsou normální zdravé osoby. Ale v puberte si vlastni pokoj zoufale přály. Jedině palandu docasne prestehovat z pokojiku do loznice ![]()
Kdyby byla u nás tu možnost, tak normálně udělám takové pódium, tam narvu jen matrace paráda…takhle je spím s dětmi na velké posteli a manžel vedle na pristylce ![]()
Starší syn má tedy svůj pokoj, kde spí, ale většinou přijde
Udelala bych obri letiste. tri-ctyri?!?postele vedle sebe.nebo postel na miru ode zdi ke zdi. Proc ne? My si to uzivame, prijde mi to hezke a prirozene.
My v pokojiku mame gauc ktery vyuzivaji navstevy:):(
@Lucias241 jé to je hezké, že ještě v 9ti letech chce spát s Vámi. mažel vždy tak zadoufá, že by si přál aby s námi děti chtěli spát co nejdéle.
![]()
@Anonymní píše:
@Lucias241 jé to je hezké, že ještě v 9ti letech chce spát s Vámi. mažel vždy tak zadoufá, že by si přál aby s námi děti chtěli spát co nejdéle.
Je to fajn. Nekdo nas ma za exoty
My si to uzivame. Jednou za cas spi sama. Matrace se daji zvednout nebo dat na sebe a hned maji v pokojicku vic mista ![]()
Kamaradka maji 4+1. Deti jako vy priblizne. Ve vysledku spi ona v loznici s nejmladsi a dalsi 2 deti dorazi behem noci. Ale maji 220 na sirku a neresi to, vyspi se vsichni. Otec spi v jednom z pokojicku.
Snad nebude vadit intimejsi otázka… Jak řešíte když se chcete s manželem tulit? Já mám 1 dítě, spím s ním v pokoji a náš intimní život dostává pěkně na frak ![]()
@Lucias241 a takže spíte teda všichni v pokojíčku a ve dne matrace naštosujete na sebe? ![]()
@Anonymní píše:
Snad nebude vadit intimejsi otázka… Jak řešíte když se chcete s manželem tulit? Já mám 1 dítě, spím s ním v pokoji a náš intimní život dostává pěkně na frak
obývák, koupelna, kuchyň
ne popravdě teď co máme nejmladšího jsem tak unavená, že jsem ráda, že si večer dáme decku vína a chvíli spočneme. Ale to zase přejde… mám to tak vždy, když mám malé mimčo.
Ahoj, prosím respektujte anonym.
. prosím jen ti co to mají podobně a nebo k tomu mají co říct.
štve mě na té naší dosavadní variantě, že máme celkem malinký dům a vlastně všechny tři pokoje jsou zastlané peřinami a spaním.

Máme 3 děti, 7,6,1,. Dvě děti spí s manželem v jeho pracovně na zemi na matracích (velké letiště) manžel uprostřed a děti každý z jedné strany. Já spím s nejmladší v ložnici. Když manžel je v práci, dvě velké děti spí samy a obvykle příjdou, ale snažím se jim vysvětlit, že mě to mrzí, ale prostě se se třemi dětmi na postel 160cm se nevejdu. Už kdysi spávali děti samy v pokojíku, mají palandu, ale dopadlo to tak, že chodili k nám a celou noc jsme se různě stěhovali. přemýšlím, že se nějak sestěhujeme do jedné ložnice A budeme spát všichni spolu. Máte to někdo podobně? Když jim bylo 4 a 5, tak jsem si říkala, že to nemá cenu řešit, protože to je dočasné a na chvíli. Zdá se, že nám to všem takhle vyhovuje, takže už se nebudu utěšovat, že děti za chvíli budou velké. Manžel si spaní s dětmi velmi užívá, děti to milují. Nejmladší se hodně budíval, takže proto já jsem s ním sama.
Odpusťte si rady a komentáře typu, že takhle velké děcka mají spát ve svém
a když mají děti nějaké kamarády ze školy na spaní u nás spí v pokojíku